- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
szaki26a
aktív tag
Én is mutatnék egy érdekes PDF et. AV-k biztonsági helyzetéről. Siralmas.
-
ƵøŁĭ
veterán
ThreatTrack Security is proud to announce the Beta 2 release of VIPRE Antivirus 2015 and VIPRE Internet Security 2015!
New features:
New Threat Engine to improve our detections and remediations.
Redesigned management screens
New Notification Styles
New Firewall Drivers (Internet Security edition only)(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
-
szaki26a
aktív tag
Az igazán ciki tudod mi? 2012/13 ban egy magyar hacker mutatta ugyan ezt be a magyar hacker konferencián. Ugyan ezekre az eredményekre jutott, és akkor is betömték a réseket állítólag...
Gyakorlatilag 2 évvel később egy másik hacker megismételte ugyan azzal az eredménnyel. Ha ismered, a célpont milyen AV-t használ, nem csak kijátszhatod a védelmét, de egyenesen használhatod arra, hogy teljesen átvedd az irányítást a gép felett.Amit nem lehet figyelmen kívül hagyni, az az, hogy ehhez semmi extra, bonyolult eszközre nem volt szükség, gyakorlatilag a megcélzott AV napok alatt, a hacker végrehajtójává válhat. Ha jól emlékszem a motorok, és az adatbázisok is védtelennek bizonyultak. Aki tudja mit jelent ez egy motornál, el tudja képzelni mit, lehet kezdeni, egy System jogosultágú, teljesen programozható, végrehajtó motorral. Bármit...
[ Szerkesztve ]
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Norton IS mellet miért kapom azt az üzenetet hogy Catalyst Control Center:Host application működése leállt?
Bitdefender, Nod32, Kaspersky, Avast náluk nem, csak a Symantech termékénél.
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Ez a bővítmény mennyire ajánlott/nem ajánlott? Páromnak felraktuk, így külföldről is meg tud nézni pár hazai oldalt/videót, viszont nemrég kapott egy olyan üzenetet, hogy átvették a gépe fölött az irányítást, hozzáférnek minden adatához (jelszavaktól kezdve mindenhez). A nemrég telepített Kaspersky dobhatta az üzenetet? Érdemes foglalkozni vele? Átmenetileg kikapcsoltuk a HOLA-t, de valami kéne, hogy a drágám meg tudja nézni a kis tv2-es videóit
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
scott_free
senior tag
Hölgy felhasználónak milyen ingyenes AV-t ajánlotok Windows 7 x64-re, ami magyarul is tud, nem kérdez sokat és elmegy 2gb ramon is?
-
t72killer
titán
válasz scott_free #30209 üzenetére
Avast + böngészőbe Adblock (sciptblock sajna nagyon idegesítő, kidobná a laptopot), BD Trafficlight, HPA.
Ezek mellett hetente lefuttathat még1 Malwarebyte's free-t, és rendben lesz.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
őstag
válasz szaki26a #30206 üzenetére
A Webroot mennyire figyel oda a biztonsági réseire? Mostanság sok védelmi progit próbálgattam, mert felbosszantott a support lassúsága, nemtörődömsége. Nem is értem, miért nem zárják le a mintaküldési lehetőséget, és a veszélyes oldalak jelentését...
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
ƵøŁĭ
veterán
Avira-t használ valaki ? Azért kérdezem ,mert ajánlott ingyenes termék de tapasztalatokat senki sem ír .
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
CJ4567
nagyúr
Sziasztok.
Melyik vírusírtó az, aminek jó a védelme, és nem fogja a rendszert, és játékokat? Nem tervezek váltani 360-ról mert megfelel ezeknek, csak kíváncsi vagyok a többire.No Sana No Life
-
motacilo
aktív tag
360 IS-ről váltottam több hónap után 360 TS-re (az itt megjelent vélemények miatt is). Hát belebuktam! A weblapok lassan töltődnek be, szakadozott a letöltés és ami a legrosszabb: a router folyton ledobál. Sajnos 2 nap után meg kellett válnom e szépreményű terméktől. Hozzáteszem az IS problémamentesen működött. Ilyenkor igaz a régi mondás: "járt utat járatlanért....."
-
eurolac
senior tag
Szia. Telefonról vagyok. .én már több mint egy éve teljes megelégedéssel hasznalom a privatefirevall-al. Természetesen nem alapbeallitason. A kisebbik fiam gépén is helyt áll, ott ahol regebben más free termékek elvereztek. (avg, avast, mse, ZA is free....) A gépek régiek, leheltnyit fogja csak felhuzva őket. Üdv.
Eurolac
-
szaki26a
aktív tag
Konkrétan megvizsgálták érintett vagy sem. (Nem volt az, a teljesen más rendszer miatt talán)
Support nem igen nyúlkál bele, max fp érdekli őket. Kapott fileokkal kezdenek e valamit, hát nem tudom. Max ha nagyon kirívó szerintem. Ha elindítja valaki és tényleg kárt okoz, úgy is megkapják ami kell. De pl mikor rendőrséges vírus teljesen új módszert alkalmazott, a fertőzés után kizárni a gépből, azt kielemezték és új wsaban specifikus javítás lett. -
riki
senior tag
Magyarázza már el nekem valaki ,miért van mostanában a legjobb ingyenes kategóriában az Avast, Avg amikor lassan a Baidu is veri , a Qihoo, Bitdefender, Comodo meg egy más kategória. Nézegetve az új a teszteket.
[ Szerkesztve ]
-
mrszitya
senior tag
Melyik cég fizetett embere vagy, áruld el légyszi'. Quihoo?
Mondj egy olyan évet, amikor az Avast vagy az AVG sorra nyerte a hatékonysági teszteket. Nem volt ilyen. Na és?
Az általad "más kategóriának" nevezett cuccosok sem tökéletesek (sőt), ezt ne felejtsük el azért. Biztonsági sérülékenységek, kisebb és nagyobb bugok, adatvédelmi aggályok...
[ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
Most konkréten nem tudom ,melyik tesztről beszélsz de:
- nem mindenki tud angolul -> Qihoo,Bitdefender ,"Baidu" -> ez későbbiekben változik az ő esetében
- átlag magyar 4-5 terméket ismer: Avast,AVG,Avira,ESET,talán még a Panda
-alapvető számítógépes használat mellet bármelyiket lehet használniNem térek ki Avast<->Baidu technológiai elemeire ,mert szerintem nagyjából mindenki tisztában van vele de szerintem az Avast még mindig jobb .
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
őstag
válasz szaki26a #30219 üzenetére
Talán a fertőzés utáni kizárást megúszhatták volna, ha a beküldött minták elemzésére nagyobb hangsúlyt fektetnek. Vagy tévedek? Ez már csak a fizető vendégek miatt sem lett volna egy haszontalan lépés a részükről, viszont hallani egyfajta kooperációról, amellyel a vállalati termékek adatbázisát szeretnék felhő alapon bővíteni. Ez az élő halandókhoz is el fog jutni?
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
Nagymelák
senior tag
Sziasztok. Biztonságos bankoláshoz, milyen védelmet ajánlottok, konkrét programok kellenének.
-
Qasam
aktív tag
Sziasztok!
Az új AVG 2015-höz tölthető már le valahonnan új offline telepítőkészlet? -
riki
senior tag
Köszönöm a válaszokat.
Lehet valóban kicsit elfogult vagyok,de ha van időd próbáld ki a Baidu 4.4.4.7 verzióját. Rengeteg beállitási lehetőséggel gazdagodott . Szépen fogja a nemkívánatos alkalmazásokat ,rendszerterhelés meg minimális.+ Piratefirewall szerintem ütős páros. -
Dumi86
senior tag
Üdv. Nem tudod mi a különbség Trial és Paid verzió között AVG-nél?
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
Dumi86
senior tag
Köszi. Azt hittem van komolyabb különbség is,de így akkor jobb a trial.
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
ƵøŁĭ
veterán
Na nézzük is milyen .Négy éve használtam utoljára hosszabb ideig .(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
HZoli87
veterán
válasz csaba1203 #30239 üzenetére
A képen Avira Online Essentials látható, a háttérben pedig tölti az ingyenes verziót (antivirus).
LiLxWaYnEx
4 év hosszú idő, de mindent ugyanott találsz. Nem sokat változott.
[ Szerkesztve ]
-
Fandango
veterán
CIS+MBAM+MBAE kombo melle erdemes felrakni a Zemana AntiLogger free verziot?
-
mrszitya
senior tag
#rizso
A Hola Better Internet Chrome-os VPN kieggel kapcsolatban:
A kiegészítő tisztának tűnik - elég ismert és népszerű, és bár a leírásod alapján ez nem egyértelmű, de valószínű nem a Kaspersky riogatott a gépen. Kevés infót árultál el a történtekről.Mindenesetre az alábbi ajánlott programokkal le lehet csekkolni, rendben van-e az a PC:
Malwarebytes Anti-Malware Free, Hitmanpro, AdwCleaner(Előbbiek bevett víruskeresők az ilyen esetekre, utóbbi pedig egy kifejezetten böngészőkre szakosodott kereső).
[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok, egy kis segítség kéne nekem, iránymutatás.
A superantispyware még mindig megbízható, jó program, ugye?
Az avg ingyenes is jó használható mellette, ugye?
Ezeket használom jóideje, és kéne megerősítés, hogy OK mindegyik akár win 8.1-en is.NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest