- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Miért jelent kockázatot az IPv6? Itt olvasom:
"Kapcsoljuk ki az IPv6-ot, az AirPort-ot és a Bluetooth-t, amikor nincs rá szükségünk."
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
blattida
nagyúr
válasz t72killer #30751 üzenetére
Mert az ipv6 adatszűrése még nem teljesen megoldott, nem minden hálózati program képes rá, ezért jelent némi kockázatot, viszont még a netes forgalom zöme ipv4 alapú, ezért gyakorlatilag még nem jelent veszteséget, ha tiltjuk az ipv6-ot.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
t72killer
titán
válasz blattida #30752 üzenetére
Értem. Úgy néz ki, regeditelni kell ehhez is.
#30753: ez nem lep meg... A mobil OS-ek elterjedésével új motiváció nyílt a linux (android) és az osx támadása irányába, OSX-nél meg bónusz az asztali elterjedtség.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz t72killer #30754 üzenetére
Én a kikapcsolást a Windows 7 Manager Service Manager segédprogramjával csináltam, az tett egy DisabledComponents bejegyzést oda, amit a cikk ír, de az értékét 1-re állította. Ez nem lenne elég?
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
t72killer
titán
válasz Kékes525 #30755 üzenetére
Elvileg az "FFFFFFFF" az igazi, a többiek bizonyos dolgokat nyitvahagyhatnak. (tunnel, nontunnel)
-
Kékes525
félisten
válasz t72killer #30754 üzenetére
Ez szerint éppen hogy nem. Lásd a vastagon kiemelt részt.
A Microsoft is így javasolja a kikapcsolást. IPv6 for Microsoft Windows: Frequently Asked Questions
Ezen belül a How do I disable IPv6 in Windows 7, Windows Vista, Windows Server 2008 R2, and Windows Server 2008?
"This method disables IPv6 on your LAN interfaces and connections, but does not disable IPv6 on tunnel interfaces or the IPv6 loopback interface.
Add the following registry value (DWORD type) set to 0xFFFFFFFF:HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip6\Parameters\DisabledComponents
This method disables IPv6 on all your LAN interfaces, connections, and tunnel interfaces but does not disable the IPv6 loopback interface. You must restart the computer for this registry value to take effect."
Viszont lehet hogy az 1 viszont mindent kikapcsol (azokat is amit kiemeltem)?
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
mexel
veterán
Sziasztok! Szeretném átnézni az itthoni gépeket valami vírusirtóval (NOD) és Malwarebytes Antimalware-vel.
Az lenne a kérdésem, hogy mit kellene a nodban beállítani, ha indítok egy fullos keresést akkor számítógép elenőrzése ablakban menet közben is lássam amiket talált? Bármit állítok be az ablak üres. ( Ilyen) Itt látszani kellene a találatoknak.
Vagy ez valami hiba? Ez win8 64 bit. Ugyanez a nod egy XP-s gépen simán mutatja a keresés közbeni találatokat.Másik kérdés: nem állandóan akarok védelmet, csak pár gépen szeretnék lefuttatni egy mindenre kiterjedő keresést. Nincs valami pendrive-ról bootolható jó kereső? Vagy olyan amit nem kellene telepíteni?
(kérem mellőzzünk minden olyan tanácsot hogy rakjak állandó védelmet, meg miért így akarom stb, )
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Fandango
veterán
-
mexel
veterán
Azt hiszem avira lesz amit megpróbálok.
Még valami amit nem értek a nod-nál: futtatok egy ellenőrzést, meg is talája a hibát amit keresek, de oda írja hogy a vizsgálat végén választhatom ki a műveletet. A keresésnek vége, ott a hiba de nem lehet semmit csinálni vele, nem ajánl fel semmilyen lehetőséget. -
szeky81
tag
válasz stingy2 #30734 üzenetére
OFFba teszem, mert csak vírusírtó topic:
Megnéztem, és azt kell mondjam a végére 4,5giga memória is volt mire betöltötte a lapot. Kis plusz hozzá, hogy waterfoxon lógok a neten, nem FF-on, de ugye hasonló forráskód, csak 64biten... mindegy is. Most az adguard-dal kisebb a memóriafogyasztás, tesztelem még több oldalon és napon keresztül...
Az adguarddal kapcsolatban még:
Elég a sima 3 blokkolója ami be van kapcsolva, vagy kell-e még az easylist/fanboy lista hozzá? Mert eddig amit láttam mindent ugyan úgy volt/maradt mint az abedge-vel.
Off vége.[ Szerkesztve ]
szódabikarbabónábó'
-
mexel
veterán
Amit még jó usb-nek találtam az talán a Kaspersky Rescue Disk 10. Ez mennyire jó? Nem tudja valaki hogy magyar nyelvű hol található? (ha van)
Egy leírásban láttam magyart, de lehet hogy az kicsivel régebbi volt. Nincs sok bajom az angollal, de nem szeretnék valami olyasmit elállítani amit rosszul értelmezek -
CJ4567
nagyúr
Eset Smart Security HIPS-se mennyire "idegesítő"? Hasonló mint a 360 Total Securityé?
No Sana No Life
-
psg5
veterán
Többször dob a Nod32 figyelmeztetést az alábbi miatt:
ssl://fft.tbccint.comlegtöbb esetben facebook használatakor.
Találkozott vele valaki?
F.K.T.
-
senior tag
Sziasztok! Ma a malwarebytes talált pár vírust az ie plugin services-ben. Volt mappa, registry kulcs meg rendszerindítás, mindet letöröltem, de az msconfig szolgáltatásoknál még mindig ott van. hogyan lehetne ezt teljesen törölni? Illetve mi lenne ez?
Your car, your life ;)
-
blattida
nagyúr
válasz CJ4567 #30775 üzenetére
Interaktív módban nagyon sok kérdést képes föltenni, abban a módban sokak számára idegesítő lehet.
Nem, mivel az eset valódi hips-el rendelkezik, a qihu cuccaiban pedig csak viselkedés elemző van, így nem ugyanolyan a viselkedésük és nem is egészen ugyanarra valóak.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
senior tag
-
blattida
nagyúr
válasz CJ4567 #30782 üzenetére
Most mire kérdezel, az eset hips-ére? Ha igen, akkor erre, így, nem igazán lehet válaszolni, mivel a qihuban nincs önálló hips és a viselkedés elemzője a felhőben van, tehát nem helyi megoldásról beszélünk. Adatbázis nélküli felismerésben viszont biztos, hogy jobb a kínaiak terméke.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
CJ4567
nagyúr
válasz blattida #30786 üzenetére
Inkább felsorolok pár szempontot, és ez alapján hátha könnyebb lesz dönteni:
1. Gépterhelés, van-e olyan könnyed mint a 360? Adatlapomon lévő gépet használom.
2. Kérdez-e annyit mint a 360?
3. Felhasználóbarát legalább annyira mint a 360?
4. Zero-day elleni védelem milyen?
5. Bootidőn van-e rontása, vagy marad ugyan az mint a 360-nál? Mert az nem veszi le semennyire.No Sana No Life
-
blattida
nagyúr
válasz CJ4567 #30787 üzenetére
1. Van. Ráadásul nem is annyira bugos.
2. Mit kérdez a qihu cucca? Bocs, de nem tudom, nem ugrik be, hogy mire gondolsz...
3. Felhasználóbarát, de nem annyira, mint a kínaiaké, bár ez eléggé szubjektív.
4. Rosszabb.
5. Igazán nincs, a kettő hasonló terhelést jelent, ebből a szempontból is, de a konkrét viselkedést nem tudom megjósolni, mivel hardveres és szoftveres összetevőktől is függ.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest