- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
Aktív témák
-
-
tg08
csendes tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm is most akar telót venni és ezek közül szeretne választani: LG ARENA vagy Samsung i 900 Omnia.
Szerintetek melyiket érdemes megvenni? /én még nem mondtam neki semmit,mert nem ismerem ezeket a telókat/
Azt mondta hogy netezni szeretne wifin keresztül / youtube-ot is használná/ meg néha egy kis zene meg fényképezés.Köszi előre is!
-
RAMBÓ
aktív tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok és érdeklődnék, hogy szerintetek melyiket érdemesebb megvenni. Hosszabb távú használatra szeretném, nem fogom lecserélni fél éven belül!A programok és a frissíthetőség is nagyon nagy szempont!
A két teló:
Sonyericsson X10
IPhone 3GS 8GbAnnyit még hozzáteszek, hogy a megvásárlási árban 20ezerrel több az X10!
-
veterán
LG Arena:
- kapacitív kijelző, 3 ", 480 x 800
- nincs különálló oprendszer
- RAM: 128 MB
- ROM: 256 MB
- GPS, Wifi
- FM Rádió, 3.5 mm jack
- 5 MP fényképező, autofókusz, LED vaku, macro mód, előlapi kameraSamsung Omnia:
- rezisztív kijelző, 3.2 ", 400 x 240
- WinMo 6.1 oprendszer
- RAM: 128 MB
- ROM: 256 MB
- GPS, Wifi
- FM rádió, egyedi kimenet -> csak saját füles
- 5 MP fényképező, autofókusz, LED vaku, macro mód, előlapi kameraSzerintem Omnia, mert arra legalább tehet az alapnál jobb böngészőt, ha akar, könnyű szinkronizálni, viszont egyedi fülescsatlakozója kicsit negatív. A fényképező mindkettőben hasonló. Az Arena viszont a kapacitív kijelzővel léphet el... attól függ, mi számít jobban. A legjobb bemenni egy szolgáltatóhoz és kézbe venni mindkettőt.
RAMBÓ:
Szintén iPhone. X10 se rossz, de ha drágább is...[ Szerkesztve ]
-
joshua7
veterán
Legend helyett tudtok mondani olyan telót, ami annak a tulajdonságaival bír, olyan külső méretekkel bír, de 480x800 körül van a kijelzője?
Semper Fi
-
CivicEsi
senior tag
Kedves fórumtársak.
Nagyon hülye kérdésem lesz, előre is bocsánat érte.
Azt olvastam hogy a HTC Desire microsd kártyával bővíthető, de például egy 16 GB-set szeretnék, azt csak microsdhc-ként listázza ki nekem az árgép.
A kérdés az, hogy a microsd, és a microsdhc között mi a különbség, illetve milyet érdemes venni, és csak 16 GB-be gondolkodom, felette alatta nem.ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
tg08
csendes tag
válasz CivicEsi #15258 üzenetére
"Kifejezés:microSDHC
Jelentés: 2 GB feletti kapacitással rendelkező Flash memória alapú kártya, melyen FAT32 állományrendszer található. Fontos mindig odafigyelni, hogy egy microSD befogadására képes eszköz, nem biztos hogy boldogul az új rendszerű és nagyobb kapacitású kártyákkal… "
A HTC Desire oldalán ezt írták:"Bővíthetőség:* microSD™ memóriakártya (SD 2.0 kompatibilis)
* Akár 32 GB-ig"
Mivel a 32GB már SDHC ezért elvileg a tiéd simán viszi a 16GB-ot. -
Longd
csendes tag
Új telefon vásárlása előtt állok.
Tanácsot szeretnék kérni.
Azt már eldöntöttem, hogy androidos telefonra lenne szükségem.
Telenornál van előfizetésem. Az egyik szóba jöhető telefon a spica, amire azt mondják, hogy jó telefon és a másik előnye , hogy 42K ból megúsznám.
A másik lehetőség,hogy 60K körül veszek valami függetlent.
Tudtok valamit javasolni? esetleg azt is leírhatnátok, hogy miben jobb (esetleg) rosszabb,mint a spica.
Előre is köszi. -
picur220
veterán
Ez így nem nagyon megy, mivel az androidos telok 80%-ában egyáltalán nincs magyar nyelv. A samsungokban van olyan félig-meddig magyar OS, a spicában, az SGS-ben, meg sztem már a G3/G5-ben is van
Én a helyedben spicát vennék, de akkor, és csak akkor, ha tényleg androidos, érintős cucc kell. Amennyiben nem létszükség, akkor Nokia N79-et vagy N85-öt javasolnék. Csak ezeket sajnos már nem nagyon gyártják, így újonnan nehéz lenne beszerezni... de egy jó használt is jó lehet. Ha mindenképp fontos az érintő, akkor spica, mivel más normális telo nincs olcsón.
-
Alex91
félisten
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
kázi
csendes tag
Sziasztok
telefont szeretnék venni, de nem tudom mit vegyek.
Hosszú távra tervezek. Okostelefont szeretnék. Használttal is kibékülök, ha jó állapotú.
durván 50-70ezrem lenne rá.
Nekem ezelőtt egy SE P1i-m volt és annál mindenképp jobbat szeretnék.
Amikben gondolkodtam.
XpreiaX10, Satio, Iphone 3G . Ilyen kaliberű telefonokban gondolkodom vagy ha van ezeknél jobb, akkor azokra lennék kíváncsi.
Fontos funkciók: androit funkciók fontosak (bluetooth, W-lan)
FM rádió legyen benne. Nagy felületű képernyő a böngészőhöz.
Méltó utódot szeretnék a p1i-nek.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Kérlek e-mailben küldjétek kommentjeiteket.
ttorda_7@msn.com
köszi
tom -
Longd
csendes tag
válasz korpicschess #15270 üzenetére
Ehhez a kérdéskörhöz én is csatlakozom.
-
picur220
veterán
válasz korpicschess #15270 üzenetére
Olcsó, androidos, a legolcsóbb normális érintős telo, és az előnyök it be is fejeződtek. Akadnak hibák, amik nekem nem tetszenek, mint pl hogy a hívó neve, képe, és maga a csörgés is csak a hívás beérkezése után néhány másodperccel kezdődik meg. Addig meg rezeg, és kiírja a számot. Én ehhez nem voltam hozzászokva a Nokiáimnál, és szerintem ezzel már nem látja el normálisan az elsődleges funkcióját. A másik, hogy nem egy szélvész a dolog (sima DVM moddal stabil, és nem olyan lassú, anélkül tűrhetetlenül szar), amikor meg igen, akkor instabil, vagy ha még nagyjából stabil is, akkor meg nem fut rajta néhány program (FE modok, a nevükben is benne van, hogy beta).
A szoftverem jelenleg Samdroidmod 1.3.1d (JH1) / LK2.09.6-os kernel multitouch-csal + GreenDevDroid téma. Így most a telefonfelvevős hiba kivételével tűrhető. Meg amúgy sincs más választásom, szóval tűrök De erősen gondolkodom azon, hogy feltegyem a belső memóriát EXT2-re formázó modot, meg úgy az egészet újra. Csak nincs kedvem már mindent elölről telepítgetni, így backup is kéne. Ezek meg így összesen kb egy órás munka. -
korpicschess
veterán
-
vanek
tag
Csáó!
Hatalmas dilemmában vagyok :S Nem tudom melyiket válasszam..
a telefonok:
használt x1 kicsit karcos hátlappal, de minden megvan hozzá, kivéve a doboz..de az nem gáz.
vagy pedig egy zsír új x10 mini pro?
A másik kérdés, hogy mennyivel jobb az android a winmobiltól? már ha jobb..
Sokat olvastam erről a kettő telefonról, de nem tudom az x1et lehúzzák mint a fene..
míg az x10 mini-t majdnem az egekbe istenítik..Esetleg kérhetnék egy is segítséget a választásban?
Aki már fogott mindkét telefont a kezében, vagy egy hozzáértő..
Nagyon köszönöm előre is.
ui.:leginkább filmezésre, netezésre, valamint a gps-t használnám
-
veterán
válasz picur220 #15272 üzenetére
Én is hallottam, hogy lassú, de az elsők még egy fokkal lassabbak voltak. Sajnos Androidból nem éri meg 2.1 alatt nézelődni egy jó hardver társaságában.
vanek:
Nem biztos, hogy nagyon hozzáértő vagyok, de a véleményem:
Attól függ, mi a cél. A Mini Pro a nevéből adódóan kicsi. 2.6" kijelzője van, ami ráadásul QVGA (240 x 320) és a fizikai bill sem túl nagy - bár igaz, legalább van rajta. Már ha ez érdekes a választásnál. Kamerája 5 MP-es, van LDE vaku, viszont 600 MHz-es CPU-jához 1.6 Android társul, ami azért nem éppen a legfrissebb.A WinMo 6.1 sem a másikon, de az 528 MHz-es MSM7200A CPU már több modellben bizonyította, hogy meg tudja rendesen hajtani az oprendszert. Más kérdés, hogy a CPU újabb verziója is elfért volna benne és akkor a fogyasztása is jobb lenne. 3" kijelzője 480 x 800-as, ami már kellemes felbontás. Kamerája csupán 3 MP-es, de itt is van LED vaku és előlap kamera is.
Mindkettőben van GPS, Wifi, FR rádió és 3.5mm-es jack kimenet.
Hogy WinMo vagy Android? Jó kérdés A hitvitát félre téve, szerintem ebben az esetben a WinMo-val jobban jársz.
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
Engem csak az érdekelne, hogy mennyiért vennéd az X1-et?
Főzött romokkal nem rossz a sebessége, de a proci ami benne van elég trágya sajnos. Gyári ROM no comment..
Nekem volt X1-em, de nem nagyon jött át, viszont nem rossz. Csak kérdés, hogy milyen árban. Kamerája sem vészes!Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy okostelefont, ami megfelel az alábbi kritériumoknak:
-legalább 3 colos, valamilyen szinten karcálló kijelző (gondolom csak kapacitív jöhet szóba?)
-legalább 1500 mAh akksi, (kb. 1200 az alsó határ, a lényeg hogy ne merüljön le mondjuk GPS közben 2-3 órahossza alatt)
-GPS ami lehetőleg gyors és pontos adatforgalmat ígénylő netkapcsolat NÉLKÜL is
-WIFI
-autofókuszos, viszonylag jó minőségű fényképező és legalább 640*480-as videó
-LED-fény előny, ha nincs akkor legfeljebb veszek mellé valami LED-es kínai kulcstartót
-lehetőleg ne legyen több 70K-nál (használt is szóbajöhet)
-T-mobile vagy független
-Hosszú távra
-Android, WP7 esetleg iPhone? - Bada főleg a navi szoft miatt nem tetszik. (Route66)Hirtelen ennyi jut eszembe.
Köszönöm szépen előre is![ Szerkesztve ]
-
vanek
tag
válasz korpicschess #15278 üzenetére
x1 35 k, az új x10 mini pro pedig olyan 45 k lenne
[ Szerkesztve ]
-
Longd
csendes tag
HTC Tattoo-ról mi a vélemény? Használta már valaki?
-
koxos:8]
senior tag
Sziasztok
N97-ről mi a véleményetek?
N95-öm volt de sajnos feladta a harcot. -
wandor0930
aktív tag
válasz mclaren777 #15279 üzenetére
Szerintem kicsit irreális elvárás egy telefonnal szemben az hogy ne merüljön le GPS közben 2-3 óra alatt amikor ezt a szintet még a célkészülékek sem nagyon tudják hozni, csak azokhoz adnak autós töltőt és ezért senkit nem zavar, a telefonhoz viszont (általában) neked kell megvenned.
-
F-ECT$
titán
válasz wandor0930 #15286 üzenetére
Telefonok között van olyan, ami bírja, pl Wave.
szerk.: mclaren777, R66 miért nem tetszik?
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
sipisan
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Hatalmas dilemmában vagyok és a segítségeteket kérném!
Most fogok új telót venni és nem tudok dönteni...a következő telók közül választanám a legjobbat:
-Samsung Wave s5800
-Nokia X6 16 GB
-Samsung Galaxy S GT-I9000(de ezt csak,ha nagyon muszáj,mert drága..::S)
-Sony Ericsson Vivaz
-vagy amit ajánlani tudtok,hasonló árkategóriában(70-90 ezer tudom a galaxy drágább)Amire használnám: Játék minden mennyiségben,zenehallgatás, netezés,filmezés,fényképezés esetenként videó készítés)
előre is köszi a válaszokat!
(igazából nokia párti vagyok,csak nagyon lehúzták az X6-ot,ezért is kérdezlek titeket)
-
picur220
veterán
válasz sipisan #15289 üzenetére
Hát én beszarok, komolyan...
X6 vs Vivaz vs SGS... Nem gondolod, hogy ez nem gyengén tartozik külön kategóriába?! Na mind1, ha itt vagyok, segítek.
1. Szerintem, ha nem akarsz sokat költeni, akkor HTC Legendet veszel. Viszonylag jó ár, és majdnem tökéletes telefon.
2. Ha fontosak a jó játékok, meg a fasza kijelző, akkor SGS-t.
3. Ha kéne normális vaku, meg mondjuk fémház, de mégis jó androidos telo, akkor Motorola XT720.Utólag megnézve az ízléseidet, és neked a Galaxy S-t javasolnám. Ha meg nincs rá keret, akkor HTC Legendet. iPhone 3GS nem érdekel használtan? Még az beleférne, és játékra is jó. De az 1. a Galaxy eSSSS!
Az X6 egy szartalicska, kapacitív kijelzős, átdizájnolt 5800.
mclaren: HTC Legendet javasolnám.
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
Igen, az annyira gáz, hogy nagyon, ennél már csak a SE X10mini a gázabb a maga 2,55"-ával. 3 alatt nincs érintőkijelzős ÉLMÉNY, tanuljuk meg!
vanek: Egyik sem! Minimum egy LG Optimus, vagy Spica, vagy Használt HTC Hero. Hidd el, sokkal jobb, mint az X1 meg az X10 mini együttvéve!
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
-
-
CivicEsi
senior tag
Köszönöm, az eddigi válaszokat, tanulságos volt, de van egy újabb dilemma.
A voda felveszi kínálatába az Iphone-t ezt mindenki tudja.
Na most már csak azt kéne eldönteni, hogy HTC Desire, vagy Iphone 3GS, avagy Iphone 4
Szerintetek objektíven, kihagyva az elvakult Iphoneosokat, melyik lenne a legjobb választás?ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
F-ECT$
titán
válasz korpicschess #15294 üzenetére
Mindenki oda-vissza van a Wave multimédia képességeitől, nos:
-Rádió: elég gyakran elveszti a jelet, ha szerencséd van 1-2 mp múlva újra megszólal, ha nincs, akkor elő kell venni a telefont, és stop majd start "gomb" megnyomással indul el ismét
-Zene: ha nincsenek TAG-elve az MP3 fájljaid, akkor össze-vissza rendezi be a lejátszóba, még arra sem képes, hogy az 1 könyvtárban lévő számokat egymás után lejátssza
-Film: még a legfrisebb fw-vel is vannak videók, amik szaggatnak. Van olyan filmem is, amit gépen lazán lejátszik, a telefonon meg 1 perc után abbahagyja a lejátszást. Emelett ha a felirat véletlenül olyan időpontra mutat, ami nincs a filmen (pl mert a film végéről le van vágva a stáblista), akkor a felirat bekapcsolásakor restartol a teló.
-Fényképezés: tényleg nem rossz, de egy 20e Ft-os kamera is jobb képeket készít (bár legalább van LED-es vaku)
-Fimkészítés: ebben tényleg jó a mobilok között
-Játék: igazán jó, ingyenes játék talán 6-8 db van összesen
-Internet: a böngésző nem tördel, nincs benne teljes flash, a nagyobb oldalakat nem tudja megjeleníteni
-Office fileok: csak nézegetni lehet őket, és a nagyobb fájlokkal nem tud megbírkózniDive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz CivicEsi #15295 üzenetére
Nem lehet objektívan dönteni. Nincs tökéletes telefon, valami hibája mindnek van.
Várni sem érdemes túl sokat, mert mindig lesz bejelentve egy olyan teló, ami többet tud, mint a mostaniak.
Az biztos, hogy a Desire - 3GS közül én a Desire-t választanám, az i4 viszont újabb, és tovább lesz hozzá frissítés, mint a Desire-höz.
Dive ever, work never.
-
vizimento
senior tag
LG GT540, Samsung i5800 vagy HTC Hero.
Ezeket a telókat találtam 50 környékén, vagy az alatt.
Melyik lenne a legjobb választás, a best buy?
Köszi!Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest