- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Ilyen 4motoros trustportot honnan lehet szerezni? (2. 3. helyezés - gondolom a 2. kódnevei uazokat takarják, mint ami a 3. nál ki van listázva). Van egy féléves promó kódom, ezzel egyelőre 2motoros TP AV-t használok, jól jönne egy 4motoros AV helyette.
#13201, " mondjuk ettől a kártevőket fel kell
ismernie..." - ott a pont![ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
addikt
válasz t72killer #13177 üzenetére
Csak a NOD fanatikusokat neeee Azokból dunát lehet rekeszteni mindenhol nyüzsögnek, dettó én is ilyenekkel találkozok. Elvégzett egy rendszergazda tanfolyamot ahol megtudta, hogy a NOD mindig 100%ra teljesít a VB teszten gépigénye szinte nincs is magyarul tökéletes védelem. Semmilyen fórumra nem megy be utánaolvasni, semmilyen más védelmet nem próbál ki és szinte nem is tud egyikről se. Amikor olyan géppel találkozik ahol bármi más van a NOD-on kívül, akkor kijelenti hogy aki azt telepítette az egy kókler és nem ért semmihez
Az egyik pl egy tök egységsugarú embernek tette fel aki állandóan 1 hét alatt szétfertőzte a gépet, utána a csávó újratelepítette az xp-t (az természetes hogy nem is hallott ghostolásról sem) nod-t, és ez így ment minden héten egy hónapig.
Aztán áthozta hozzám mert egy haverja ajánlott, megcsináltam neki azóta kb 1 évente hozza el újratelepíteni a rendszert. Kellett egy kis felvilágosítás hogy ne klikkeljen rá minden szarra, komolyabb védelem (volt norton, volt comodo is, ugye comodo dns be), rendszermentés ami azóta soha nem kellett a több év alatt.
Aki ajánlott neki az szintén csak netezni tud semmi mást, neki is egy másik ugyanilyen tanfolyamos nod fanatic csinálta korábban a gépét és mindig tetű lassú volt. Egyszer szólt hogy nézzem meg, mondom persze lassú is marad 512MB memóriával, akkor valami 3-4ezerér lehetett kapni újan az 512est, vetettem vele még egyet. Hát hú tényleg egyből egész más az egész gép, az a csávó meg ezt sose mondta csak mindig újrarakta a windowst. Mondta hogy utána még egyszer átment ez az okos, meglátta hogy nem NOD van ez is közölte hogy én kókler vagyok, közölte hogy hülyeség volt ramot venni, valamint hogy nem is frissít az xp (frissített természetesen), valamint hogy amit csináltam rendszermentés fájlt azt ő letörli. Haver mondta hogy nem törölsz le semmit húzzál el, azóta nem engedte soha többet hogy hozzányúljon a házba se engedi beRyzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
t72killer
titán
válasz Visormail #13206 üzenetére
Legalább győzött a józan ész. Amúgy az nem értem, amit számtech címszóval ebben az országban tanítanak: ált. isk.-tól egyetemig nem sikerül addig eljutnia a nebulónak, hogy vannak rosszindulatú programok, és ha nem akarjuk a havi fizunkat vmelyik kínai hackercsoportnak adományozni, akkor ne indítsuk el (természetesen admin módban) a freesex.exe-t, ami a ludmilla@romail.ru-címről jött...
Amúgy az általunk felhozott példák nem a Nod hibái, ő csak egy középvonalbeli védelmi progi, ami ép ésszel használva teszi a dolgát. Csak az ember gyomra felfordul az olyan "szakiktól" akik szt ez A megoldás, igaz, frissíteni már nem tudják. 10 eset (izé Eset ) után az emberben a szoftverrel szemben is kialakul egy ellenérzés.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Visormail #13206 üzenetére
Azért ilyen fanatikusok mindenhol vannak, ez nem NOD függő csak neked még csak velük volt dolgod. Ennek oka, hogy Magyarországon a NOD piaci részesedése jelentős.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
nagyúr
Ezt ismeri valaki,vagy netán használja?
-
addikt
válasz Narxis #13208 üzenetére
Jahh biztos hogy vannak, de én állandóan ilyeneket látok. Most egy állami/önkormányzati intézményben vagyok, itt az egész épületben minden egyes gépen feltört NOD fut. Telepítve van mellé mindenhol valami automata licensz letöltő csodacrack progi (ilyen funkciók vannak benne öröklicensz, meg stb), na azt eddig még nem láttam eddig ez a csúcs nálam.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
t72killer
titán
válasz Visormail #13210 üzenetére
Szép. Miért nem jár arrafelé a bsa?? A feltört vírusirtó is érdekes állatfaj amúgy... Egyrészt utal a készítők szakmai 'felkészültségére", a vírusirtó hiányos önvédelmére, másrészt az ilyet ferakó egyén dilettantizmusára.
-
Deck
titán
Most komolyan ennyire szar lenne az Eset? Sosem volt problémám vele az is igaz, hogy nem tört verziót használók belőle. Én elégedetten használom és szerintem jó is. A supportnak ha írok szinte egyből válaszolnak/segítenek. Telefonomon is az Eset fut. Néha gondolkozok, hogy áttérek Kasperskyre de nincs problémám az Esettel.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
motacilo
aktív tag
Ha valaki szereti a teszteket olvasgatni:
[link]Fel lehet eleveníteni régi orosz nyelvtudásunkat (már akinek még megadatott a lehetőség anno )
Esetleg google fordító, de abban mi a pláne.A tesztgépet szívesen elfogadnám.
[ Szerkesztve ]
-
Mosanke
senior tag
válasz Mikulásbá #13216 üzenetére
"...rootkitek,bootvírusok,amik pl. a tizedik indításkor aktivizálódnak..."
Ezek olyanok, mint a legmodernebb, intelligens taposóaknák. Részletekbe nem mehetek bele, de a távol-keleti frontokon (sajnos) már ilyenek is vannak. És sajnos remekül bizonyítanak is. Fémdetektorral nem kimutathatóak, űrtechnológiából áthozott külső burkolatuk van, "remekül" elrejthetőek és beállítható az is rajtuk, hogy hányadik rálépésre és azon belül még, hogy mekkora súly érzékenységre robbanjanak és még hőérzékelősek is lehetnek.
20 kg súlytól akár a 60 tonnáig bezárólag lehet ez az érzékenység.[ Szerkesztve ]
-
L7wy
őstag
Elkezdtem az egyik gépen KIS 2013-at használni, mivel elkezdett a gép BSODolni, és az egyik dmpben Avast virtualizációs valamije is szerepelt. Eddig elég stabilnak tűnik KIS, nem is lassú, még figyelem egy ideig.
Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
motacilo
aktív tag
Végigböngésztem a tesztet: a legszigorúbb beállításokkal teszteltek, ahol lehetett bevetették a felhőt is. Úgy látom ha tetszik, ha nem mindenkinek fel kell költöznie a saját kis felhőjébe és itthagyni ezt a sárgolyót.
Szerintem nagyjából rendben vannak az eredmények, csak a Nortont és a Bitdefendert sajnálom, hogy így lehúzták, nem ezt érdemlik.Egyébként tesztelték az ingyenes megoldásokat is (hiába ez a vesszőparipám):
[link][ Szerkesztve ]
-
motacilo
aktív tag
A Trustport esetében 2,3,4 motoros változat is van (mint a repülőgépeknél). Vajon honnan tudom hogy melyiket töltöm le és telepítem fel?
-
blattida
nagyúr
Nem, egyáltalán nem szar, csak nem állítják be rendesen, törve használják, önvédelem nélkül és agyatlanul klikkelnek bármire, ilyen az átlagos nod/eset felhasználó, mondjuk a többi is, csak nem ennyire.
motacilo
A kétmotoros töltődik le a leglassabban, míg a négymotoros a leggyorsabban, a hárommotoros pedig közepes tempóval, egyszerű, nem?[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
addikt
Nem mondtuk hogy szar az Eset. Korlátolt emberek és a NOD-nak egyfajta sajátos keveréke mint jelenség volt a téma, ami itt MO-n valahogy nagymértékben burjánzik. Vannak ilyen "NOD-Informatikusok" akik szerint aki informatikus az NOD-ot használ, a többi meg idióta.
Ez fordítva nem működik, én ha megláttam valakinek a gépén még soha nem mondtam neki hogy ő vagy aki felrakta milyen hülye, vagy hogy ez szar, stb.
Ha elégedett vagy használd nyugodtan a nem törtet, én pl mindig mást használok hogy valamennyire képben legyek, próbálgassam őket (ingyenes/promós).Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
t72killer
titán
válasz Mikulásbá #13229 üzenetére
A total protectiont vajon lehet úgy telepíteni, hogy a tűzfal ne menjen fel? (abból másfélét - comodót - szeretnék)
Amúgy én meg úgy olvastam vhol, hogy a szerver verziókat látják el sok motorral, és a kulcstól függ, hány motor indul be.
-
ƵøŁĭ
veterán
Malwarebytes: Fighting To The Top
You might not be aware of this but Anti-Malware and antivirus software gets tested every year along with other similar security software. The purpose of these tests is to identify which product is the best at detecting malware. This process involves a third party organization using up-to-date versions of the software and running them all against the same malware. Many times this involves testing against older malware. However, MRG Effitas, uses Zero-Day malware to perform their tests and included Malwarebytes Anti-Malware on the list of tested applications!
We are happy to announce that out of 18 other participating Anti-Malware/antivirus companies, we placed number 5!
Average detection rate in MRG Effitas Flash Test Project 2012
(Zero Hour- up to 1 hour ITW)Average detection rate in MRG Effitas Flash Test Project 2012
(Zero Day – up to 6 hours ITW)
So why are we so excited about coming up in 5th place? Well there are a few reasons:Malwarebytes Anti-Malware is not intended to be used as the sole protection for a system; therefore, to outdo most of the products that are designed specifically for that purpose is quite an achievement.
Our team is small with less than 10 full-time researchers, writing malware definitions and sending them out to the user. Other companies that did not do as well as we did, have larger teams and even larger resources.
Some of the companies who did better than us block everything and often come up with false positives, Malwarebytes Anti-Malware definitions have been designed to detect and remove the malware without taking away from the user experience.
Where we stand this year is an improvement from last year’s test. This means that we are only getting better at what we do and you can expect us to continue this trend.The test itself is performed using Zero-Day malware, meaning malware that had only been in the wild for a day or less. When you think about how quickly malware evolves and produces new variants or versions, which usually include new and unique methods of avoiding detection, you really want an Anti-Malware solution that detects the newest threats on the same level as antivirus powerhouses like Kaspersky. If you want to use Malwarebytes Anti-Malware to its full potential, be sure to keep it frequently updated and if you can, purchase the full version to get even more protection and keep your system safe by blocking malicious websites and actively protecting your system from malicious process operations.
We definitely want to share the credit with our users and loyal community, without them we would not be here. Malwarebytes was born of the community continues to be part of it as long as we exist. We promise to continue doing whatever we can to protect, inform and educate whoever seeks to keep the internet a safe place. Read my blog “Malwarebytes Wants You” to find out how you can join the fight against malware and bring Malwarebytes up to #1.
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
motacilo
aktív tag
Már vártam! Hát igen, nem rossz, de AV-C és AV-TEST mást mutat (ennyit a tesztekről).
Nem is ez a problémám. Nálam két fő szempont van: 1.minimális rendszerterhelés 2. kevés fals találat.
Szerintem egyiket sem teljesíti (de ezt már csak a kisördög mondja belőlem, bocs )
Egyébként az ingyenesek közül az Avira mindig is a szívem csücske volt és most sem szerepel rosszul, az Avast előtt pedig le a kalappal. (Lehet leváltom a Roboscant). -
W666W
tag
válasz motacilo #13239 üzenetére
Igen de most jön a kérdés vajon megéri-e kifizetni a Home usernek azt a 7000 és 13000 ft közötti összeget ...Érnek -e vajon annyit a Nagy fizetps progik ..KIS, NORTON McAFEE és tsai ??? avagy az ingyenesek már fejlődtek annyit hogy versenyben legyenek a fizetős cuccokkal ????
Mennyire mosódik el a határ a Free és fizetős között ?? Ugyanis a Free AV gyártók mögött is nem egyszer nagyon nagy cégek és technológiai háttér áll..Pl Comodo , Fortinet , ZA frre antivirus+firewall.. Outpost free ..De az ingyenesek is már olyan cégek motorjait használják mint pl Bitdefender vagy Vírusbuster[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
" vajon megéri-e
kifizetni a Home usernek azt a 7000 és 13000 ft
közötti összeget?"nem, főleg évi rendszerességgel nem. A fizetősökhöz sokszor van promóciós kód, akár fél-egész éves is, ezekkel érdemes használni őket. (Én mostanában szereztem 2db féléves Trustport IS kódot - ez elég lesz jövő őszig és megúsztam 30$ kidobását.
-
MODERÁTOR
Megjelent, elérhető a KIS 2013?
20 éve a Prohardveren
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest