Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • A_ScHuLcZ

    addikt

    Sziasztok,

    Egy gyors kérdést/közvéleménykutatást szeretnék csinálni, mert sokat segítene. Új céges autót kell konfigurálnom, a limitből a Passat Variant (2024-es változat) és a Cupra Leon combi hozható ki jobb felszereltséggel, ezek között vacilálok, a többit már kilőttem. Passat-ból Elegance felszereltség fér bele 2.0 TDI-vel, és mellette annyi még a mozgásterem, hogy a színt módosítani tudom. A Leon jobban felszerelhető, nagyon tetszenek a színei és a sportos kivitel, ezt 1.5 TSI-vel tudom kérni.

    Se Passat-om, de Seat-om nem volt még, de a VW konszern autóit ismerem, Skoda Octavia II és III volt nálam korábban, most pedig 7-es Golfot hajtok, ezekhez tudok viszonyítani. A korábbi Passat-ok nem fogtak meg, viszont ez az új 2024-es változat kimondottan tetszetős lett. Sajnos tucatautónak számít a cégnél, ami kicsit zavar. A Cupra Leon külsőre jobban tetszik, és az utakon sem jön szembe minden sarkon, különlegesebb autónak gondolom. Viszont az a sejtésem, hogy minőségben talán egy kicsivel a VW alatt van, illetve korábban (1-2 évvel ezelőtt) sok panasz érkezett a vezetéstámogató rendszerek működésére és az infotainment reszponzivilitására. Persze azóta ezeket már javíthatták, friss panaszokba még nem futottam bele.

    Azt tudom, hogy a Passat-tal biztosan nem nyúlnék mellé, ezért elsősorban a Leon-ról szeretnék tapasztalatokat gyűjteni.

    ui: főleg városban közelekedem vele, de gyakoriak a vidéki (néha külföldi) utak is, ilyenkor mindig a pályát választom, ha van rá lehetőség.

    Kérlek segítsetek nekem a választásban! :R

    "I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."

Új hozzászólás Aktív témák