-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szőröscica
addikt
En ma 358Ft/l aron telenyomtam OMV 95 puruttyaval. Nem ert volna meg nekem 450 forint pluszt MM-t tankolni.. Nem leresek en annyira jol, es ha focvis GTI-jebe eleg a puruttya, nehogy mar az Amperaba ne legyen eleg.
-
forceberg
veterán
válasz pècsimunkás #118957 üzenetére
Hát akkor az országban nem sok autó lenne...
vagy legalábbis nem olyanok, amilyenekhttp://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
-
MrSealRD
veterán
sky11 & Saint_ : Ja, már értem. Köszi.
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Magnum_
nagyúr
válasz bitpork #118961 üzenetére
En amugy feszegetem, csak maskepp. Kockaztatni ugy kockaztatok, hogy igyekszem a rizikot csokkenteni. A riziko nekem az wannabekozgazdasz szemmel, hogy amit nem engedhetek meg magamnak fogyasztasi cikk, azt nem veszem meg hitelre. A helyi gazdasagi/politikai helyzetet meg ismered. Tudod lakast kell vennem par honapon belul. Es tudod, hogy bukni nem szeretek, jo dealeket igyekszem kotni. Aminek aldozata lett az ampera, bar elegge megszerettem ezt a dogot. (Csak hat nem villany, no nem baj, legyen garazs/beallo, meg aram, hogy majd... Cabrio villanyauto is johetne mar, ne csak suv ).
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
szőröscica
addikt
válasz Magnum_ #118960 üzenetére
A kiszamolo akademiat tennem kotelezo tananyagga az iskolakban. Ingyen hozzaferheto a neten, annyi penzugyi ismeretre arra a tudatossagra lenne szuksege az enbereknek, amit ezzel megszerezhetnek.
6 havi fizu melle nem rossz huvelykujjszabaly az sem, hogy ne legyen tobb penzed autoban, mint a nyugdijmegtakaritasaid osszege, vagy a teljes vagyonod 10 szazaleka.
Amugy jol jartal Te sztem azzal az Astraval, megneznem egyszer a kozeljovoben szivesen
-
félisten
válasz tboy93 #118911 üzenetére
Nekem azok a lámpák tetszenek, melyek a teljes forgalmat nézik és kevésbé forgalmas helyen automatán átrak zöldre, hogy ne állj meg.
Btw.: itt a dánoknál mintha még agresszívebbre lenne hangolva ez a start-stop rendszer. Repülőtérről gurul velem ki a taxi, körforgalomhoz ér épp, hogy lassít de már a motort hallom megáll-elindul.
-
Magnum_
nagyúr
válasz szőröscica #118965 üzenetére
Orommel megmutatnam
Bubby: elegge baszo
I humbly and respectfully decline™
-
MunezXBK
nagyúr
válasz pècsimunkás #118968 üzenetére
Hehh...3.5 havi nettó bérem a G5.
Azonnal lecserélem.
-
gzbotii
nagyúr
Milyen reklámok mennek a tv-be? Karácsonyi ajándék hitelre, hitel karácsonyi ajándékhoz és ezek variációja
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
veterán
válasz szőröscica #118956 üzenetére
OK, de a tiédben megromolhat a puru. Szép kis felára van az MM-nek.
-
máyköl
veterán
válasz pècsimunkás #118954 üzenetére
Butaság.
-
Magnum_
nagyúr
-
-v-
addikt
válasz szőröscica #118979 üzenetére
Az nagyon sok.
-
Peter.70
addikt
-
-
Próbáld meg az általad leírtat megcsinálni havi 150-ből vagy kevesebből
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Degeczi
nagyúr
"nem rossz huvelykujjszabaly az sem"
bbrr, ez magyarul ökölszabály...
-
MunezXBK
nagyúr
válasz pècsimunkás #118988 üzenetére
1 biztos, én nem.
-
kisza25
félisten
válasz pècsimunkás #118989 üzenetére
Az a 6havi az biztos biztonságos, de egy szinte alap tipohoz kell havi 650 eFt nettó (3,775M+forgalombahelyezés)
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
pècsimunkás
addikt
válasz kisza25 #118991 üzenetére
Ennyi . Szerintem is hülyesèg . Kb megszünnènek az új autó eladások világszerte . Ha nincs új autó - vagy kevès - akkor a használtal is ez a helyzet , ami rögtön megjelenne az árakon .
[ Szerkesztve ]
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
nagyúr
Ezt nem hiszem el, ma reggel megint becopatott a Corsa Állok félúton melóba menet a pirosnál, zöldre vált a lámpa, 1-esbe be, gáz-kuplung erre döc-döc, mint ami le akar fulladni. Adok még egy kis gázt, semmi. Padlógázra elkezdett gyorsulni, de ilyen gyök kettővel, úgy nézhettem ki kívülről mint egy friss jogsis nyugdíjas. Nagy nehezen beszenvedtem vele magam a melóba, de életveszély, egyáltalán nem gyorsul padlógázra sem, ha felváltok olyan mintha valami bika motorfék fogna be Kipróbáltam, üresben sem pörög fel normálisan. Mármint felpörögni felpörög, csak nagyon-nagyon lassan. Alapjárat nem ingadozik. Ilyennek még sose találkoztam, mi lehet ez, gázpedál jeladó?
-
-
Snoop-y
veterán
válasz pècsimunkás #118992 üzenetére
Dehogy szunnenek. A csalad bevetelet kell szamolni nem csak a sofort.
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
nagyúr
válasz tboy93 #118998 üzenetére
Punto II-nél gyújtótrafó hibánál valóban volt check engine jel Ötletem sincs itt mi lehet, de sajnálom.
Engem a KGFB-vel szivattak ma reggel, levél jött hogy bizti lezárva, mondom wtf mert be is volt fizetve időben. Dátumelírás miatt régi megszüntetve új átkötve, még pénzt is kapok vissza, de mire ez kiderült addig anyáztam másfél órát...
(#118999) Aggregátor: Ha kuplung lenne akkor vígan pörögne csak nem menne sebességben, nem? Ha meg csúszna vagy nem fogna rendesen annak plusz hangja lenne szerintem, de én is csak találgatok.
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest