-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Hűha!
Ezt hogy csináltad?
Az Acer notimon is - amiben 5.400 RPM-es HDD van - 360 Total Security van fent, de 64 bites verzió Windows 7 mellett. Ma bekapcsoltam az Avira motort is, mert eddig csak a Bitdefender motorja volt aktív. Rögtön boot után - ami 48 másodperc volt - 56 MB-ot foglalt le a memóriából, ez a böngésző elindításával 62 MB-ra ugrott. Keresés és tisztítás után sem ment 68-70 MB fölé a memóriahasználata.
Egyébként amikor csak a Bitdefender motorr volt bekapcsolva, úgy egyszer sikerült egy 40 másodperces boot időt elérni, nem tudom hogyan, azóta sem sikerült ezt az időt reprodukálni, viszont úgy gondolom, hogy ez a jelenlegi 48 másodpercees idő egy nagyon lassú 5.400 RPM-es vinyótól elég jó teljesítmény, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy mindkét motor be van kapcsolva.
Én egyelőre maximális mértékben elégedett vagyok a 360 TS-vel, szerintem enénl jobb ingyenes védelmi szoftver jelenleg nincs a piacon, ebben ráadásul több kiváló rendszerpucoló is van.Na ahogy megírtam ezt a hozzászólást, a memóriahasználat 65 MB-ra emelkedett. Az IE11 Adblock kiegészítője sokkal több memóriát kér, mint a 360 TS.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest