- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrszitya
senior tag
Gondolom, ha az tényleg rollback volt, funkcionalitásban nem tudhatta ugyanazt. Amúgy mi a baj a Kaspi ismertségével?
#stingy2
Nemcsak jelszókezelő van a Webroot-ban, hanem egy identity shield nevű védelmi réteg is. Láthatod is, hogy funkcionál, mivel egy kis lakat jelenik meg a böngésző indításakor a Webroot tálcaikonján.
Jelszókezelőt nyugodtan használhatod, de nyilván a banki belépési adatokat nem kell arra bíznod. Ph!-re vagy egy email fiókba való belépéshez biztonságosabb, ha a böngészőbe épített helyett egy alternatív jelszó managert használsz. Pl. egy Firefox alap jelszókezelőjének a törésével valószínűleg többen foglalkoznak az alvilágban, mint egy külön telepített megoldáséval. Az NSA meg mindent megold.
Webroot SecureAnywhere Identity Shield protects all the details that you may share with an internet banking, web shopping or social networking website, such as: login details, passwords, account numbers, credit card details, social security numbers and personal information such as addresses, dates of birth etc. Webroot SecureAnywhere Identity Shield protects these details all of the time against keyloggers and screengrabbers which may try to steal your information.
[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
válasz mrszitya #30046 üzenetére
A comodo rollback-je még nem annyira kiterjedt funkcionális szempontból, mint a webrooté (márcsak azért sem, mert a viruscope az alapja, ami még nagyon korai fejlődési szakaszban jár), viszont a kaspersky megoldásánál (aminél méretkorlátozás is van) hatékonyabb...
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
huskydog17
addikt
A Bitdefender Internet Security 2015 mióta ingyenes? A román cég nem kínál ingyenes csomagot.
#csabi10: Ingyenes licenc téren szerintem az Avast, AVG és Avira a legjobbak, bár én a német terméket választanám a három közül.
#adamssss: Szerintem totál felesleges külön, 3rd party tűzfal használata. Bár ez a teszt Windows 7 SP1-el készült, de kétlem, hogy a Win 8.1-nek butább lenne a saját tűzfala, mint a 7-esé. Szerintem bőven tökéletes lenne az ingyenes Avira, de ha van érvényes ESET kódod, akkor a NOD32 is bőven jó.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
ViharVadász
őstag
válasz huskydog17 #30053 üzenetére
Amennyi promó lehetőség van a Bitdefender Internet Security-hez, szinte ingyenes
blattida: Köszönöm Neked a választ, bocsi, hogy most írtam, csak most vettem észre. Végül az ESET Smart Security-hez tértem vissza."Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
huskydog17
addikt
Amúgy több évnyi Avast használat után úgy döntöttem, hogy kipróbálok egy másik terméket. Több nagy teszt átolvasása után a Nod32 7-es verziójára esett a választás. Most természetesen az ingyenes, 30 napos próbalicencen vagyok, de ha lejár, lehet kipróbálom az Avira-t, ha addig nem lesz egy újabb Bitdefender promó.
Amúgy érdekes, hogy miután lecseréltem az ingyenes Avast-ot a gépem sebessége még SSD-vel is javult. Az ESET terméke kevésbé fogja az erős gépemet, bár nem gondoltam, hogy SSD mellett lehet majd érezni sebességbeli különbséget, azonban bőven lehet.BirkaZoli: Ja így már értem.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
daimonion
senior tag
360 Total Security
Version of the official version 5.0.0.2000 August 29, 20141.Bug Fixes:
1.1 Program crashes on scanning specific files.
1.2 Scan may stop at initialization when performing virus scan on non-administrator account.
360 total security -
MATEO6600
őstag
Sziasztok!
Win 8.1-em van, régi géppel, eddig a win beépített védelmét használtam, de kevésnek bizonyult.
Lassulásra hivatkozva felraktam a Malwarebytes nevű programot, és nyomtam egy scannelést.
Talált is jó sok férget, mindet karanténba helyezte.
Kérdésem: ha letörlöm a programot, akkor a fertőzött fájlok/bejegyzések kiszabadulnak a karanténból?
Vagy ha helyette felrakom az Avirát és fent hagyom, az jobb ötlet? -
Cs1csó
félisten
válasz csabi10 #30033 üzenetére
Avast Free Antivirus, jól testreszabható, jelenleg nem hozza a legjobb teszteredményeket, de nálam stabilan működik. Az ingyenesek közül (előbb utóbb miden promó stb. lejár) még ajánlható az AVG is. FONTOS! kiegészítő védelemnek :
- Malwarbytes Anti-Malware
- és a a webböngésző védelmének kiegészítésére: wot, adblock, ghostery, trafficlight, safepay -
Imi1981
veterán
Sziasztok!Tudnátok ajánlani magyar nyelvű(fizetős is lehet) kis erőforrás igényű virusírtó progit?Gépem amd sempron 3000+ 1.67ghz ,1.5 gb ram és win 8.1 32bit van rajta.Mostanában kb másfél éve nem is használtam vírusírtót, mert okosan neteztem és csak ritkán átnéztem malwarebytes-al ,de már nem csak én használom a gépet és meg online bankolunk is ezért inkább rakok rá valami jobb virusírtót,de csakis kis erőforrás igényű jöhet szóba mert nem bírom elviselni ha nagyon be lassul a gép.Kösz előre is!
-
ƵøŁĭ
veterán
Mac Antivirus Test Reveals Winners, Losers
[link](ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Lehetséges, hogy nem teljesen ide tartozik, amiért írok, de sajna nem találtam megfelelőbb topicot. 1-2 hete az egyik e-mail címemre (T-Online-os) kapok 2-4 db tipikus spamnek kinéző levelet, ízületi fájdalomról, hajhullásról stb stb, és persze a varázslatos megoldásról, ha a linkre kattintok (persze nem kattintok rá!). Egyszerűen már kivagyok ezektől, az az idegesítő, hogy nincs bennük semmilyen leiratkozó link. Annyit tudok csinálni, hogy spam beállításoknál (Outlookot használok), beírom a tartománynevet, hogy tiltsa az onnan jövő leveleket. Csak az a gáz, hogy minden nap más-más tartományból jön a levél, viszont a vége mindig ...email.info (pl. @comingemail.info, @cordoemail.info, @erodedemail.info stb. Van már egy pár ilyen a tiltott feladók közt). A küldő mindig magyar név, és a @ előtti rész is egy keresztnév. Nem tudjátok, mit lehetne kezdeni, hogy ne jöjjenek ilyen levelek? Vagy hogy egyáltalán ne lássam őket legalább. Ezt az e-mail címemet ráadásul csak telekomos ügyintézésre használom ill. sulis dolgokhoz használtam, tehát nem regeltem vele sehol, ahonnan jönnének spamek.
-
nagyúr
-
blattida
nagyúr
Azért ez nem teljesen igaz. Ugyan az mbam alapvetően adatbázis alapú felismeréssel rendelkezik, viszont a heurisztikája azért annyira nem rossz, friss kártevők esetében sem. Az egy másik kérdés, hogy ha nem ismeri fül sem adatbázis, sem pedig heurisztika alapján, akkor bukta van...
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
L7wy
őstag
válasz blattida #30076 üzenetére
Tipikusan zero day védelemre gondoltam, meg nálam a heurisztika kb egyenlő az adatbázis alapú védelemmel. Amúgy a heurisztika is egy érdekes dolog, mert kb mindegyik cég máshogy definiálja. Az egyik az adatbázisra épülő technológiát emleget ami a már meglevő vírusdefiníciók alapján felismeri a még definiált vírusokat, míg mások a viselkedéselemzést is ide sorolják... (én az elsőt tartom annak)
[ Szerkesztve ]
Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
tonyrulez
őstag
Bitdefender IS 2015 már megint kiírta a javíthatatlan hibát. Melyik az a legjobb ingyenes vírusirtó, ami a legkevésbé fogja vissza a gépet és nem pofázik feleslegesen?
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz tonyrulez #30079 üzenetére
Avast . Frissítés/programfrissítés/kártevő találatkor/ajánlatkor jelezz .
Panda : Reklámablak (kikapcsolható)/kártevő találat nincs frissítés során felugró ablak .
AVG: felugró ablak kártevő találatkor .
Avira: Ajánlat/frissítéskor felugró ablak .
Comodo : HIPS,tűzfal és társai által várható ablakok.
360 TS új verziója meg szereti a memóriát .Jó lesz neked az Avast.
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
360 TS új build : 5.0.0.2001
What's new in the latest version?
Enhanced product stabilityProgramon belül nem látom ,hogy frissülne .
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
nagyúr
válasz 0xmilan #30071 üzenetére
Sokkal több eszközzel ellenőrzöm. Ezért is tudom biztosan, hogy teljesen jó az MSE+MBAM+józan ész párosítás.
MSE nélkül is meglennék simán, csak minak tiltsam le? Egyáltalán nem zavar.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
nagyúr
Volt már olyan neked amikor használt a zero day védelem? Tehát amikor megakadályozta volna a rendszer fertőzését?
Mert nekem még nem ellenben szinte mindig volt egy 100%-os vakriasztás. Mind HIPS mind adatbázis mind heurisztika részről. Ezért untam meg ezt a macska egér játékot.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
L7wy
őstag
válasz Narxis #30087 üzenetére
Hát akaratomon kívül nem volt, de úgy nagyon kevés lehetett volna (nem nagyon tévedek olyan oldalakra amikor csak netezgetni akarok), szinte nem is emlékszek ilyenre. Ha pedig szándékosan tesztel az ember, akkor elég nagy valószínűséggel találkozik zero day védelmes riasztással is.
Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
ƵøŁĭ
veterán
Micsoda javítás .(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
2013 .Szeptember 4 AVG 2014 .
2014.Szeptember 5 AVG 2015 ?[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
Emsisoft Internet Security
Megjelenés : 2014.09.08
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
dqdb
nagyúr
Ha regisztrálod a honlapjukon az EAM és OA kulcsodat, akkor már most lehetőséged van összevonni a kettőt egy EIS kulcsba. Az összevont kulcs lejárati ideje a két kulcs lejárati idejének átlaga lesz.
Ha csak OA kulcsod van, akkor erre állítólag lesz kedvezményes upgrade-lehetőség.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
ƵøŁĭ
veterán
Mint egy jóllakott napközis .
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz quailstorm #30097 üzenetére
Az utolsó 2 frissítés után kezd a memóriaigénnyel telhetetlen lenni . Viszont adott nagy mennyiségű memóriahasználat a nap folyamán nem progresszív és időközönként jön elő -_-' .
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
szlendörmen
újonc
Sziasztok! Lenne egy problémám. Én hülye, letöltöttem 1 programot és telepítettem, aminek köszönhetően a Websearcher nevű szutyok is feltepelült a gépre és nem tudom levakarni sehogyan. A böngésző kezdőlapján mindig ez jön be és a merevlemez használata állandóan ugrál a 99% és az 1% között. A programok telepítése törlése opciónál se találja, se sehol a gépen. Nagyon idegesít, gondolom ez egy vírus. Hogyan tudnám levakarni a gépről? Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- PC játékok
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest