- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
Aktív témák
-
törölt tag
válasz scyllarus #33897 üzenetére
az a baj, hogy 7-8-9000 ft-onként vannak a lépcsőfokok, így a "simán megéri azt a 7 ezret" dolog állandósul :
5000 x8
12000 alca ot
20000 blade
28000 se walkman
37000 galaxy w
48000 defy+szóval ahogy haladok árban felfele, mindig valamelyik valamiben jobb. az első három versenyző ugyanazzal a procival van ellátva. ezekből a blade kiemelkedő a kijelzője miatt, de ahhoz a kijelzőhöz kevés a proci(nem flame keltés céllal írtam). következő lépcsőfok a walkman, ahol erős procit raktak kisebb felbontású kijelzőhöz. aztán a galaxy w már jó procival és kijelzőfelbontással van megáldva, de defy+ még strapabíró mindezek mellé.
teljesen döntésképtelen vagyok, már ott vagyok, hogy veszek egy cedart 3200-ért, de 5000ért van x8
iszonyat kínkeserves váltani p1i-ről. utódot nem csinált az s.e., és csak a droid pro hasonló kialakítású, ami nem kapható a hazai szolgáltatóknál. hajtogatós meg csúszkafonok kilőve, a fektetett kijelzős qwerty-s telók sem tetszenek. szóval mindenképpen le kell mondanom a klaviról, a fémházról és a jó akkuidőről, mert kizárásos alapon maradtak a kijelzőfonok...
ó, hogy szakadna egy mázsa sz@r a sanyierixszonra, amiért ennyire eltalálták a p1i-t. biztos csak én vagyok gyöpös, de rettenetmód megszoktam. csak az a fránya 320x240 nagyon sovány netezéskor, illetve 4 év után már illene váltani, főleg miután kikértem a céges papírokat az előfizetés meghosszabbításához. -
sebaska
csendes tag
Sziasztok
Samsung galaxy s plus és sony ericsson xperia pro közt vacilálok.A samu majdnem mindenben jobban tetszik,árban is csak kicsivel drágább a samsung,de a sonye ra bevan igérve az ics.Szerintetek melyik mellett érdemes dönteni?Nem ide tartozik de van e jogom telefont eladni,ha szolgáltatótól veszem 6 rátára két év hűséggel,és még a ráták nincsenek kifizetve?Ne szégyelld kimondani, amit nem szégyellsz gondolni!
-
Jadro
veterán
válasz sebaska #33902 üzenetére
Én már adtam el úgy telefont, hogy a készülékre még ketyegett a részlet + az előfizetésre is. Lepapíroztuk, hogy ha nem fizetem és emiatt bukja a vevő a telót akkor megy a pénz vissza. Rendben teljesítettem a részleteket és a szolgáltató addig nagy ívben tesz rá hogy ki használja a készüléket.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
scyllarus
veterán
válasz #92888064 #33901 üzenetére
Igen, ez nagyon sok dologgal így van: "még rádobok pár ezret, és sokkal jobbat kapok". Neked kell tudnod, mi az ami fontos neked, és mi az a max összeg, amit rászánsz, és akkor átnézni a lépcsőfokokat. X8-at kap mindkét gyerek karácsonyra, állítgattam őket, hidd el, egy lépcsőt megéri feljebb lépni. De te tudod.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
aimettirlz
tag
Üdv, 2magosok közül ár/teljesítményben még mindig az optimus 2x a nyerő?
® aimeTTi atticuS ™
-
Forzareal03
csendes tag
Sziasztok!
Első androidos telómet készülök megvenni. T-nél, ugy 80k körül áron sima 2 éves hosszabbítással, nálam 2 lehetőség maradt:
SGS+ vagy SE arc (utóbbi egyelőre épp nincs sajnos készleten náluk)különösebb felhasználói igényem nincsen, netezés, fotózás ilyesmik. Mivel első okostelóm lesz nem tervezek semmiféle mókolást, szóval egyelőre csak használni akarom ahogy a dobozban van
Ami nekem az SGS+ mellett szól, hogy jobb procija van, míg az SE arc mellett a jobb kamera és a vaku, és nagyon eltalált külső (persze ez szubjektív)
Szerintetek melyik legyen? (vagy ebben az árkategóriában valami más?)
köszi
-
expander
senior tag
válasz Forzareal03 #33907 üzenetére
sima Arc-ot mar nem tudsz venni, csak Arc S-t aminek szinten 1,4ghz-es procija van, jobb kameraja, nagyobb kijelzöje. kb ugyanaz mind2 telefon, csak a kinezetük es a markajuk mas, innentöl kezdve a te döntesed, melyik a szimpatikusabb
-
atillaahun
veterán
válasz fatal` #33909 üzenetére
Üdv, szerintetek mennyivel ér többet egy használt garis jó állapotú SGS, mint egy ugyanilyen x10?
Csak az előlapi kamera miatt akarom az előbbit, de 55 alatt senki sem adja. Az meg már nekem sok. Tényleg nincs normális méretű érintős Android-os teló előlapi kamerával (jövőbeni külföldi tartózkodás miatt köllene) 50-ért? Nem kell erőgép.[ Szerkesztve ]
-
brendoncsopi
tag
válasz Akos93 #33899 üzenetére
Hát akkor már ketten vagyunk :-)
Ma lettem én is tulaj,bejön nagyon eddig,ez a samoled valami eszméletlen szép,a teló gyors 2.3.3al,egyelőre nem frissitgetek,most nincs lelki erőm a kiessel bajlódni.A másik hogy ez a Market vhogy sz@rakodik most,eddig a régit használtam a régi telón,erre itt a friss megy rögtön,lassú mint a bűn,nem tölti le a skypot se valamiért...ahh a régit jobb volt.
Na de a telefonról még annyit hogy lekopogom,de ilyenre vágytam mostanság,de szokni kell SE után a Samut. Köszi a tippeket nektek,remélem barátságban leszünk Samu pajtival:-) -
Norbi14
senior tag
válasz atillaahun #33910 üzenetére
Lg optimus black? Haszáltan 50-55 között lehet kapni.
-
xLt`
tag
Sziasztok!
Karácsony elött le szeretném cserélni a mostani nokia 6303 classicomat egy okostelefonra.
Árban kb 40ezerig tudnék elmenni.
Érdekelne használt illetve új előfizus t-mobilos telefonok.
Feltétel amiket tudjon: Wifi, magas üzemidő, minőség.
Sony Erricson NEM érdekel! illetve még a ZTE márkától egy picit félek, a többi jöhet.
Kiszemeltem T-nél egy htc wildfire s, amit régi készülék bevételével -10k tehát 26kban jönne ki 2 év előfizuval. Ez a telefon megéri az árát? Illetve megfelel-e az elvárásaimnak?(nem volt ilyen még a kezemben)
Köszi előre is, üdv -
smiti
veterán
A készülék beszámítás csak a webshopban megrendelt készülékre tudod igénybevenni. Ha van rá lehetőséged akkor menj be egy T-mobile üzletbe és ott nyomkodd meg a lehetséges kiszemelteket.
A ZTE készülékektől nem kell tartani, érdemes azt is kézbevéve kipróbálni.
Én nagyon elégedett vagyok a HTC-vel. -
xLt`
tag
válasz dokee78 #33917 üzenetére
Még régebben volt egy negatív élményem SE-vel kapcsolatban.
Olvastam, hogy a mini nagyon erős és jó áron van, de nekem nem tetszik mert pici.
Az SE live pedig már drága nekem, pedig az még talán tetszene is.
Így azt hiszem marad a wildfire. Tudom, hogy üzemidőben elég alacsony a mérce az okostelefonoknál. Nem éjjel-nappal nyomogatnám -
dokee78
félisten
Szerintem hiba azért lehúzni egy terméket,
mert korábban volt vele negatív élményed.
Bár nem volt ezelőtt SE és semilyen érintős okostelefonom,
de az X8/X10 Mini/X10 Mini Pro frissítési elhanyagoltságáért én is pikkeltem a SE-re.
Tervben volt az ZTE Blade,LG Optimus ONE,Samu Galaxy ACE,HTC Wildfire S és mégis Xperia Mini-t vettem.
Igaz ebben nagy szerepe volt a hardvernek is.[ Szerkesztve ]
-
Harapos
csendes tag
Sziasztok!
Két telefon között vacillálok:
Motorola Defy +
LG Optimus BlackJelenleg Nokia 5800 XM-em van. A Motorola olcsóbb, de vajon annyival rosszabb telefon-e, mint az LG?
Olvasgattam a fórumaikat, de így nem tudok dönteni, rendelés előtt elmennék tapizni egy boltba, lehet még ma.
Harapos
-
iBlast
aktív tag
új iPhone 4S 16 gigás megér 130.000et? HTC Sensationom van jelenleg de 4Sre cserélném, szerintetek megéri?
-
törölt tag
válasz scyllarus #33904 üzenetére
köszönöm a segítséget, végül telenor ván táccs lett a nyertes. végignyomkodtam az összeset (kivéve defy+t, mert leesett a hátlapja, és nem is volt bekapcsolva), és sebességre ez is bőven megfelelt. a blade-en már a menü is diavetítés jelleget öltött, a walkman-nek meg kisebb volt a kijelzője és a készülék is vastagabbnak tűnt. x8 nem is volt, persze nem is bántam, mert design-ra sem tetszett.
-
Árpád78
csendes tag
válasz #92888064 #33901 üzenetére
van egy csomó kérdésem mert hamarosan megveszem az új telóm és igazából ott tartottam hogy galaxy w de arra nem igértek frissítést. Csak olyanok jöhetnek szóba amikre lesz 4.0!!
Nekem az lenne a legjobb ha a gio megkapná az ics-t de ilyen szempontból a samsug mindig is szar volt. A sonykat néztem még abból a neo tetszik de szeretem a "vékony tepsiket" úgyhogy ahelyett arc az meg túl drága nincs vmi sony vagy samsung vagy akár maemos nokia 60-70ezer forintig djuice vagy függelen???[ Szerkesztve ]
Egy messzi messzi Galaxy S-ban...
-
fleetcmd
tag
válasz Árpád78 #33929 üzenetére
A 4.0-val az a baj, hogy a legtöbb gyártó még nem mondott semmi konkrétat. Amire biztos lesz 4.0, azok a 2011-es Sony Ericsson modellek. Ezen kívül a Samsung Galaxy SII és a HTC Sensation-ök, de ez utóbbiak sajnos nem esnek a 60-70e Ft-os kategóriába. Huawei Honor-ra biztos lesz 4.0, de azt nálunk(?) még kapni sem lehet.
[ Szerkesztve ]
--- Steam Controller + Steam Link // Logitech F310 játékvezérlők; Tel.: Nokia 5 (Android 8.1)
-
scyllarus
veterán
válasz #92888064 #33928 üzenetére
Örülök, hogy segítettem. Ha lett volna a Tnél, pláne pirosban, szerintem nekem is olyanom lenne. Az X8-nak egy leheletnyivel még kisebb a kijelzője, mint a LWW-nek. Olyat én is a gyerekeknek vettem, az ő kis kezükbe pont jó lesz ez a kicsi, tömzsi forma.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
SkyLaci
őstag
válasz atillaahun #33935 üzenetére
szerintem meg
-
expander
senior tag
válasz Forzareal03 #33933 üzenetére
en ugy tudom, hogy azt nem fogjak mar forgalmazni csak az S-t, de bennevan, hogy en tudom rosszul. de kerdezd meg öket biztos ami biztos
-
atillaahun
veterán
Ilyen adásvételi szerződés alapján szerintetek a szolgáltató felold korábban tartozás miatt letiltott telefont? Mármint ha ez igazolja, hogy már nem az előfizető tulajdonában van.
[ Szerkesztve ]
-
bozsozso
őstag
Sziasztok!
Ha holnap jár le a hűségem akkor már webshop-on keresztül fog engedni holnap vásárolni készülékváltással?
-
jagerka1
csendes tag
Szerintetek Nokia x3-02-t megéri venni? 15körül mozog és dizájnaba nagyon tetszik nekem szerintetek ér ennyit?
-
Norbi14
senior tag
válasz atillaahun #33935 üzenetére
50et megéri Én pár hónapja 55ért vettem. Vagy Ténél tiéd 62ezért(ha újat akarsz még ez is jó ár érte) Szép nagy kijelző, nincs vele szoftveres gond, mostanában érkezik rá a 2.3 és majd elvileg a 4.0 is.
-
abi67gel
csendes tag
sziasztok! karácsony előtt vennék 1 okoskát(újat). árban mennék 70ezer fölé de nem sokkal, amit szeretnék: android, wifi, kamera >3mp,
nem tul kicsi képernyő és lehetőleg 'rezisztens a külső fizikai hatásokra
nézegettem samsung ace-t meg optimus blacket, csütörtökön pedig megnézek egy galaxy s plust de más is szóba jöhet[ Szerkesztve ]
-
leviske
veterán
HTC Sensation a hozzá adott néma ingyenes navival, vagy inkább Xperia arc plusz egy 6100Ft-os NDrive11?
-
atillaahun
veterán
-
abi67gel
csendes tag
amúgy 800mhz-el androidon mit lehet kezdeni?
elég lenne ha nem játszom?[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest