Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz Vismajor01 #268854 üzenetére

    -rugózás: Legröbb modellnél megemelik, keményebb rugót és nehezebb lereket ad. A seggem alatt lévő T-Roc, Kuga, Vitara (ha Baleno a földszintes tesója), Quasqai, stb esetén mindig ez van.
    Van ahol puhábbra veszik, de nem az a jellemző, elmúlt 10 évben az alapmodell furóművét emelték. Emelt kombik dettó.
    De egy IS is sokkal ügyesebb mint egy RX, ami félelmetes rossz úton nagy kerékkel gyorsan.

    -fogyasztás: felesleges billentyűzetet koptatni, magas autó nagy kerékkel többet eszik.

    -szélzaj

    -suv NEM prémium, hanem divat, extraprofit.

    A suvokon jóval drágábbak a gumik. Ne prémiumokon nézd, hanem átlagautókon is. Focus/Kuga, Baleno/Vitara, 308/3008, Clio/Capture, Golf/Tiguan, és napestig sorolhatnám a kétszeresébe kerülő kombókat.

    -csomagtartóban ne velem kezdj vitázni :) . Ridc tele adatokkal, rengeteget használtam, suvot, kombit, egyterűt. Nekem kell a hasznos belmagasság, se a prémium, se a sima suvok nemmjók ebben. Az a pár japán/francia egyterű ami crossovernek/suvnak lett álcázva, más tészta, meg az amcsinfullsizeok. RXnek nincs kombi tesója. Szuper a fejtér meg a hely a suvodban, de rendes (nem dísz/sport) kombikban is, kompakt egyterűkben is, tegnap volt róla szó, képek.

    -a tied prémium, nem a Vitara/TCross/TRoc/Duster; ne ragozzuk ezt sokadszorra.

    -rossz utak: a divatsuvok ami földszintesből készült (azaz felénk a 90%) sokkal szarabb rosz úton. Ami kényelmesebb rossz úton, terepre, és/vagy puhára készült, a kanyarodás messze nem olyan mint a földszintes hasonlóval.

    Amúgy típusa válogatja milyen szegmensbe, milyen célra készült, miből csinálták a suvot, de euban 90%ban meglévő kisautóból/kompaktból, olcsón, kinézetért, divatért.

    Értem hogy vannak jó suvok is(amik előzőleg egyterűk voltak ;] ), de kevés.

    Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725

Új hozzászólás Aktív témák