Két marokkal szórja a Realme a GT 6 infómorzsáit

Valóban egy másik Realme átirata érkezhet június 20-án geek power tuninggal.

Kétféle GT 6-tal készül a forró nyári napokra a Realme és minket nyilván nem a kínai, hanem a nemzetközi variáns érdekel még akkor is, ha gyakorlatilag a kínai GT Neo6 átszitálásáról lehet szó. Ezt ugyan a márka még nem erősítette meg, ám a telefon vonásai ismerősek, akárcsak az egyre gyűlő, hivatalos adatok.

Például a Snapdragon 8s Gen 3 chip, ami mellé a márka 10 014 mm2-es, kétrétegű hőelvezető rendszert fog társítani, hogy a készülék a gyártó ígérete szerint hűvösebben fusson játék során mint a Galaxy S24+ – mondjuk az Exynos 2400-as jóval erősebb chip.


[+]

Az AI zászlóshajó gyilkos duplán elcsépelt marketingüzenet, és van egy sanda gyanúnk, hogy a képernyő 6000 nites fénysűrűségét sem fogjuk tudni kimérni, ahogy csodálkoznánk, ha valóban kétszer olyan világos lenne napfény alatti használatnál a panel, mint az iPhone 15-é. A geek power tuning mód megmosolyogtatón hangzik, viszont a CPU és a GPU teljesítménytartományát, illetve a processzormagok órajelét is állítani lehet majd a kép tanúsága szerint, és ez már olyan dolog, ami ritka és hasznos lehet. Az AI funkciók között okosradír és éjjeli videómód is van, és alighanem egy sor másik lehetőségre ráaggatják majd június 20-án a jelzőt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés