Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr.Grincs

    veterán

    válasz petyus_ #10508 üzenetére

    XXL gsm....pffff... Kétszer vettem onnan " gyári független" telefont mind a kétszer átb@sztak mint sz@rt a palánkon. Többet fizettem a gyári függetlenért, mert nem akartam nulla perces kamubolti garis hulladékot venni. Amikor baja lett a telefonnak bevittem a nokiához szoftverfrissítésre mert haldoklott, ott közölték hogy angol O2 függő volt és huzzak a vérbe.. A másik telefonom egy motorola L7 volt, az is gyári független volt, de csak oda vihettem ha baja volt. Amikor baja volt 3 hétig ültek rajta mire kicserélték. Enyit róluk.
    Sorry ha valakit megbántottam, de nállam ez volt. Azóta nem veszek hoki gsm boltban telefont, csak szolgáltatónál.

    Én is szeretnék venni okostelefont, 2. telefonnak, apple mellé. T-nél. Windowsos nokiát, vagy androidos samsungot. Összeghatár max 100K előfizetéssel, hosszú távra. Net, zene, munka, email, navi.
    Nem akarom mókolni, használni akarom.
    Nokia szimpi a free navi miatt, van is egy múmia 710 a barátnőmnek, de kap hideg is meleget is tőlem. Elég gyér program felhozatal, fika játékok. De az office csomag az nagyon tetszik azért az húzóérv. Nokia Lumia 900, vagy Lumia 800 amire voksolnék.

    Androidból Galaxy S3 jött elsőre számításba,de iszonyat nagy tepsi, az iphone 4s hez képest, aztán a Sony Xperia P de sajna nem lehet kapni már a Trémobilnál, az úgy tetszett volna.
    Bármilyen javaslatot meghallgatok.

     /  MacBook Air A1466 /  Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF /  iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!

Új hozzászólás Aktív témák