Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #89309696

    törölt tag

    válasz ivana #172244 üzenetére

    Elvileg OBD-t is olvasni kellene, amit én még sose láttam vagy kitörölnek mindent és úgy készítenek print screent vagy nem tudom hogyan oldják azt meg.
    Helyette van a gyújtáson és járó motornál is fotózás, gyújtáson ugye világítania kell, hogy működik a visszajelző (nincs leragasztva), járó motornál a lámpának el kell aludnia, hogy nincs hiba (légzsák, ABS, katalizátor, minden ilyen).
    Ezt ugye úgy szokták kiküszöbölni, hogy legtöbbször csak járó motornál van kép ahol nem világít már (mert le lett takarva belülről).
    Vagy utólag takarják le, első képen világít, másodikon már le van takarva, de ugye exif adat van a fotókon tehát pár perc alatt meg kell csinálni a letakarást, amit félig kibontott műszerfallal megoldanak. Aztán az is lehet, hogy senki nem nézi az exif adatot és ráérnek.

    A Kangoonál a légzsákhiba jelző beindítás után mindig elalszik és kb. 5 sec múlva világít fel újra, ha hiba van (szórakoztam az ülés alatti csatlakozóval egy időben). Na ott ezt a "bugot", gondolkodási időt lehet kihasználni műszakin egy fotó erejéig.
    Leleményesség. :DD

Új hozzászólás Aktív témák