- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabop27
tag
Sziasztok!
Autóválasztásban kérném ki a véleményeteket.
Fordítva ülöm a lovat, egy MX5 mellé kéne egy második autó, amibe/rá/mögé bringa-sí-szörf pakolható.
Csak benzin, kb. 3M-ig, ~10 év körüli autók, fogyasztás nem érdekes.
A 3 autó, amivel szimpatizálok: Volvo V50, Alfa 159 SW, Subaru Legacy
A Volvo-ból a 2.4-es vagy T5-ös verzió lenne érdekes. Az Alfa-tól zsigerből félek, de ezen a szépsége felül tud kerekedni. Viszont a motorból nem tudom melyik vállalható. Nekem a Subaru név is magas fenntartási költségeket jelent, de itt majd' minden második autó ilyen, úgyhogy olyan rossz nem lehet.
Érdekelne a véleményetek, hogy melyiket miért igen/miért ne, és esetleg más alternatíva is ezen a csapásvonalon.
Köszi előre is!
-
veterán
válasz Skillet #73299 üzenetére
Az ajtót majd Munez megmondja, az én amatőr véleményem szerint javítható.
A felni javítására 15-20-at mondanék, nekem 15-öt mondtak a 18-as Saab felni darabjára.@Integrale: (én ugye szeretem a TSI-t); szerintem szánalmas már a csávó, ráadásul rontja a kisbetűs novothtibi barátja bizniszét.
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
válasz focvis #73304 üzenetére
Komolyan, már önparódiába csap át ez a cikksorozat. Civic, Jazz, Accord, SDI. Bármekkora kell, bármilyen felhasználásra, az eredmény a fenti 4 közül kerül ki, bármi is történjen, meg kell említeni ezek közül valamelyiket, koncentrálva az első háromra.
"Bad reklám is reklám too"
-
Skillet
addikt
válasz focvis #73304 üzenetére
Kíváncsi leszek, más felnis erre mit mond majd, de szerintem azért ez egy hosszú és pepecselős munka. Azt sem értem, hogyan vállalnak el ilyet. Szobrász kell legyen az, aki ezt visszacsinálja olyanra, amilyen volt.
Megmutatom még két helyen. Ha van ajánlott (budapesti) felnis, kérem privátban! Köszönöm[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
rbalint88
addikt
-
veterán
-
Integrale
veterán
válasz szabop27 #73311 üzenetére
Ezek befernek a 159-be, kivett kerekkel meg a fel meterrel rovidebb 145-be is befer ket bringa. A Volvo V50 kisebb a 159-nel, urmeretre es belterre is.
159 az 1.8-as MPI benzinessel, 1.8-as TBi-vel, 1.9 JTD-vel jo. Tobbi benzines szar.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
B-L-A-C-K
titán
válasz szőröscica #73315 üzenetére
Igen, olyan kicsi utánfutót kell venni hozzá.
-
rbalint88
addikt
válasz szőröscica #73315 üzenetére
4 embernek tökéletes. kombiban még fejtér is van. 5ajtósban is csak a meredeken boruló tető volt útban picit a 186-8 centimmel. oké, a kategóriában kicsi, de abszolút értékben nem. 159 sokkal szűkösebb.
-
-
Kornel
veterán
Ahh.
Ez a becsnepper.
Beakadt a lemez.
Ez már a TC-nak is ciki lesz lassan.
Nem baj, hogy a 6,5 az 7,5 amúgy, és az el nem romlás is ilyen szinten igaz, a motor és az elektronika valóban örök, de a futómű és kormánymű gondok dobnak helyette a csekken...
Azt miért nem írja le, hogy az összes EU Hondanak előbb utóbb tönkremegy a kormányműve? Itthon inkább előbb, mint utóbb.[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
válasz focvis #73308 üzenetére
Másodiknál voltam anno. Nem ajánlom, mert fura dolgokat beszélt az ember.
Meg akarta magyarázni, hogy a felnik peremét nem tudja felesztergálni, előtte le kell róla maratni a réteget, amit a gyárban felvittek rá
Értem én. Az esztergakés nem elég kemény hozzá.Elsőt megleshetem. Közel van érd.
Köszi.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
EQMontoya
veterán
-
törölt tag
válasz Kornel #73321 üzenetére
Azért akadt be neki, mert nem kap visszajelzést. Se a fogyasztásról, se a széria hibákról, a zajosságáról, és a hiányosságokról, amiket te itt leírtál, amikor rájöttél, pár hónap után. Megveszi olcsón, eladja haszonnal, és örül.
Sportverda ismét remek műsor a Sport2-n most megy. Dr Tordai István humorával .
[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
-
-
gooool
őstag
Ahogy látom a hirdetéseket, haladunk szépen a valós futás feltüntetése felé, egyre nagyobb számban látok reális futású gépeket ahogy böngészem a kínálatot (persze még mindig van, ami jó eséllyel tolatott egy nagyot ).
Viszont ami nagyon tetszik, szerintem baromi nevetséges és inkább elriaszt, mintsem megnyugtat, az az a szöveg, hogy a tulaj az 1920-as években született. Nem tudom, Ti ezzel hogy vagytok?Üdv, Balázs
-
veterán
-
gooool
őstag
válasz focvis #73338 üzenetére
Persze van előnye és hátránya is ennek, de édesapád 70 év körüli kora még szerencsére távol áll a 90 körültől, amivel ámítanak.
És ugye abban a korban már igen gyorsan romlanak a vezetéshez szükséges tulajdonságai az embernek.
Bár mit ne mondjak én örülnék a legjobban, ha megélném egyáltalán a kort és még a talicskán kívül mást is biztonságosan el tudnék vezetni.Üdv, Balázs
-
bajnokpityu
félisten
válasz focvis #73338 üzenetére
ha apádnak akarunk jót, akkor vegyen IFAt, ha a többi embernek, akkor körbepolifómozott suzuki alto
nem apudról beszélek (remélem) de megint agyfaszt kaptam két öregtől. egyik a postánál már rég benne volt a másik parkoló autó oldalában, de még mindig bőgött a gáz, másik meg előre láthatóan túl kicsi helyre úgy állt be, hogy púposodott a mögötte levő kocsi motorházteteje vagy 3centire. egy antarával, műanyag fényezetlen lökössel. készült rá...
sérült autók szélvédőjére kitettem kispapiron a taták rendszámát, többet nem tudtam tenni.
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
-
veterán
válasz bajnokpityu #73342 üzenetére
Nem, a Fater Corsa D 1.3 CDTI-t hajt ( és nem Budapesten ).
Amúgy minden évben márkaszervizbe viszi, tényleg bagó a szervizelése.@Porky: ez így igaz és így normális. Mondjuk a futott 67 K km-hez képest elég lepusztult a gép.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake