Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #89309696

    törölt tag

    válasz buci30 #151797 üzenetére

    Bocs, de egy sörön és két cideren túl vagyok, ha nem magyar akkor érted.

    Mennyi pénzed van az egészre egyáltalán? Mert az az Ibiza szerintem 200-nál nem megy el többért. Egy olyan kocsi ami hasonlóan megbízható, előrelépés, rájön az átírási költség 60-70, az olajcsere, vezérléscsere legalább 50. Szóval legalább 300-400ezernek kell lennie nálad ahhoz jön az Ibiza ára és így egy picivel jobb autót kapsz.
    Érdemes egyáltalán lecserélni? Én ezen gondolkoztam két hétig amíg a szerelőre vártam, hogy ha el is adom jó áron, mi a péniszt veszek utána ami előrelépés, de közben van annyira megbízható is. Hát semmit. Aztán most megkaptam, beültem, karikáztam vele és már hiányzott a büdös öregedő műanyag beltér, a fos nyomatékszegény motor, a négyezren üvöltő motor az utca végén. És rájöttem, hogy én szeretem ezt a szart. Az asszony se a legjobb a világon, de őt szeretem a legjobban.

    Aztán kimentem a rétre, jól szétracsingoltam, összesároztam, átmentem vele pár bozótoson, beálltam az udvarba, megittam a megfelelő mennyiségű alkoholt és elgondolkoztam rajta, hogy majdnem eladtam, de szerencsére nem. És most. Ja. Nem tom, csak úgy vagyok. Szerintem eszek valamit és lefekszem. Lehet a kocsiban alszom.

Új hozzászólás Aktív témák