- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
válasz HofiZoli #11600 üzenetére
Annyit hozzátennék, hogy jelenleg még csak az internetre csatlakoztatott tévék tudják frissíteni magukat. Külön letölteni még nem lehet a legfrissebb szoftvert.
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
HofiZoli
senior tag
válasz gulyasa #11601 üzenetére
Most frissítettem.. Ahogy bedugtam észlelte a frissítést, és beadta a frissítőoldalt. Ott volt egy "Frissítés" és egy "Mégsem". Szépen végigcsinálta, majd örült hogy a legfrissebb szoftvert használom
Innen vettem a frissítőfájlt.[ Szerkesztve ]
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
morpheus133
tag
válasz huncutka1029 #11593 üzenetére
Sem a DTS sem a Flash nem hardver függő!
Ez csak marketing duma volt.
Nem mondhatják azt hogy az új tévék egyik "legnagyobb újítása" a későbbiekben elérhető lesz a régiekre is mert akkor nem fogsz újat venni. Persze ez nem jelenti azt hogy ki is fogják adni de hardver függőség hülyeség! -
sz.z.csicsi
tag
válasz Azurooandrew #11584 üzenetére
Olvastam itt hogy hivatalos webshop forgalamazó talán csak az eddigitál.
Tegnap írtam levelet a M.o.-i LG-nek kérdésemmel: hogy a Bluechip.hu az LG LM sorozatot M.o.-i 5 év garival adja. Lehetséges -e ez? A válasz: a Blue Chip .hu vásárol készüléket a M.o.-i LG-től így ez lehetséges és azt írták hogy a garancia levelet hasonlítsam össze az LG honlapján lévőével és ha az és olyan akkor IGEN NEM KAMU DUMA.Ja és itt az 55LM660S 453.000....ha jól sejtem
[ Szerkesztve ]
-
sz.z.csicsi
tag
válasz sz.z.csicsi #11605 üzenetére
55LM670 472.000 MediaM 530.000?...köszi
-
-
barnapet
csendes tag
válasz huncutka1029 #11596 üzenetére
Hogyan tudom megnézni, hogy aktív-e a kimenet a laptopomon? A többit már próbáltam, kivéve az 1.4-es kábelt, azt holnap ki is próbálom. Köszi ezeket is!
-
Lacinavi
tag
válasz morpheus133 #11603 üzenetére
Hát ha DTS adatfolyamot kap egy olyan chip ami nem tud mit kezdeni vele akkor rakhatsz rá bármilyen szoftvert.
-
BloodRay
veterán
válasz cetabon #11576 üzenetére
LS575S nem magyarországi modell.
(#11572) benvolio -> Csak a 200-assal megy.
(#11571) BrTH -> Július, augusztus végétől lesz a kamera elérhető ha jól emlékszem. Típusszám most nem ugrik be, még korán van.
(#11586) st0ff -> Ha netshop, nincs 5 év garancia válaszoljanak bármit...
(#11598) Ary999 -> Max számítógépen keresztül ha már igénytelen az ember(már elnézést).
(#11603) morpheus133 -> Licence kérdése, azt pedig nem fognak visszamenőlegesen venni minden modellre.
(#11605) sz.z.csicsi -> Rákérdeztem konkrétan a cégre, amint van válasz írom.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
huncutka1029
addikt
-
barnapet
csendes tag
válasz huncutka1029 #11614 üzenetére
Ja, úgy biztos hogy aktív, azt hittem valami tulajdonsága, vagy bizonyos fajtája ez a csatlakozónak...
-
B_I_G
tag
Szoftverfrissítéssel óvatosan!
az újjal nem enged semmit állítani a tool option 3 alatt. nekem a dvr és a thx is be volt kapcsolva, nem írta fölül, de kikapcsolni már nem lehet. lw5500 -
huncutka1029
addikt
-
basel00
tag
Hello
Tegnap vettem egy LEd tv-t és a tv mellet van közvetlen a digi tv-nek beltérie és a tv-n mindíg pillanatokra elöjön vmi csík ez attól lehet hogy túl közel vannak?
Amikor filmet nézek rajta nem jön elő semmi csík csak tv adásnál!Köszönöm a válaszokat
-
Watt25
veterán
válasz basel00 #11619 üzenetére
Ha kábeles Digi-d van és nincs HBO előfizud, akkor elsődlegesen azt kéne kipróbálnod, hogy a beltérit kivágod az ablakon.
Ugyanis a Digi a kábelen az HBO-n kívül kódolatlanul adja a digitális csatornákat, amit nagy valószínűséggel tud közvetlenül fogadni a TV-d. (Feltéve, hogy nem használtan vettél valami régit.)
Ha műholdad van, akkor is vágd ki a fenébe az egészet, mert a műholdas Digi adja a legpocsékabb minőséget.De komolyabbra fordítva a szót (bár az eleje teljesen igaz): Semmi konkrétumot nem írtál.
Milyen TV (pontos típus)? Milyen szolgáltató (kábel/műhold)? Milyen vezetékkel kötötted össze a beltérit a TV-vel?[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
-
huncutka1029
addikt
válasz basel00 #11621 üzenetére
én is használtam a digi műhóódast, box-al nálam scarton volt összekötve.
És a tévé alatti polcra tettem a boxot, hogy legalább 15 cs távolság legyen közöttük.
Nekem kétkártyás hyundai beltérim van / volt hozzá az kicsit melegedett, és hajlamos volt az interferenciára.
És lefagyott elég sokszor, mintha time shiftnél megállítanád az adást.
CRT vel még csak-csak elment a képe, de 42' on már sokszor volt pixel háború.Ha teheted, cserélj digitális kábelre!
[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
prochris
csendes tag
Üdv fórumozók!
Elnézést az offért, tudom, h nem ide való, de az apróban nem találtam neki megfelelő kategóriát...
Van egy fölös AN-MR300-as magic remote controllerem, ha vkit esetleg érdekelne, akkor priv!
Még1szer elnézést -
kisp113
tag
Sziasztok!
LW5590-emet összekötöttem a 4870-es Atival a kártyához kapott DVI/HDMI átalakító és egy 3m-es 1.4 hdmi kábellel. Ha be van kapcsolva a PC, kockásodik/kimaradozgat a DVB-C adás a TV-n! Mi a fene?
-
huncutka1029
addikt
EDnet 4 portos hub beizzítva, USB 1 portra (LW5500)
1-portján DVR vinyó,
2-portján MagicDE
Ha ráakasztok egy pendriveot, azt írja az usb eszközhöz való csatlakozás sikertelen, húzza ki majd csatlakoztassa újra.
És innentől a DVR sem megy, csak ha kikapcs-bekapcs a TV-tValakinek valami hasonló tapasztalata? Ötlete mi a viharért csinálhatja?
USB HUB count 1
USB SWAP 0ez van beállítva amíg a SWAP 1-en volt, azt írta nem áll rendelkezésre tároló egység..
Előre is köszi a segítséget
-
huncutka1029
addikt
Elvileg lehet "downgade"-elni a TV-t
Főmenű--> beállítások fölé viszed a kurzort, de nem okézod le, hanem a 9-es gombot nyomd le 7 x ezután a TV visszaáll az eredeti gyártáskor kapott FW verzióra
Bár külföldi fórumokon azt írják a beállított módosítások USB hub, DVR megmaradnak, de időnként van akinek visszaáll alapértékre.
Ezután beállítod amit szeretnél, és újra elkezded frissíteni a FW-t, mivel pl 3.5 ről nem fog 11.08.11.re frissíteni(tudom hogy nem ezek a verziószámok) egyszerűen megállsz a neked tetsző verziószámnál, és kikapcsolod a FW frissítést.
PL. ITT is írnak róla a restoring the TV's original firmware fejezetben
-
atirag
őstag
Milyen beállítással lehet azt kiküszöbölni ha nem jó a filmben lévő figurák mozgása. Olyan mintha utánhúzása lenne. Konkrétan egy régi mickey egér rajzfilmről van szó. Még 4:3-as aránya van csak . De a régi tv-n sokkal jobb volt
-
basel00
tag
Hi
Egy Lg42Lw4500 tv-n nézek mkv filmet de a feliratot nem akarja megjeleníteni sehogy se hogyan tudnám előhozni a feliratot?
-
Sophia
csendes tag
LG LM 620S tapasztalatok (még csak pár naposak):
Valami eszmélelen gyönyörű a képe a Tv-nek! A 3D kovert inkább csak mélységérzetet nyújt, viszont az eredeti 3D tartalmak szuperek! (Megj: a passzív technológia elég nagy pozitívum, az aktívnál 15 perc után fejfájás és szédülés lép fel- legalábbis nálam.) A hangjában pozitívan csalódtam, a többi TV-vel szemben (kipróbáltam előtte MM-ben elég sok hangrendszert) teljesen jó minőségű a hangja. Felhősödést egyáltalán NEM tapasztaltam. Nincs pixelhiba, nem homályos, tűéles kép, valósághű színekkel. Nekem minden mkv-t lejátszott, még nem találtam a mindennapi használat során olyan formátumot, amit nem kezel. Külső HDD-t felismeri, kezeli. Internetes használatra a távirányítója nem a legmegfelelőbb, aki erre akarja használni, szerezzen be egy másik távirányítót.
Sokáig keresgettem a TV között, nem vagyok márkahű, az elődje egy Samu volt, de a mostani LG-k nekem sokkal jobban tetszenek, mint bármilyen más márka gyártmánya. Nekem eddig bevált, össze se tudom hasonlítani a régi Tv-mel, annyival jobb. Aki ilyen készülékkel szemezget, vegye nyugodtan!
BloodRay! A hsz-eiddel sokat segítettél, köszönet érte! -
nymark
csendes tag
Sziasztok!
47LM660S boldog tulaj révén, lenne kérdésem...
Felhő, beállítástól függő mértékben de megvan a széleken a bevilágítás miatt, úgy gondolom bár többen jelezték ez a technikából adódik. Vagy megszokja az ember..., vagy.... ideges marad élete végéig...A kérdésem viszont az, hogy lehetséges USB, SSH akárhogy.. APP-okat telepíteni ha az épp nincs a régio-ban? PL Cinetrailer, stb... Honnan lehet beszerezni, hisz lgapp strore-ban nincs hun régió.
Netán van kompatibilis (Logitech stb..) webcam?, vagy csak a méregdrága, LG cél cam a jó?
-
bag53
tag
2012-es modellekre, droidosoknak play áruház: LG Magic app megjelent,
-
voronoi
tag
Sziasztok, 94cm-s TV-t vennek, mert nagyobb nem fer be a butorok koze, kettot neztem ki:
LG 37LS570S vagy LG 37LV5500
Illetve ebben az arkategoriaban (~150,000) es ilyen kepatlo mellett ezek a legjobbak? Koszi.
-
szalmark
csendes tag
Tisztelt Fórumozók!
Egy 3D led tv vásárlásán tűnődöm, midenképpen LG-t szeretnék a passzív 3D technológia miatt.
Az alábbi típusok esélyesek:
42lw4500
42lw5500
42lw5590A tv-hez már van egy 3d-s házimozi rendszerem, samsung hdt6500. Mennyire lényeges, hogy a tévé is smart legyen, hiszen már a házimozi is az?
Illetve a három tévé közül melyik éri leginkább ár-érték arányban?
Köszönöm
-
atirag
őstag
A HDMI-n hogy tudok hangot küldeni? Persze megy is rajta De az ARC funkció az nem jó erre? Ehhez szükség van még egy hdmi kábelre?
[ Szerkesztve ]
-
s.s.j.goku
tag
Üdv
Adott LG 32lw 5590 + ati 7850 vga,pcről szeretném nézni a 3d-s filmeket.
HDMI-vel összekötöttem. Power dvd,km player +cxodeket felraktam.
De vannak gondok. A tv-n ha 3D-be váltok csak a 2-3D-be gomb aktiv többi nem.
A 3ds kép egy xar,szinek nulla,van hogy egymás alatt,mellett a kép.
Oda nem illő szinek, nagyon furin néz ki.
Ez kodec vagy beállitás problem lehet? -
kircso13
senior tag
válasz s.s.j.goku #11639 üzenetére
lehet hdmi kábel nem 1.4 es. vagy a videokártya nem alkalmas rá. Kép eltolás nálam is jelentkezett hd4250 es videokártyánál. Mindegy. h milyen progit használtam.
..,
-
huncutka1029
addikt
válasz voronoi #11635 üzenetére
Az S végűekben van a dvb-t /c tuner mellet egy sat tuner is
Azt neked kell tudni, van e rá szükséged.Hogy ezek e a legjobbak? Erre nem hiszem hogy egyértelmű választ kapsz, de mindkető jó vétel, nem fogsz nagyot csalódni bennük.
-
voronoi
tag
válasz huncutka1029 #11641 üzenetére
Koszi. Igazabol kigyujtottem 150 es 170 kozott van 94cm-s tvbol lg, samsung, pana, sony, philips. De fingom nincs mi lenne a legjobb vetel ezek kozul. A leirasok nagy reszet nem is ertem.
-
szalmark
csendes tag
De a 42lw4500 és a 42lw5500 között csak a smart funkció a különbség, nem?
-
Watt25
veterán
válasz #03969024 #11637 üzenetére
Mindenkinél mások a szempontok/lehetőségek.
Én azért vettem Smart-os TV-t, mert ha leülök TV-zni, akkor nem akarom hallgatni a számítógép zúgását mellette. (Arról nem is szólva, hogy a bekábelezése sem lenne könnyű a távolság miatt.) Jah, meg a gépem sem képes FULL HD-s videók lejátszására...Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
szalmark
csendes tag
De ha már a házimoziban megvan a smart funció, akkor felesleges a tv-ben is, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.