- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
CanibelZ
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani Windows 8.1-hez vírusirtót és tűzfalat? Vagy a window-os tűzfal teljesen jól használható? Mindkettőből egyelőre ingyenest szeretnék vagy olyat, amihez van promo kód, hogy ki tudjam próbálni, hogy később esetleg megvehessem.
Segítségetek előre is köszönöm!
-
stingy2
senior tag
válasz CanibelZ #29551 üzenetére
nekem win tűzfal van Tinywall-al.[link]
pár napig tanuló mód, utána jól működik, bár kicsit azért érteni kell hozzá, mert csak azt engedi ki-be, amit beállít az ember, a többit tiltja, de jól is van ez így
vírusirtó: Nod32, 1 hónapig ingyenes, utána vagy megveszed, vagy pl.újságos kód.
ezekkel nekem semmi lassulás, akadás, recsegés-ropogás nincs 8.1 -en.[ Szerkesztve ]
INTJ
-
angelius
aktív tag
Elég jól teljesít a teszteken most már a Baidu Antivirus is kezd lassan felzárkózni a nagyokhoz.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A50 / Windows 10 Pro /
-
kriszwells
aktív tag
Üdv! Egy olyan vírust sikerült bekapni, ami a gép összes mappájába létrehoz a mappa nevével megegyező nevű exe fájt. Plusz az asztalra egy asztal.exe-t, meg a startmenübe is... Illetve eléggé be is lassult a gép, a vírusirtó regsvr.exe-t hozza hibának.
Avira van fent, meg a SpywareTerminátort futtattam le, ez nem talált semmi hibát, de amíg lefutott és végigpörgette a fájlokat az Avira sorba hozta fel a talált hibákat ez alatt.
Amelyik mappában jártam onnan kitöröltem, ott már most nincs az exe fájl. De minden mappát képtelenség végignézni.
Valami javaslat ennek orvoslására? Kösz!
plusz az C:\autorun.inf -t is felhozza h az Avira blokkolta.
TR/Autoit.CI.14 még ilyet is kiír.
[ Szerkesztve ]
Core i5 10400F, Lenovo T32h-20, Nikon Z Fc, Pocketbook Sense 630, GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB GDDR5 , https://www.youtube.com/channel/UC9JycGJu4WSrta7RomJtinA
-
őstag
válasz kriszwells #29557 üzenetére
Vagy Kaspersky Rescue Disk, esetleg előtte Malwarebytes Anti-Malware Free scanneltetés. A Spywareterminátor mára már szinte semmit sem ér, egy virtuális hulladék...
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
dqdb
nagyúr
Nemrég végrehajtott sok hetes tesztkör alapján a tapasztalataim alapján ez a táblázat sokkal közelebb áll a valósághoz, mint a korábban linkelt. Akkor a KIS, KAV+OFW, OSS, Avast IS, Avast Free+OFW, Avast Free+CFW, CIS, BD IS, BD Free+CFW, EAM9+OA, EIS9 béta és F-Secure IS konfigurációkat próbáltam ki két gépen, mire sikerült egységes és hosszútávúnak tűnő megoldást találni az EAM9+OA személyében (igaz, most az egyik gépen EIS9 béta fut, hogy a megjelenésekor el tudjam dönteni majd, az EISP licencemet át akarom-e konvertálni EIS licencre, de cégen belül maradok remélhetőleg ~3 évig).
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
CJ4567
nagyúr
Érdekes mód most a Nortonnál működnek a programon belüli linkek Operával, igaz az Idenity Safet nem töröltem, akkor most Idenity Safe nélkül nem működnek a linkek, vagy magától megjavult?
No Sana No Life
-
motacilo
aktív tag
Egy kalap anyagcsere-végterméket sem érnek ezek a teljesítménytesztek:
KIS, BDIS az egyiken az elején végez, a másikon a végén. Mindenki a maga konfigurációján érzi a teljesítményváltozást (részben szubjektív) 1-1 biztonsági program telepítése után.
Például én a 360 IS-ben pozitívan csalódtam ezen a téren! -
ƵøŁĭ
veterán
↓
↓
Jó pár óra eltelt ,se facebookon reagálás (PM) se email . Support of the year .
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
AtHoS
nagyúr
Én is ilyesmire tippeltem csak nem értem az OSS melletti 0-ás pontszámot.
Szóval szerintem itt kavarhattak valamit (keresés közbeni vagy hasonló közbeni reakcióidő), mert hogy nem alapállapotú működés az hótziher. Esetleg futó ellenőrzés közben mit lehet elérni.
Na mindegy, a lényeg, hogy ez az oszlop pont az egyik leglényegtelenebb a táblázatban a programok funkcióját tekintve
read-only mode on the forum
-
őstag
válasz stingy2 #29547 üzenetére
A hivatkozott cikk valószínűleg új távlatokat sejtett a szoftveres védelemben. Kíváncsi lennék, hogy a Bitdefender elejtett mondata mögött mi rejlik, mert véleményem szerint ők sem sokat változtattak az utóbbi 2-3 évben. Nagyon impulzív egyébként a Malwarebytes szárnyalása és az az érdekesség, hogy mind a makacs kártevők, mind a kéretlen alkalmazások tekintetében is nagyon hatékony, a exploit védelemről nem is beszélve.
Ha így folytatják, nem sok esélye lesz a konkurenciának.
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
HoTaZo
addikt
-
stingy2
senior tag
Nem gond. ez a sw. csak a win. tűzfalát állítja be.alapon mindent tilt, csak az mehet ki, amihez szabályt hozok létre. (és ez itt jóval egyszerűbb, mint magában a win. falban, ahol baromi hosszú lenne egyesével beállítgatni mindent)amíg nincs kompatibilitási probléma az op.rszerrel, addig nem fontos frissíteni, a win. falát meg frissítik, foltozgatják ha kell. kezdőknek nem a legjobb megoldás, mert nincs pop-up, h akkor most engedélyezi-e a ki-bejövő kapcsolatot 1x vagy mindörökké. én szeretem, mert 1x beállítom és utána nagggyon csendben van de tényleg tudni kell, h mit akar az ember a netre engedni.
[ Szerkesztve ]
INTJ
-
ƵøŁĭ
veterán
Értem .
Gondoltam felhozok egy témát mára . Milyen termékek esetében nem voltatok megelégedve a terméktámogatással (support) ?
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
angelius
aktív tag
Újabb Baidu Antivirus érkezett 5.0.2.81662 számmal.
Változások:Add] New UI,2015 new interface,more concise.easier to use
[Add] Malicious Plug-in Cleaner, protect computer accounts
[Add] Trasffic Monitor,view network traffic usage in real-time
[Add] 8 new skin,diy program theme
[Improved] Powerful Scan,Remove harmful and popular viruses effectively
[Improved] Ultrafast scan speed ,Optimized engine,faster than ever
[Improved] Much Slimmer installer,The program installer reduced from 35M to 18MHozzáadva: Új felület, tömörebb könnyebben kezelhető.
Hozzáadva: Rosszindulatú reklámok törlése, védelem a számítógép bejelentkezéshez
Hozzáadva: Traffic Monitor hálózati forgalom használatának valós időben való mérése.
Hozzáadva: 8 új téma
[Jobb] Hatékonyabb keresés, hatékonyabban eltávolítja a káros és népszerű vírusokat.
[Továbbfejlesztett] Ultragyors keresési sebesség, optimalizálva a motor, gyorsabb, mint valaha
[Jobb] sokkal kisebb telepítő a program telepítő mérete csökkent 35M-áról 18M-ára.[ Szerkesztve ]
-
angelius
aktív tag
válasz sandró60 #29579 üzenetére
Ez béta verzió a Baidu honlapján lelehet tölteni. Nekem nem jól működött a 4-es verzióhoz készült magyarosítás mert frissítésnél leállt így neki kezdtem magamnak fordítani. De elvileg az IntoMedia elkezdte a fordítást. Ez a 5-ös verzió eltér sok mindenben a 4-es verziótól, hiába béta mindennapi használatra alkalmas.
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
Az mitől lehet Nortonnál hogy néha később indul el egy-két alkalmazás első indításnál?
No Sana No Life
-
yuri90
tag
Az lenne a kérdésem,hogy hol lehetne kikapcsolni a nod32 antivírusban,hogy ne naplózzon?
-
riki
senior tag
válasz angelius #29580 üzenetére
Te most használod is az 5 béta verziót ,vagy csak hinted az igét. Az 5 ös alapból tud magyarul , és jól végzi a dolgát. Avira motor,keresésnél sem állandó védelemnél nem aktív alapértelmezés szerint. Ha megnézed a program elemeit egy komplett avira free lett beleintegrálva,ezáltal remek védelmet ad ha aktiválva van. Az ,hogy ez is a sárga veszedelem egyik tagja e, ezt mindenki döntse el. Azért ha már jelzed az új bétát adhatnál egy linket ,mert verzió váltás ma nem volt.5.0.1.80098.
-
simon7012
aktív tag
válasz simon7012 #29583 üzenetére
Akkor én a G Data magyar supportját tudnám kiemelni. Nagyon segítő készek felehet hívni őket.
Az email-ekre egy napon belül válaszolnak, mondanom sem kell ezt mind magyar nyelven.
Volt egy gondom a böngészéssel ( nehezen töltödtek be az oldalak) amit egy hiba javítással
orvosoltak a Magyar support segítségével és a Német support javításával. Igaz ez majd egy hétig
tartott, de vissza fejtették a gépemröl, hogy mi lehet a gond. Ez a javítás majd belekerül az újabb
szoftver fríssitésbe is. A blokkolt kulcsokat is gyorsan feloldották ami az én hibám miatt volt mert
túl sokat aktiváltam. Szóval csak jókat tudok írni róluk..[ Szerkesztve ]
G DATA INTERNET SECURITY 2022.Xiaomi MI 11,..Szeretem, ha egy POPsi kerek...
-
ƵøŁĭ
veterán
AVAST 2015 Beta1 (10.0.2022)
As you can see, the UI hasn't changed a lot, but internally we are delivering you a lot of new for this new major version of AVAST:• HTTPS scanning
Now, we are able to detect and decrypt TLS/SSL protected traffic in our Web-content filtering component. We are using our own generated certificates that are added into the Root Certificate store in Windows and also into major browsers. This feature will protect you against viruses coming through HTTPs traffic as well as adding compatibility for SPDY+HTTPS/ HTTP 2.0 traffic. You can tune/disable this feature in the settings section.• Home Network Security
Scan your home network for vulnerabilities (wifi status, connected devices, router settings, factory passwords, etc.). This is quite a new approach as we are trying to discover potential problems not isolated on the particular device only, but in the entire network of devices you use or connect to the Internet from.• SecureDNS (this feature is active in the paid versions only)
We are introducing a new provider which guards against unprotected DNS/DNS hijack on a router/client (including unsecured networks, public ones, etc.).• Smart Scan
Integrated all on demand scans into one (Antivirus, Software updates, Home Network, GrimeFighter). One scan, different results and recommendations.• New Support System
Easy contact for paid users to submit a ticket with all info included automatically. Improved knowledge base for free users. Help is completely online and is more up to date.• General bugfixing
This covers a lot of stability & performance changes in all components (but the main focus was traditionally on the network & engine components).(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
angelius
aktív tag
-
Akelaus
senior tag
válasz simon7012 #29587 üzenetére
Hali!
Ennek a böngészős dolognak igazán örülök, ugyanis amikor az egyik gépemen használtam én is észrevettem, hogy nehezen töltödtek be az oldalak. Ezen kívül mintha fenn sem lett volna a gépen, ami hiba volt vele az az én hülyeségem miatt volt. Ha javítják a böngészős dolgot,, tuti visszateszem
[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
Az ötös béta tényleg nem tud magyarul és még csak nem is lehet letölteni a hivatalos oldalukról, most raktam föl kíváncsiságból és szembesültem ezekkel...
A legfrissebb változat: 5.0.2.81662Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
GEPESZ66
veterán
Láttam, hogy megjelent a Panda 2015.Szerintetek van-e olyan jó, mint a NOD7?
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz GEPESZ66 #29594 üzenetére
Négy alternatív lehetőséged van a helyes válasz megtalálására .
1. Hivatalos tesztek illetve kisebb tesztlaborok eredményei !
Megfigyeled a kiszemelt termék esetében az alábbi eredményeket :
-teljesítmény
-felismerés
-téves riasztásAzonban fontos kiemelni ,hogy az adott tesztek a te gépedtől "valószínűleg" más konfigurációval történtek meg . Ha sikeresen végigolvastál mindent akkor átléphetsz a következő fázisba .
2. Mások személyes tapasztalatai ,mely magába foglalja az alábbiakat :
-fórum olvasás (keresőbe beírod xy termék nevét és évekre visszamenőleg visszaolvashatsz a tapasztalatokért)
-termék hivatalos facebook oldalán található bejegyzéseket megnézed
-felkeresed a termék hivatalos fórumát és szétnézel (ha nyelvi korlátok vannak akkor marad az első funkció)
Lehetőségek tárháza tovább folytatódik .
3.Igazából a következő lehetőség nem képvisel nagy elismertséget ,viszont megismerkedhetsz a termék funkcióival . Ez pedig nem más ,mint a Youtube.on található amatőr tesztek . Fontos kiemelni ,hogy ezekkel vigyázni kell ,mivel bármelyik teszteredmény manipulálható ,ezáltal irreleváns képet mutat egy adott termékről.
4.Az utolsó alternatív megoldás az ilyen kérdésekre pedig a saját tapasztalat .Próbáld ki és meglátod ,hogy a te szoftver valamint hardverkörnyezetedhez mennyire passzol az adott termék .Végszó: Mások tapasztalataival is vigyázni kell ,hiszen ha nem hozzáértő a felhasználó akkor egyes esetben saját hibájából adódhat egy adott fertőzés ,ezáltal a terméket leminősíti ->kikapcsolja a védelmet amíg használ valami crack és társait .
Kérdéseid általában a NOD-hoz fűződnek ->ha meg vagy elégedve vele akkor ne cseréld le .
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
tonyrulez
őstag
Üdv!
A Bitdefender IS 2015 Autopilot üzemmódja milyen jóságokat csinál? Mert nagyon zavaró hogy egy videó megnyitásakor csutkára felcsavarja a fényerőt a laposon, és mindig nekem kell visszaállítgatnom (Bitdefenderben pedig egyelőre nem találtam erre beállítást). Mert ha csak erre képes, akkor kikapcsolnám az autopilotot.
4 8 15 16 23 42
-
nagyúr
Teljesen egyetértek,én is így szoktam ajánlani a védelmek kiválasztását,hagyom hogy a páciens magától rájöjjön és eldöntse,neki melyik a lehetséges megoldás(ok)
A 3. pontot én nem javaslom,szerintem fölösleges időtöltés,annyira nem releváns amit mutat-az oka is le van írva.
A 4. pont az igazi!Az számít a legtöbbet,de ehhez van egy érdekes történetem is:úgy 2 éve közeli ismerőseim egyszerre vettek laptopokat,2 darabot,majdnem teljesen egyforma volt csak processzorban volt eltérés(Intel-AMD)gyártó és a többi paraméter,hardver azonos volt.
Teljesen azonos OP ment rájuk,egyszerre telepítve majd frissítve.Aztán jött a védelem,ami egy 3 gépes KIS volt,ha jól emlékszem 2012-es.
Az egyiken(Intelen) semmi gond,szinte semmi terhelés,ment szépen a KIS ahogy kell.
A másik gépet pörgette,megfogta rendesen-csak lestünk,nem akartuk elhinni.
Rendszer visszaállítás,KIS újra telepítés,de ugyanaz.Megnéztünk minden lehetséges hibalehetőséget,nem találtunk semmit,de azon a gépen a KIS nem maradhatott.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest