Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • juuzer

    addikt

    válasz vendingo #124151 üzenetére

    Hát ami kicsi, az pl a Xiaomi Redmi 4X, de az meg nem egy kategória a kolléga által említett Galaxy A5-tel. De az 5"-es.

    Tepsi méretben van Xiaomi Mi A1, vegytiszta androiddal és jó kamerákkal a középkategóriához mérten. (5,5")

    Xiaomiból van még Redmi 5 Plus, a méretéről nem tudok nyilatkozni, ez is a középkategória aljára van pozícionálva, vszont nagy akkuja van és normális hardvere elfogadható áron.

    Huawei/Honor fronton vannak az olcsóbb megoldások (P10 lite pl.) vagy a régebbi csúcskészülékek, mint pl a Honor 8 / Huawei P9 amik már nagyjából 90k körül kaphatók. Igaz ezek lassan 2 éves modellek, így frissítést valószínűleg nem kapnak. (Kérdéses, hogy az Oreot megkapják e) Ellenben nagyon jó a kamerájuk, kb az összes középkategóriás modellt leverik. Ezek 5,2"-osak, igaz kávákkal.

    Vagy tényleg a Samsung Galaxy A5, egy mindennapokra tökéletesen használható készülék, ami szép is. Ez is 5,2. Én mindenképp az A5-öt vagy a Huawei P9/Honor 8-at nézném meg a helyedben.

    Ha viszont alsóbb kategóriás droid is jó, akkor a Mi A1 és a Redmi 5 Plust ajánlom :) Csak itt pl kamera téren kompromisszumot kell kötnöd, viszont az üzenidőben pl a Redmi 5 Plus bajnok. iPHone után meg a kínai készülékek kezelőfelülete (MIUI - Xiaomi, EMUI - Huawei) lehet, hogy nem okoz majd annyi fejtörést mert eléggé hasonlítanak rá.

    [ Szerkesztve ]

    Vamos a la playa.

Új hozzászólás Aktív témák