Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chris0321

    addikt

    válasz D1L1ZS #113270 üzenetére

    Ahogy gianone is írta kicsit furán állítottad össze ezt a csomagot. A Mobil M díjcsomag 3000 ft, ebben ingyen telefonálsz hálózaton belül de amint más mobilszolgáltatót vagy vezetékest hívsz az hozzáadódik a 3000 Ft-hoz tehát ezzel is nő a számlád. Én is ezért választottam a Mobil L-t amiben már van 150 perc vagy SMS belföldi hálózatba. A 400 Mb net is elég kevéske, nekem 2 éve van ennyi és alig várom, hogy lecserélhessem egy 1 Gb-osra. Nekem most egy Nokia Lumia 735-ösöm van, tehát nem egy komoly telefon ahhoz képest, hogy te mit szeretnél venni. A Messengert törölnöm kellett, a munkahelyemen használom legtöbbet és a két szünetből csak az egyikben netezem, hogy minél jobban csökkentsem az adatforgalmam. Híreket szoktam olvasni és benézni a facebookra munkanaponként kb. 10-15 perc. Így is sajnos elég sokszor előfordul, hogy pár nappal a hónapforduló előtt már elfogy a netem tehát neked csak akkor ajánlanám ezt a csomagot ha sokat wifi-zel.
    Az én leendő csomagommal 16 040 Ft-ba kerülne a telefonod, elég drága mobilt szeretnél így az nagyon megdobja az árát de persze te tudod.
    Én magamnak kb. 100.000 Ft-ig kerestem mobilt, ha minden igaz a Nokia 6 bele is fog férni és a csomagommal együtt 10.000 Ft körül fogok fizetni.

Új hozzászólás Aktív témák