- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurielf2
csendes tag
Nekem amikor nézem csúszik, picit késik vagy siet vagy nem is tudom már, hát 64 bit 17 8gb ram szval nemgiszem hogy ez lenne a baja
-
lakatosturbo
aktív tag
Üdv!
Akadt egy olyan problémám, hogy feltelepítettem win7-re a pvr2-őt és amikor beimportálom neki a csatornalistát akkor szépen betölti de amikor kilépek elfelejti és újra bekell importálni minden indításnál.
Erre esetleg van valami megoldás?
[ Szerkesztve ]
Origin: viktorvill Steam: viktorvill
-
törölt tag
Mivel VHS-ről van szó nem kizárt, hogy szinkronhibás maga a kazetta. A hw encoder minden esetben pont olyan szinkronnal tömörít, amilyet kap (Hw encoder a működéséből eredően soha nem okoz hangelcsúszást, sebességingadozást). Korrigálni a szinkronhibákat a tunerkártyák nem tudják, ehhez TBC képes videodigitalizálót kell használnod.
-
Oliverda
félisten
A PVR2 képes két tunert kezelni? Dongle Gold + PxDTV2300 H.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
vfo7
senior tag
válasz #65675776 #8305 üzenetére
A kazetta biztos, hogy nem szinkronhibás, mert egy PVR 2000-es kártyával kipróbálva hibátlanul rögzíthető.
A PxDVR 3200-al is csak akkor jelentkezik a hiba, amikor elindítom a felvételt. Ha csak megnézem az anyagot, hibátlan. Mindez természetesen HW előnézet és hardveres MPEG-kódolás mellett, mindkét tunerkártyánál.A PVR 2000-et csak azért nem használom, mert a 3200-as képminősége sokkal jobb.
Még egy megjegyzés: A PxDVR 3200-nál is csak akkor áll fenn ez a jelenség, ha bekapcsolom a hardveres előnézetet. Ha kikapcsolom, de változatlanul hardveres MPEG-kódolással rögzítek, hibátlan a fölvétel, a hang néha, kiszámíthatatlan módon serceg, de nem csúszik.
[ Szerkesztve ]
Aki csak a lábával siet, hibázik.
-
vfo7
senior tag
válasz #65675776 #8309 üzenetére
Miért tiltsam le a hardveres előnézetet?
Ha letiltom és a tunerkártya audiocsatija nincs rákötve az alaplapi CD-bemenetre nincs hang. Mindez úgy, hogy analóg audioeszköznél a PVR menüjében a kártya saját capture-je van bejelölve.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Akkor ott valami probléma van OS szinten. XP alatt ilyenkor simán szólnia kell, Vista és W7 alatt pedig saját hangerőszabályzót kap a PVR2. És működnie is kell, A saját PxDVR3200 H-m soha nem volt rákötve semmilyen hangkártyára, mindig is PCIa-val használtam. Lehet csak le van némítva a Mixer-ben.
-
törölt tag
válasz Oliverda #8312 üzenetére
A legtöbb gyártó még ilyen szinten sem oldotta meg. A legjobb megoldás szerintem a Compro DTV4-ben van, legalábbis az általam ismertek közül. De annak is vannak korlátai, nem is kevés.
PVR2 megoldásának megvan az az előnye, hogy a két tunert egymástól teljesen függetlenül kezeli, nincs master/slave vagy primary/secondary megoldás (DTV4-ben van).
Konkrétan mi lenne számodra kényelmes és elegáns?
vfo7: Igen, a W7 sajátjára. Ahány PCIa-s példányban indítod a PVR2-t, anyi hangerőszabályzónak kell megjelennie.
-
Oliverda
félisten
válasz #65675776 #8314 üzenetére
Számomra az lenne a kényelmes és elegáns, ha a szoftver felismerné a két tunert és választani lehetne közöttük. No.1 tunerrel beállítok x csatornát, no.2-vel további néhányat, és ezeket egy közös listában tárolhatnám. Amikor pedig csatornát váltok, akkor észre sem venném, hogy az aktuális adás épp melyiken keresztül jön.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
törölt tag
válasz Oliverda #8317 üzenetére
Mivel külön van analog és digitális mód, így azt külön is kezeli a PVR2 (és lénygében minden más sw is). Azonos forrás esetén meg hót mindegy, nem kell külön hangolni minden tunert. Amelyik csatorna az egyik tunernél adott frekvencián van, ugyan ott lesz a másikon is.
vfo7: Ez nem a mixer. Az ez lenne:
-
-
bzoley
veterán
válasz Oliverda #8320 üzenetére
Nálam az a felállás, hogy PVR3000-rel nézek analóg kábelt. F1-et MindigTV-vel a Dongle H-val. Ha kezdődik, elnémítom az analógot, elindítom a második PVR2-t, amin már megy is az F1.
Két PVR2-t azért "muszáj" futtatni, mert az utolsónak leállított fog elsőnek elindulni, vagyis ha az analógot állítottam le, az fog elindulni legközelebb. Forrást(eszközt) ugyan lehet váltani PVR2-n belül, de egyszerűbb inkább kettőt nézni. Dvb-t nézés közben leállíthatom a másik PVR2-t, de általában analógra van szükség, így fordítva is el kéne játszani a kétszer indítást. -
-
bzoley
veterán
válasz Oliverda #8325 üzenetére
A CardMate csak annyit változtat, hogy nem kell kábelt dugdosni, működését tekintve sima egytuneres módban működik egy PVR2-vel, tehát jobbgomb, forrás választás, analóg/dtv.
Természetesen, ha csak a PxDTV2300H-t használod.
Beszerezhetősége közel nulla. Sőt, inkább nulla.[ Szerkesztve ]
-
Hintalow
senior tag
Amúgy érdekes, hogy ez a csúszik a hang / magas procihasználat--> akadozás hibajelenség 64bit és 4gb ram esetén csak néha jelentkezik, én az elmúlt 1 hónapban rengeteg családi vhs vettem át egy winfast2000xp expert kártyával, 64bites oprendszeren 4 giga rammal koaxon keresztül, a pvr rögtön mpeg2-be veszi, és soha nem találkoztam ezzel a hibával.
[ Szerkesztve ]
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
vfo7
senior tag
válasz Hintalow #8327 üzenetére
Persze hogy nem találkoztál ezzel a hibával, hiszen a tunerkártyád teljesen más jelet kapott, mint ha alapsávi video/audiojelet küldtél volna be neki. Olvass utána, hogy mi ennek a hátránya. Ugyanakkor kétségkívül előny, hogy kevésbé valószínű az inkriminált huba.
-
Hintalow
senior tag
-
bzoley
veterán
válasz Hintalow #8329 üzenetére
vfo7-nek más jellegű gondja van, nem uaz, mint amire mostanában elég sokan panaszkodnak. Amit te említettél, az driver eredetű, és sima tévézésnél is jelentkezik. Ennek ellenére, amikor én próbáltam, szintén Expert-tel, én sem tudtam reprodukálni a jelenséget. Azért elég sokan szembesülnek a hibával.
A hangcsúszás meg megint egy másik dolog(is lehet), főleg, ha felvételről van szó. Ott vagy csúszik, vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
üdv mindenkinek,
Global TV 2000xp-m van kb. 5 -6 éve, délután szerettem volna megnézni az F1 közvetítést, egy darabig ment rendesen, egyszer csak megfagyott a kép de a hang ment tovább.
Majd újraindult az egész gépem, a PWR-t bekapcsoltam, de nem működött, az írja ki azóta is, hogy hiba van a képalkotásban!
A PWR beállításokban nincs hardver amit kiválaszthatnék, az eszközkezelőben lett egy ismeretlen eszközöm felkiáltós hibaüzenettel!meghalt a tunerem?
-
NoMagix
addikt
Az elmozdulást kizárnám, mert nem egy normál számítógépházban van beépítve a gépem, hanem egy szekrény belsejében.
Atom stabil minden és nem volt mozgatva már elég régóta.
Marad az elromlott variáció!
Gondolom nem érdemes ilyeneket javíttatni?
Van valami egyszerű módszer, amivel kiszűrhető, hogy mennyire kuka a tuner?[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
Reggel kivettem a kártyát a gépből és átraktam egy másik slotba.
Az eredmény ugyan az, hiba a képalkotásban!
Drivert is frissítettem, de semmi.
Kipróbáltam egy másik gépben és ott működik...
Lehet, hogy az alaplapom megmakkant? -
NoMagix
addikt
Semmi extra nem volt, amint írtam már, ezt az ASACPI.sys file-t hiányolta a gép, amikor az eszközkezelőben rákattintottam driver frissítésre a felkiáltójeles ismeretlen hardverre.
rákerestem a gugliban erre, letöltöttem és megismételtem a frissítést.Azóta működik, az már más tészta, hogy most van kettő kérdőjeles dolog az egyéb eszközökben, azokról semmi infóm nincs.
Amúgy az eszközkezelőben nem látom a tunert sem a teljes listában, sem az imaging eszközökben!
-
NoMagix
addikt
Meg van!
a hang és videó játék eszközökben van a winfast felsorolva, akkor az a két kérdőjeles cucc nem tudom mi lehet, de most nem is érdekel, működik a tuner és ez a lényeg. -
gabi81
tag
Sziasztok!
Van egy DVR 3100H kártyám ami kb. 2 éve van meg. Eddig tökéletesen működött, ma azonban mikor elindítottam a PVR-t akkor nem volt kép (hang sem) és abban az eszköznél nem jelenik meg semmi sem. A win eszközkezelőjében ott van az eszköz (az eszköz megfelelően működik), drivert újratettem, pvr-t újratettem, másik pci slotba be, szintén új driver és pvr de semmi. A képernyőre jobb gomb majd a videobemenet résznél nem jeleik meg semmi.
Szerintetek? Mi lehet a hiba oka?
just believe in yourself
-
Freebush
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Leadtek DTV2000DS kártyáról? Két DVB-T digitális csatornát képes fogni, 32 bites Windowshoz kellene.
Köszi: Freebush
-
azbest
félisten
válasz Freebush #8347 üzenetére
A kártya gyakorlatilag egy usb bővítő (via tv62110l usb host controller) és két afatek af901x egy nyákon. Mintha két usb dongle és egy usb kártya lenne egybeépítve. Ilyen kártyám még nem volt.
Nekem usb dongle változatban van af9015 tunerem. Elég komolyan melegszik, de semmi probléma vele. Valószínűleg még linux alatt is megy alapból a leadtek is, ha az rf része (TDA18211) ismert.
-
luke.
aktív tag
Konfigom: Asus P5Q Pro (alaplapi hang)+ Intel Core2 Duo E8400 + 8 GB ram
Most szeretnék Win7 Ultimate x64-re állni Vista Ultimate x64-ről. Win7-et fölrakva vagy nincsen hangja a Leadtek PxDRV3200 H tévé kártyámnak vagy színtémát vált állandóan a Win.
Érdekelne, hogy honnan tudok letölteni Win7 64bites PVR2-t vagy valami normálisan működőképeset? Én nem találtam sehol a leadtek oldalán sem. A CD-n lévő Vista x64 alatt tökéletesen működött.[ Szerkesztve ]
+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!
-
bzoley
veterán
Telepítsd a hangkártyád saját, legfrissebb driverét, és/vagy hangeszköznek állítsd be a tunert. Hardveres előnézetet kapcsold ki, megjelenítést állítsd EVR-re.
És persze használd a legfrissebb PVR2-t, ami természetesen megtalálható a gyártó oldalán.
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest