- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prego
senior tag
válasz BigBlackDog #7202 üzenetére
Ühhüm, tegnap is működött, most is működik. Valamelyik fórumon olvastam hogy a hangkártyával veszik össze a PCI buszon.
Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer
-
tomgabor
senior tag
válasz BigBlackDog #7209 üzenetére
Igen, de semmi változás
-
törölt tag
válasz tomgabor #7206 üzenetére
Engem speciel jobban zavarna a rossz képarány...
Egyébként minden csatornán ilyen? Mert ha nem, akkor a szolgáltató oldalán van a hiba. Arra meg senki se hivatkozzon, hogy hogy néz ki TV-n. A TV-k 100%-a levágja a kép szélének legalább 5-10%-át, azért nem látszanak az ilyesmik.
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
DTV-nél most ilyen problémáim vannak:
PxDTV 2300H-ról van szó.
A hibát csak akkor produkálja ha a hardveres gyorsítás be van kapcsolva.
A hiba főleg gyors mozgásokra erősödik fel, de anélkül is előjön pár mp-enként.Lehet, hogy ezt drivercsere okozta?
Mert úgy emlékszem azóta van amióta feltettem a legújabb Catalyst-et.Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
BigBlackDog
veterán
válasz Motion_Blur #7215 üzenetére
Vételi körülmények? Antenna? Nálam akkor jön elő ilyen, amikor rossz minőségű vagy gyenge jelet fogok. Normális jelerősségnél/minőségnél is előjön bekapcsolás után néhány mp-ig. Hardveres gyorsítás nálam is be van kapcsolva.
Update: Kikapcsolt hardveres gyorsításnál nem tapasztaltam a jelenséget.
[ Szerkesztve ]
-
lalimano
tag
Sziasztok!
Bocs az offért, de jobb topikot nem találtam erre:
Van egy WinFast TV2000XP Deluxe-om. Erre egyáltalán nincs driver 64bites Windows 7-re?
Esetleg az megoldás lenne, hogy felteszek egy virtuális gépet 32bites Win XP-vel?Keresek használt CCFL/UV/Neon csövet inverter nélkül
-
szab.tam
nagyúr
újra hi!
új lap került a htpc-mbe, és nem találok rajta klasszikus cd in-t, ahová az egyik tv belső audiókábelét szoktam dugni, ha nem rec van, hanem live nézés lenne...
32xp, realtek hd audio, pvr2000, pvr3000, winfast pvr2.
elég lenne csak az egyik tv-re, ha csak úgy megy.pci audio beállítás kéne....
visszaolvastam, de elvesztettem a fonalat. és ha lehet nem angol nyelvű linket kérnék, hanem valami magyar leírást.
köszönöm!
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
törölt tag
válasz szab.tam #7220 üzenetére
Már a 28-as PVR2 óta van félhivatalos támogatás PCI Audio-ra a felületen, és jóval régebben létezik hozzá registry kulcs. Ha felteszed a legújabb PVR2-t, akkor csak annyit kell tenned, hogy ki kell választanod hangeszköznek a tunert. PVR3000-nél biztosan van rá lehetőség. PVR2000 esetén viszont erre ha jól tudom nincs lehetőség, viszont használhatod a Hardveres előnézetet, bár akkor kissé lelassul a csatornaváltás.
Esetleg levágod a CD audio kábel egyik végéről a csatlakozót, és felforrasztasz helyette egy 3,5mm-es sztereo jack-et, amit bekötsz a hangvezérlő Line-in-jére.
-
szab.tam
nagyúr
válasz #65675776 #7221 üzenetére
2.0.2.31 van fent.
ezzel a win audioeszköz listájában nem látom.
letöltöm a 39-est, és meglátjuk. tegnap volt az alaplapcsere, új driver-ek. lehet, hogy az is bekavar....fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz #65675776 #7223 üzenetére
feltettem a 39-et. a pvr3000 szépen megnyílik, hang is váltható. ok.
de a pvr2000 rányitásaokor nincs kép a 2. tv-n: "hiba a képalkotás során"na látod? az ilyenek miatt nem szoktam mindenáron driver-t frissíteni. csak akkor, ha konkrétan van valami, amiért kell...
sosem értem azokat, akik akkor is mániákusan frissítenek, amikor minden jól működik....
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
törölt tag
-
szab.tam
nagyúr
válasz #65675776 #7225 üzenetére
na, írhatom újra, mert az előbb írkálás közben nyitottam a tunert, és elszállt a win is....
tehát.
régen a nyitáskor kereste a szabad eszközt, és sorban megnyíltak. bezárási sorrendet, helyet megjegyezte.
most niytom az 1-t: 3000. ok.
nyitnám a következőt. a 3000 helyén újból a 3000-et akarja hasznáni. nem engedi ugye.
de ha az elsőként megnyitott 3000-et átállítom a listábaóla 2000-re, akkor a 3000 megnyílik a következő ablakban.
bezárás után megin csak a 3000-et akarja megnyitni.mos tmár ott tartunk, hogy pvr megnyitáskor 2x újraindult a win. (rögtön sötét képernyő, még üzi sem volt.) itt valami igen komoly bug lesz. ilyet egyszer csinált a gép régebben. az is hangeszköz volt. skype. amikor hívást akartam indítani, win restert. egy skype reinstall megoldotta. asszem, most is az lesz....
nincs olyan általános beállítás, mint a felvételnél, hogy a soron következő szabad eszközel nyíljon?
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #7226 üzenetére
és újból win omlás. van kék hibaüzenet, de olyan gyorsan elkapja az hogy semmit nem látni belőle.
most mit rakjak újra?
-
törölt tag
válasz szab.tam #7226 üzenetére
Nálam megjegyzi a sorrendet, legalábbis az első kettőt minden esetben, időnként a harmadikat is sikerül neki.
Olyannal viszont még nem találkoztam, hogy ugyan azt az eszközt akarta volna megnyitni kétszer. Bár a 39-est még nem raktam fel.
Skype és MSN bármikor képes bekeverni bármelyik tuneres programnak.
Tiltsd le az Automatikus újraindulást, akkor fogod látni mit ír. Vagy nézd meg az eseménynaplóban.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz #65675776 #7228 üzenetére
uninstall, restart, install, restart. (rendesen, nem magától kivételesen...)
most már elértem azt, hogy az 1. tunert sem nyitja meg, következés képpen nincs legördülő lista sem, hogy a másikat válasszam.
remek. egyre jobb...
most már nemcsak hangom nincs, hanem képem sem...
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Sajnálattal látom hogy megszűnt bzoley oldala
Próbáltam tölteni drivert és pvr2-t, ez találtam: WinFastPVR2_setup_20339
Drivert is és ezt is feltettem, de ami lett belőle... a kép fele fekete, a másik fele csíkozik, áhh.. amikor átváltok analogra, akkor meg szépen megállíthatatlanul megy fel a csúszka a Windows hangerőnél maxig... régebben tapasztaltam még ilyet amikor azt a drivert és azt a pvr2-t raktam fel amit a kártyához adtak.
Nem tudom mitévő legyek..
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
törölt tag
válasz Motion_Blur #7230 üzenetére
Az első problémára a megoldás a Videó nyújtás kikapcsolása.
A másikra passz. Úgy látszik fel kell raknom hirtelenjében a 39-et, megnézni nálam mit művel.
-
szab.tam
nagyúr
válasz Motion_Blur #7230 üzenetére
kolléga úr? én most szopok vele. még jó, hogy az alaplapcsere után beállítást követte délután egy backup image. legfeljebb recovery. csak egyszer már jártam hasonló rendszerborulás előtti állapotban, hogy a backup image-en volt valami hiba, és félúton megállt. így sem backup, sem az, ami helyére raktam volna. elég kemény volt szembesülni, hogy a nagy backup-olás mellett lőttek az os-nek....
-
Motion_Blur
félisten
válasz szab.tam #7232 üzenetére
Akárhányadszorra próbálom azt az egyszerű feladatot megcsinálni, hogy nevet adok a csatornáknak, ezt kapom..A legszebb az hogy ilyenkor a program bezáródik, feladatkezelőben sincs semmi beragadva és a hang szól tovább, amíg újra nem indítom a gépet.
Fincsi mi?
mod: pedig ez már a WinFastPVR2_setup_20333, ami az előző rendszeren "tökéletesen" működött..
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
szab.tam
nagyúr
válasz Motion_Blur #7233 üzenetére
csökkentett mód, és szépen sorban eltávolít.
ezt valahogy lustaságból sosem lépjük meg, pedig alaposkola....ha rátelepítesz, az előzőből ottmarad valami szemét. és ez okozza a gubancot.
én ott 2 pvr-t is találtam. mindkettő csökkentettben uninstall, utána normál módban 3.33 install.
2 tunerrel minden ok, pci audio is van a pvr3000en. 2000 nincs, de az nem is érdekel.
exportált csatornalistát beimportáltam. kedvencek is helyükön. fura volt, hogy mindkét tunernél be kellett külön importálni a listát. a jómúltkor úgy tűnt, hogy ez elég volt 1x, és az mindkét tv-re érvényes volt.ez azt jelenti, hogy külön tunerekre más chanel list-et tudok alakítani?
ha igen, akor ez mindig így volt, vagy csak egy ideje új ficsőr?
szerk:
leállt, leállt. nem bírsz nyugodni, biztos meg megint túlhúztad a procit. nem a prájm akasztja ki, hanem a pvr...
"má' megint buzgálkodtá'..." (gyk. south park, technika tanár.)[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz Motion_Blur #7235 üzenetére
simában lehet akármilyen uninstallered, ha véletlenül valami használatban van, akkor az ott fog maradni. csökkentettnél meg nem.
ok. nekem akkor is a csökkentett segített. egy próbát megér.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Prego
senior tag
Talán ráveszem magam jövő héten a PxPVR2200-re. Nézegettem belülről a gépem, be fog férni a kártya a VGA fölé? Csak ott van PCI-E. Meg biztos hogy megoldja ezt a prociterheléses problémát?
Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer
-
szab.tam
nagyúr
típust nem ismerem, helyedet sem.
de.
nekem a htpc-mben egy E1200, (most már 1400) dual celeron volt, van. nem az az erőbajnok.
pvr2000 és 3000-em van. 90%-ban tv felvételre. hardveres mpeg2-re van állítva. a prociból pár %-ot eszik, ami a progi futásához kell. de a többet nem.
és legtöbbször egyszerre vesz a 2 kártya, mert ugye minden 1/2 10 kor kezdődik, egyidőben...
szoftveres felvétellel szinte már 1 kártyával is megfeküdne a gépem.
jó ideje csak hw-es rec-es tv kártyáim vannak. más nem jöhet be többet a házba. (hacsak nem digitális, de az ugye más tészta.)[ Szerkesztve ]
-
Prego
senior tag
-
szab.tam
nagyúr
daa-raa majd megmodja.
de nem hiném, hogy kártya miatt van.
pvr2 frissítés volt? (3.39-et inkább ne, mert lehet gond, de 3.33, 3.36-otmegpróbáljatod.)fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
törölt tag
Miért ne férne el? Nálam a PxDVR3200 H amióta a gépemben van a VGA és a chipset között van. Semmi negatív hatása nem volt ezalatt a pár év alatt a kártyára nézve.
szab.tam: A korábbi problémáját már (nem is olyan régen) leírtam mi miatt van.
A "ha rátelepítesz, az előzőből ottmarad valami szemét. és ez okozza a gubancot." mondat nem igaz. Gyakorlatilag mindig csak rátelepítek, és semmit hátrányát nem érzem (még hotfix-ek esetén sem raktam újra). PVR2 esetén eddig egyszer volt komolyabb telepítéssel kapcsolatos hiba, az pont a tiszta telepítést érintette.
MOD@14:21: felraktam, megy minden probléma nélkül. Továbbra is simán megjegyzi az első két tunert, nem keveredett el semmi, van hang mindenhol.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz #65675776 #7241 üzenetére
ok.
de nálam akkor is részben a csökkentett módos uninstall oldotta meg a problémát.
előtte a 3.39 második telepítésekor már volt egy piros x-es hibaüzenet. ezek után az uninstall panelnél a listában 2 db. prv is volt, amiből az egyiket már nem is engedte eltávolítani, csak csökkentettben.nálam valami összetetteb gubanc lehetett, de most már a 3.33-al teljesen tökéletes, pci audio is van, de csak a 3000-en. de az elég.
és megint köszi mindent.
más.
tudom, hogy nem vagy ebben illetékes. de kicsit felbuzgott bennem a kurc vér.
hosszú idő óta többen szajkózzuk, hogy az utolsó hsz-t lehessen 5percig mindenképpen, és utána a végtelenségig szerkeszteni a következő hsz megszületéséig. ez ennyire kib***-ul bonyolult? ugye milyen jó volt negyed órával később beleszerkeszteni moderátori jogosulstággal élve a hsz-odba? hogy nem kellett újat írni, tök feleslegesen. és ezt hiába kértük több helyen, többen. vagy le sem fos senki, vagy odavágják az illetékesek, hogy máshol még rosszabb.
félre ne érts! nem veszekedni akrtam, pláne nem veled. csak ez a dolog már régóta nagyon bosszant. és van pár olyan topic, ahol folyamatosan írkálom a passzív hűtésű kisérelteim tapaszalatait, és sokszor van 2-3 hsz-om egymás után, időtúllépés miatt...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szab.tam #7242 üzenetére
A PVR2 rendesen le szokta magát takarítani, pár nem éppen lényegi dolog szokott ott maradni, de semmi rendszerkomponenst nem hagy ott (mert nem is telepít semmi ilyesmit). Nem tudom milyen OS-t használsz, és az milyen állapotban van, de ez is befolyásolhatja.
A RI/OS fejlesztésében van egy prioritási lista. Nyilván nem szerepel ez a probléma a lista tetején, ezért várat magára az implementáció. Valóban ez egy kényelmi szolgáltatás, tulajdonképpen nekünk is, mert így kevésbé kellene takarítani a felesleges hsz-okat.
-
törölt tag
No látom ma, hogy van új PVR2 -már vagy négy napja. Megnézem, hogy jó e az EVR, azaz nem e torzít e. Természetesen ugyanúgy torzít.
-
szab.tam
nagyúr
volt már jópár tv kártyám. a leadteknél sosem tapasztaltam hangcsúszást, és sima nézéskori magas cpu terhelést. ezek kifejezetten az általam semmire nem tartott, és rettentően utált pinnacle, dazzle és társai cuccoktól tapasztalt tünetek. azaz gondolom, a szoftvereiké pvr alatt lehet, hogy az ok is jól viselkednek.
nekem 2 db is volt ezekből a hulladékokból. a szó legszorosabb értelmében kivágtam őket a kukába. (szemét egy tv! )tv-ben továbbá mindörökké leadtek.
[ Szerkesztve ]
-
Prego
senior tag
válasz szab.tam #7247 üzenetére
Nekem kb 8 éven keresztül volt Hauppauge WinTV FM-Radio, igaz akkoriban még álom volt 2GB-nál több memóriát pakolni a masinába. Aztán Win7-re váltás miatt ment a polcra, jött ez a leadtek, amivel szintén nem volt semmi gond, ameddig a 2Gb-ot nem váltotta fel a 4GB.
Most egyelőre jól viseli az új verziós PVR-t, majd ma tesztelem, általában újraindíáts után nem jelentkezik a probléma.Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer
-
Mtbsrác
senior tag
Megakadtam az Winfast tv 2000 xp driver telepítése közben. (Win7)
Igaz be is szoptam mert bekapcsolva hagytam a netet win telepítés alatt/után,
így automatice az ápdét helyről leszedte a blokkolt drivert és nemtudom azóta,
rendesen felinstallálni a kártyát.
Lökköm sincs hogy melyiket tegyen fel úgy hogy tudjak is felvenni és minden flott legyen.
Amire emlékszek hogy 3 file-t szokott kelleni
(WinFast TV2000 XP Expert WDM Crossbar, meg
WinFast TV2000 XP Global/TV Global WDM Video Capture, ill
ezt nemtom mi a 3. ami kéne neki)a telepítő amíg megvolt azzal ment is rendesen, de véletlen kitöröltem Az FM1216MK3-as és FM1236Mk3-as driverre kékhalállal kidob a gép.
Melyik file is kell neki?
Remélem érthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest