- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz BigManus #14096 üzenetére
Én is most néztem az AVG 2013 free-t, az is azt csinálta hogy nem engedte futtatni a dvd-n levő fájlt ami nem tetszett neki. Annak ellenére hogy a feltett kérdésénél nem azt választottam hogy távolítsa el, hanem az egyetlen másik lehetőséget ami hagyja figyelmen kívül vagy mi volt. Külön be kellett menni a beállításokba és kézzel hozzáadni a kivételekhez, mert pl az előzményeknél is csak nézegetni lehet nincs olyan lehetőség hogy hagyja békén.
A nav2012 meg ennél is brutálisabb, talált valamit és mivel szerinte magas besorolású volt ezért nincs is semmilyen lehetőség a visszavonására. Egyszerűen nincs ott a felülbírálás gomb ami egy közepes besorolású találatnál van, a karanténból se lehetett kiszedni/visszaállítani.
Ebből a szempontból az avira *os 5ös mert azt csinálja amit mondok már elsőre is. Feldob egy találatot details gomb, kiadja a részleteket ott jobb gomb és van vagy 5féle lehetőség, always ignore majd apply és nem kell belemászni elérési utat kitallózni. Most az IS-t használom de úgy emlékszem a free is így működött.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
BigManus
addikt
válasz GEPESZ66 #14094 üzenetére
Nos Panda...
Telepítés pár perc alatt végbe ment, de az utolsó " komponensek regisztrálása " ablaknál kifagyott a telepítő.
Helyre hozni nem tudtam, ezáltal tesztelni sem.
Partíció mentésből tettem vissza teljesen szűz Windows7-est, tehát ez nem lehetett probléma.Narxis
Hogy érted a másodjára se részt?
[ Szerkesztve ]
Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
noorbertt
őstag
hali,
Egymagos gépre tudnátok ajánlani jó vírusirtót, tűzfalat? Amivel nem kel sokat babrálni.
Plussz ne fogja a gépet. -
szabeska
addikt
Üdv! Avirából van magyar verzió is? Valóban több a fals riasztása az avastnál? Összességében azonban jobban teljesít úgy hallottam, vagy ez nem igaz? Ki használ avirát, milyen tapasztalatokkal, esetleg avastról tért át valaki?
F1
-
mazza
tag
-
blattida
nagyúr
Alig drágább, mint az eredeti, nem forint ára, eleve drága, viszonteladóktól kell vásárolni, de ez minden gyártó/cég esetében igaz, közvetlenül tőlük véve minden drága.
mazza
Ez akkor lenne érdekes, ha mondjuk magyar comodo webáruház nyílna, vagy egy bitdefender![ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
addikt
válasz szabeska #14116 üzenetére
Én régóta használom és nem volt vele gondom soha, nem tűnt fel hogy több téves riasztása lenne mint más vírusirtóknak, amikre szólt az kb mind olyan is volt hogy tudok róla . Pont az előbb írtam kicsit feletted, hogy ha valamire szól is azt nem autómatán kivágja és nem tehetsz semmit mint jópár másik védelem, hanem tiéd a végső döntés méghozzá kényelmesen, olvass vissza. Ha nem vagy tök süket az angolhoz, akkor próbáld ki nyugodtan.
Kivéve a web védelme ott kicsit furcsa volt sok url blokkolás aminek semmi más szerint nem volt semmi baja, de nem mondjuk a norton dns-hez képest amit kb 2 hónap teszt után ki is kellett kapcsolnom, mert agyba főbe blokkol mindent. Erről is írtunk itt korábban szerinte még a ph megbízhatóság oldalán is 3 fenyegetés van, de volt hogy elcseszte az egész facebookot, stb, stb.
[ Szerkesztve ]
-
L7wy
őstag
Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
ƵøŁĭ
veterán
Avira 2013
What's new:
1. Integration of Social Networks
2. Enhanced Child Protection
3. Integration of Android Security
4. Integration of the Experts Market
5. Advanced Protection through Avira Protection Cloud (APC) and ProActiv
6. The new SearchFree toolbar
7. Web Safety Advisor
8. Browser Tracking Blocker
9. Improvements in the Avira Free Antivirus
10. Usability improvements in the Fast Activation Tool
11. Network folders scanning
12. GUI changes(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz AmigaFan #14132 üzenetére
Hát ahogy te érzed,kulcsot valószínűleg el fogja fogadni de azt nem tudom programon belül frissűlni fog-e az új verzióra.
Egy kis test : [link]*
Improvements in the Avira Free Antivirus:
• Update frequency every six hours
• No Notifier if the user installs the toolbar[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz szabeska #14136 üzenetére
Notifier-t nem ismerem mint szó . Avast van jelenleg a gépen ,mert ingyenes termékek közül egész jó ,hiszen sok összetevőből épül fel viszont ő sem tökéletes szoftver. Továbbá elég jó védelmet ad AVG,Avira,CIS és a többi antivirus ,de most Avast harcol a vírusok ellen .
Ha időm engedi megnézem az Avira-t ,de sajnos köztudott ingyenes része nem kapott egetverő nagy újjítást ,fizetős pedig pár újdonsággal ha nevezhető ennek bővült.[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
addikt
válasz AmigaFan #14132 üzenetére
Nem tudom, hogy magától is fog e frissülni de rányomtam a programban help/recommend product behozza az oldalukat ahol bejelentkeztem és ott már úgy írja a jelenlegi licenszemet hogy Avira Internet Security 2013. Mellette van letöltési oldalra mutató link ahol van 2013as online és offline telepítő is.
Úgyhogy én nem várok, felraktam. Úgy kezdi hogy kérdés nélkül eltávolítja az előzőt. Custom installnál természetesen továbbra is mi mondjuk meg az eddig megszokott részletességgel, hogy miket kérünk és miket nem (a toolbar sem kötelező). Dupla gép újraindítás után aktíválva van ahogy eddig, nem kell újra serialt írni vagy key fájlt betallózni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest