- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz atee_13 #110550 üzenetére
Nem mondom biztosra, hogy igen. De más márkából kiindulva mint pl ami a samsungnál tapasztalható, akkor igen. Ott van egy nagyon kedvelt háttér világításos gombú távirányító, ami már létezett 2009-2010 környékén is és a mai napig árulják, és kb minden típushoz jó.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Nakivagyok
tag
Sziasztok,
42LF652v az alany, tegnap este bekapcsoláskor nagy világító kör alakú foltok jelentek meg szabályos alakzatban. Mutatom lefotózva:
Mi ilyenkor a teendő? Arra gyanakszom, hogy komplett led háttérvilágítás csere vár rá, ha tényleg így van, itthon (BP) hol lehet/érdemes beszerezni az alkatrészt?Valamint mi okozhatja ezt a problémát? A készülék 7 éve van meg, eddig hibamentesen. 1 hete raktam fali konzolra, lehet hozzá köze vagy csak pech és nincs összefüggés? A VESA tartóoszlopok nem nyomják a hátlapját, van megfelelő rés.
Köszi előre is
-
PLaci58
addikt
válasz Nakivagyok #110552 üzenetére
Háttér világítás cserés. Talán 4x8 LED van benne, ha jól számolom.
Váci bolt : [link][ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
rainman72
nagyúr
válasz Nakivagyok #110552 üzenetére
Látszik a led.
Lehullottak az előttük lévő fény terelők.Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
atee_13
őstag
válasz PLaci58 #110553 üzenetére
vagy aliexpersz töredék áron
gyanítom emagról sem originál jön -
veterán
válasz Nakivagyok #110557 üzenetére
Ez nekem is fura, hogy egyszerre ennyi ledet érintett a dolog...
-
törölt tag
válasz sityupityu #110558 üzenetére
Valszeg a kor és a konzol együttes hatása lehet...
-
veterán
-
rainman72
nagyúr
Igen!
Viszont az érdekes hogy 1szerre estek le[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
PLaci58
addikt
[link]
Vannak videók. Mondjuk általában ennyire nem kell szétszedni a TV-t.[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
válasz rainman72 #110523 üzenetére
Bocs a késői válaszért, próbáltam személyesen megnézni, csak tegnap sikerült. Valóban nem tévé, de nem is tűnik szimpla monitornak a távirányító miatt. És WebOS van rajta.
PLaci58 Nem usb-ről megy a videó, le is írtam, a tápkábelen kívül semmi nincs rádugva. Amint áramot kap, elindul, a monitorba lett feltöltve a videó.
Közben meglett a cég aki így megcsinálta, így meg lett a reset módja is: egy infra vevőt kell a jack dugón rádugni (el volt bújva a doboz aljában), így már ki lehet jutni a távirányítóval a Settings menübe jelszóval, és itt le lehet resetelni, ezután már simán működik monitorként.
HR24.hu
-
hajnalbros
tag
Sziasztok!
Nincs valakinek infója arról hogy egy Lg Am-mr650a magic remote működhet-e egy újabb Lg Uk6300 mlb Tvvel? Nincs a tv típusa a távkapcs listájában...
üDv!
Ketten jönnek ki az erdőből, az egyik FUTVA, a másik MEDVE !
-
junior19
senior tag
válasz hajnalbros #110565 üzenetére
Hali!
Én úgy tudom, hogy ezek lefelé egy évvel kompatibilisek, ez a távirányító a 2017-es készülékekhez járt. Így talán még a 2016-os modellekhez is használható volt.
Az UK viszont 2018-as, így a 2017-es készülékeket is kezeli. Korában volt itt téma, hogy meddig kompatibilisek egymással.
Van mindkét készülék a családban, csak az a baj, hogy az UK 200 km-re van, így én kipróbálni nem tudom.
De egyébként az UK-st annak idején én kipróbáltam geniusz usb stick-kel, s működött rendesen. Talán csak a menü gombot kellett a távirányítón megnyomni, s onnantól kezdve már működött az egér funkció. S ez olcsóbb is, mint egy ilyen távirányító.codec project
-
Gömbike
senior tag
válasz mahoni #110549 üzenetére
Itt a számozás [link]
Ezt tudják az Lg tévék, a nagyobb számozásúakhoz jár az okos távirányító, az meg kezeli a boxokat.
Ha nem vagy biztos benne, hogy melyikhez jár, felhívod az Lg-t, megmondják. Legalábbis nálam működött, mikor megkérdeztem őket.
IOS-t tudnak tükrözni, nekem is apple van, mind a 3 Lg tévémnél működik a dolog.
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
Gömbike
senior tag
Dobj egy levelet az Lg-nek, pontos, hiteles választ adnak.
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
-
zsiz
őstag
válasz Gömbike #110570 üzenetére
Passz, nem kérdeztem, annyira nem foglalkoztatott a dolog. Lehet csak én vagyok béna. Bár a Humax boxomat egyből összehoztam, a Samsung meg az LG távjával is, de azt le kellett cserélnem. Mióta ezt a hulladék kaon boxot adja a Direct one, azóta átszoktam az alkalmazásukra, az legalább jó, csak kevesebb a csatorna benne, mint a műholdon.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
olloczky
senior tag
Sziasztok!
55UP76703LB tvmben allandoan benne van egy pendrive, amirol sorozatot nezunk. Tv bekapcsolaskor viszont neha nem ismeri fel a pendriveot. Ilyenkor kihuzom a pendriveot es visszadugom ez neha segit. Ha viszont nem, akkor mar az sem segit ha ki-bekapcsolom a tvt vagy ujra bedugom a pendriveot. Az aramtalanitas az egyetlen megoldas ezutan megjavul.
Valaki masnak volt ilyen? Esetleg van valakinek tippje mi lehet ez?
Koszi!
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
herdsman12
őstag
válasz olloczky #110572 üzenetére
Egy régebbi SanDisk Cruzer Orbit-ra csak #68178 Wacko leírása alapján megy a felvétel, egy újabb Kingston-ra megy simán.
Másik pendriveal próbáltad? -
pjen
félisten
válasz herdsman12 #110574 üzenetére
Sajnos megállítani így se tudtam.
-
pjen
félisten
válasz herdsman12 #110576 üzenetére
Egy 128 gigás SSD olcsóbb mint egy ugyanakkora pen.
-
olloczky
senior tag
Köszönöm a valaszotokat, de nekem nem felvetellel van a gond. A pendriveon van a fajl amit lejatszanek, de magat a pendriveot nem ismeri fel a tv. A source valasztasnal egyaltalan nem jelenik meg. De ugye csak neha. Nem tudom 10bol 1szer.
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
vrsptr
aktív tag
LG AN-MR18BA kell a 2018-as UK modellekhez. Ez megy 2017-es modellekkel is (WebOS 3.5).
[ Szerkesztve ]
A kivétel léte bizonyítja a szabály létezését a nem kivételes esetekre.
-
PLaci58
addikt
válasz SzutyokMatyi #110582 üzenetére
Android oprendszernél van ilyen, amikor valamelyik telepített program hibás és a rendszer így védi magát. Ilyenkor csak a gyárilag telepített programokat indítja el és a hibás program törölhető. Resettel (gyári alaphelyzetbe állítás) vissza lehet állítani, de mindent újra kell hangolni, beállítani.
[ Szerkesztve ]
-
DomToretto
tag
Üdv.
Meg tudja mondani valaki, hogy 55Nano763QA típus esetében van-e arra lehetőség, hogy az EPG betűit nagyítani lehessen? (korábbi kisebb LG TV-nél lehet ilyet csinálni, az új WebOS-ben nem találtam.)
-
veterán
Az előbb bekapcsoltam a tévét (C1 oled) és arra lettem figyelmes, hogy az összes beállításom (képmódok stb) visszaugrottak a gyári beállításra több mint két hét használat után. Mi a fenétől lehetett ez? Automatikus frissítés kikapcsolva.
-
veterán
válasz sityupityu #110585 üzenetére
A beállítások nagy részére emlékeztem szerencsére, mivel nemrég csináltam. Most lettem kész vele. Komolyan mondom, az eszem megáll. Mi a franctól lehetett ez? A csatornalista nem változott semmit sem szerencsére, csak a személyre szabott beállításaim állítódtak vissza gyárira, de ez is legalább olyan nagy baj. Tegnap este lekapcsoltam a tévét úgy, hogy minden rendben volt, ma meg ez fogadott. Korábban volt 4 samu tévém, de nem hogy nálam soha nem volt ilyen, hanem még fórumon sem olvastam hasonlókat. Vicc.
-
rainman72
nagyúr
válasz sityupityu #110586 üzenetére
Imádom ezt a másik tv-m nem csinált ilyet sose
Lehet ilyet nem de csinált de mást igen,mert tökéletes tv nincs.
Venni kellett vna akkor olyat.
Am meg nem a világvége sztem a mai világban a mostani problemád.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz rainman72 #110587 üzenetére
Igen, mást csináltak az eddigi tévéim is, de ilyet és ehhez hasonló dolgokat nem. És mivel az lg csinálta ezt, ezért írtam ide.
Egyébként ezt úgy írtad most ide nekem, mintha ez abszolút természetes és elfogadható dolog lenne, hogy a létező összes beállításom törlődik egy éjjel alatt.
Valami építő jellegű véleményre/tapasztalatra lenne szükségem, hogy miért történt ez, nem pedig erre amit te ide írtál. De azért köszönöm, okosabb lettem.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
gyugyo79
addikt
válasz sityupityu #110588 üzenetére
Nem maradt bemutató módban ? Nagyon nem tudom mennyi idő után váltana vissza ha igen, és az miket állít vissza alaphelyzetbe de az tudja ezt produkálni amit írsz a leírása alapján és ez minden TV-ben volt eddig valahol a menüben amiket eddig láttam..
[ Szerkesztve ]
-
rainman72
nagyúr
válasz sityupityu #110588 üzenetére
Nekem a hangnem nem tetszett,ahogy előadtad,röviden ennyi.
"Komolyan mondom, az eszem megáll. Mi a franctól lehetett ez?"
Mikor már 100-200 ilyen "nagy" problemával találkozol,megmosolyogtató, hogy ki tudnak kelni az emberek apró dolgokon magukból,és azt milyen hévvel elő tudják adni.
Állítsd be újra,egy kis gyakorlás nem árt egy új márkánál,nem halsz bele,mégha elsőre annak tünik is[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz gyugyo79 #110589 üzenetére
Nem hiszem, két hétig tökéletesen ment. Ha az lenne, akkor gondolom már másnapra visszaugrana, vagy már a következő bekapcsolásnál. De ez csak feltételezés a részemről. Meg ez a bemutató mód csak a kiállított daraboknál van gyárilag bekapcsolva nem? Az enyém bontatlan csomagolás volt. De tényleg nem tudom.
-
veterán
válasz rainman72 #110590 üzenetére
Miért, mi volt a hangnemmel? Írtam amit írtam, ami egyáltalán nem volt durva. Ráadásul nem személy ellen szólt, hanem a márkának és a kialakult helyzetnek. Úgy gondolom, hogy te vagy túlérzékeny szerintem az én jogos hisztim mellett.
szerk: "Állítsd be újra,egy kis gyakorlás nem árt egy új márkánál,nem halsz bele,mégha elsőre annak tünik is"
Ettől megtudtam, hogy miért történt.
Komolyra fordítva: Én nem nevezném apró dolognak azt, hogy a napok alatt a számomra precízen belőtt beállításaim elmenetek a levesbe egy éjjel alatt, ráadásul a jó ég tudja, hogy miért.
[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz sityupityu #110591 üzenetére
A legtöbb TV-nél ez az első beállításkor kérdés, hogy "otthoni" használat lesz e, de semmi képen nem tudja a TV ezt magától állítani kitalálni. Én kezdeti next-next nyomkodás közbe pont LG-t már simán nyomtam tovább úgy, hogy "üzlei" módba állt...
Igen szerintem is az első ki/be kapcsolásig kéne hogy megjegyezzen beállításokat így, hogyha egy potenciális vásárló elnyomkodja akkor az eladó egy mozdulattal tudja 0-ra állítani. De ha ránézel nem vesztesz semmit. -
SztiviVander
őstag
válasz sityupityu #110591 üzenetére
Ha uzlet modba allt volna azt rogton eszreveszed mert minden maximumon lenne. Gyors indulas be van kapcsolva gondolom, lehet hogy volt egy (akar pillanatnyi) aramszunet ami miatt elfelejtette a beallitasokat.
-
PLaci58
addikt
válasz sityupityu #110585 üzenetére
Valami rémlik ,(lehet rosszul emlékszem) hogy a hangszóró ki gomb többszöri nyomogatása valami kép visszállítást indít el.
-
veterán
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
#110593 gyugyo79 Most már biztos, hogy nincs abba, köszi.
#110594 SztiviVander Megmondom őszintén, hirtelen azt sem tudom, hogy mi az a gyors indulás. Csak a pillanatnyi áramszünet okozhat olyat, hogy elfelejti, vagy egy normál hálózatból kihúzás is? Mert két hét alatt többször is volt ilyen-olyan okokból áramtalanítva a készülék, és akkor nem felejtett el semmit.
#110595 PLaci58 Nem, nem csináltam ilyesmit azzal a gombbal...
-
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok!
Nano863NA típusú tv-nél valahol lehet állítani a képfrissítési gyakoriságot?
Illetve vki világosítson már fel, hogy ha a szolgáltató boxából (Telekom TV), 50 Hz-es jel jön akkor az én tv-m hiába tudja a 120 Hz-et? -
Meszes11
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy LG 55UK7550. Kb 2,5 éves. Egyik napról a másikra a be és kikapcsolás lelassult a szokásos pár másodpercről akár 20-25 másodpercet is igénybe vesz a gomb megnyomása után. Kikapcsolásnál néha színes csíkos lesz a képernyő mielőtt kikapcsol. Szoftwerét frissítettem, nincs változás. Van valakinek ötlete mitől lehet? Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
derko340
csendes tag
Sziasztok! Van egy LG 55 LF-652v tévém 7 éves. Ma gondolt egyet és ha a smart funkciókra megyek akkor a menük elkezdenek pixelesedni. Ha a hálózatról szeretnék filmeket lejátszani össze vissza ugrálnak a menük és a mappák, kockásodik. Érdekes a tv része amúgy tökéletesen működik. Mi lehet a gond? Segítsetek légyszives.
-
lukgab
tag
Sziasztok! Egy profiknak való kérdésem lenne:
Letörlődőtt az HBO GO applikációm az LG 55UB850V TV-mről mikor a múlt héten el akartam indítani, hogy frissüljön / használhassam az HBO MAX ot és azóta nem látszik a telepített appok között és az LG Storeból sem tudom letölteni. Nyilván a TV nem új és nem tudom ebből, hogy milyen WEBOS verzió fut rajta: 05.06.10
1) Van rá mód, hogy valahogy felerőszakoljam rá az applikációt?
2) Ha nagyon nincs, akkor mi a mondás, mi a legjobb ár érték arányban lévő olyan külső eszköz, amit HDMI re dugva tényleg le tud kezelni egy HBO MAX / DISNEY / NETFLIX streaminget?Ryzen 5900X + TUF x570 + RTX 4090 // LG C2 // LG CX // ZyXEL 326 NAS
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs