Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mauzes

    őstag

    válasz pit stop #120191 üzenetére

    Jól érzed, az S8 vonz a legjobban, de azt is tudom, hogy ennek van talán a mindennapokban a két legrosszabb tulajdonsága, a glare és a rossz helyen lévő ujjlenyomatolvasó. Viszont az írisz megoldja, akkor mi a gond?

    A G6-tal az a baj, hogy ugyan elölről nagyon menő a kinézet/képarány, de ha még vezetéknélküli töltés sincs, akkor ezen kívül nem ad semmi extrát (mondjuk nagy hátrányai sincsenek), ráadásul az alacsonyabb ára nem is annyira szempont, mivel céges teló lesz. De ha nincs hátránya, akkor mi a gond?

    Az U11-nek van jó pár szimpatikus tulajdonsága, de a csillogós design nem igazán tetszik és a jack hiánya néha fájhat azért. Tokkal jó lehet, akkor mi a gond?

    Az iPhone klón kinézetű P10 Plus meg becsukja a háttérben futó alkalmazásokat és szaggathat a videófelvétel, nem hangzik jól. Nem sokat videózok, akkor mi a gond?

    Csak hogy érezzétek határozottságom. :) Na jó, befejeztem a first world problem siránkozást. Igazából annyira jók már ezek a mai csúcs telefonok, hogy pénzfeldobással is választhatnék, valószínűleg nem bánnám meg.

Új hozzászólás Aktív témák