Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz cOxeR #275061 üzenetére

    Nagyon brutál volt a vihar, mint valami trópusi hurrikán. Felénk rengeteg fát kidöntött. Voltam kint a városban, sok helyen szlalomozni kellett a félig, vagy teljesen útra dőlt fáktól.
    Sok autón esett kár.

    Én mindig úgy próbálok parkolni, hogy ne fa alatt álljak és igazából közvetlenül épület mellett sem szeretek állni, mert bármit lesodorhat a tetőről, párkányokról, erkélyekről. Így kvázi kiesik a lakás előtt a parkolóhelyek kb 90%-a.
    Az a szerencsém, hogy az a maradék, ahol se fa, se épület, azok vannak a legmesszebb a bejárattól, így általában van hely.
    De most, hogy ennyi autó kapott, szerintem felfedezik maguknak mások is. Azt viszont nem lehetett elkerülni, hogy 500 kg levél, termés, virág és minden egyéb más ne lepje el az autót. Arra meg különösen háklis vagyok, mikor a szélvédő előtti műanyag rács van tele retekkel, mert abból ugye mindig jut le a rács alá is....

    (Garázs meg kihalásos alapon, továbbá van nem messze innen egy garázssor, ahol vannak eladóak néha, de ott nem veszek, mert önkormányzati telken áll... Nem akarom azt, hogy x év után egyszer jöjjön a levél, hogy más beruházást terveznek oda, leszek szíves saját költségen lebontani. Nem véletlenül olcsóbbak 3-4 millával azok a garázsok.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák