Új hozzászólás Aktív témák
-
Dictator^
veterán
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
RockHaRD
addikt
elkezdtük haverral a sith oldalon a játékot, és k...va jó
én warriort indítottam, ő meg a másikat (nemtom a nevét ), és így nagyon jó együtt játszani
azon agyaltunk, hogy én leszek majd a tank, ő pedig a dps kari
a dps karinak nyilván dupla 1 kezes kardja lesz, de nekem tankként lehet 1 db dupla-pengés kardom? (darth-maul féle)
-
Dictator^
veterán
Most, hogy Preferredek lettünk, igazából 1 dolog hiányzik a játékból az Artifactok (lila itemeket) használata.
Ami ha jól tudom 1200-ba kerül, pont nem jön ki 2600ftból sem.. vicces.Másnak mi hiányzik? a 4 action bar nagyon jó, cargo hold a hajóba ismét..
Hülye kérdés: Ha subscriber lennék, megkapod az Artifact Authorizationt, viszont megmarad ha lejár az előfizetés?
[ Szerkesztve ]
-
RockHaRD
addikt
ez a crew skilles téma jól érzem, hogy kb fölösleges f2p-be?
megtanultam a slicingot, így elmegy a csajszi,és hoz vmi power tube-ot, meg néha box-ot, amibe credit van...
1) a boxba kb annyi pénzt hoz vissza, amennyiért elküldöm, szal nem sok értelmét látom
2) hiába hoz alapanyagot, hogyha nincs craftolos crew skillem
ha meg a craftolósat tanítom meg, pl armtech, vagy cybetech, akkor meg alapanyagom nem lesz
erről egy hozzáértő légyszi írjon má vmit, me nem vágom
-
PhilBrick
őstag
válasz Dictator^ #2910 üzenetére
A már meglévő itemekre megmarad. Azokat továbbra is tudod használni, de újat már nem.
#2911: Dobozért küld a srácokat, a térképen is vedd észre a hackelhető dolgokat, húzd fel 400-ra. Jó lesz az, hidd el!
Mondjuk ketten együtt már próbálkozhatok valami komolyabb crafting skillel, de kelleni fog hozzá 3 foglalkozás. -
stryker.hu
csendes tag
Sziasztok!
Az Alliance Of Hungary guild körül kialakult pár mendemonda amit cáfolnék!
Nem vagyunk HC guild.
Nem szoktunk vérengzést tartani, ha egy tapasztalatlan ember behúz mobokat, emiatt nem fizetettjük ki vele a javítási költségeket.
Hetente folyamatosan megyünk operationokra 8-16 story és hardra.
F2P embereket is szívesen látunk.
Nem halunk ki. Napi átlag létszámunk ~20-30
Tegnapi guilden belüli "népszámlálás" utána a kis csapatunkban 237 karaktert tartalmaz, 107 tagunk van (30 napnál hosszabb inaktív emberektől megválunk).Megkérném a rémhírek terjesztő Last Hope Of the Republic guildet, hogy fejezze be.
köszönöm.http://allianceofhungary.enjin.com/
[ Szerkesztve ]
-
RockHaRD
addikt
válasz PhilBrick #2912 üzenetére
akkor érdemes azt csinálni, hogy én a slicingre gyúrok, haver pedig valamelyik másikra?
ha pl fénykard komponenseket akarunk craftolni, akkor melyik crew skill kell?
meg pl azt vettem észre, hogy a dobozon kívül tud hozni vmi kék színű power tube-ot, na az pl mire jó?
-
pethYeti
addikt
Üdv, szeretném kipróbálni ezt az MMO-t de olyan lassan tölti hogy az nevetséges. Jelenleg 2-4kb/s-el tölt, így soha az életbe nem fog lejönni. Be pipáltam a p2p-t de semmit nem segített? Nem lehet torrentről vagy valahonnan lehúzni a fájljait?
-
RockHaRD
addikt
válasz stryker.hu #2915 üzenetére
ezzel nem lettem sokkal okosabb
-
RockHaRD
addikt
válasz RockHaRD #2919 üzenetére
még annyi, hogy a slicinghez semelyik nyíl nem tartozik, az akkor végülis mire jó?
szerk23141.: cd kulcsot, vagy magát a játékot megvenni már teljesen értelmetlen, ugye?
ha csak veszek egy 60 napos kártyát, akkor már tuti jó leszek, és nem lesz semmiylen korlátozás?
[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
válasz RockHaRD #2920 üzenetére
Persze előnnyel jár a subscription, de jelenleg lvl28on nem érzem hiányát.. persze van pár quest ami adna itemet amit csak subscriptionnal tudsz használni, de szerintem felesleges.
Viszont a preferreddé vállás 2x szinten megéri, mert nem fog minden abilitid kiférni az action bárra.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
-
RockHaRD
addikt
válasz Dictator^ #2924 üzenetére
meglesem mjd, csak gondoltam hátha van valakinek egy jól bevált buildje
amúgy még mindig nem tudom, hogy a slicingból visszahozott Power Tube mire jó? eladni tudom, de pl 250credit kiküldeni a csajszit, hoz belőle 6-ot, amit el tudok adni 30 creditért, szla annyira nem éri meg...
-
Wolverine
félisten
válasz RockHaRD #2920 üzenetére
Én a helyedben óvatosabban kezdenék, és az Originen venném meg az alapjátékot 13 euróért, vagy a digital deluxe-ot 15 euróért. Ezzel ugyan csak 30 napnyi játékidőt kapsz, de ennyi idő alatt kitapasztalhatod, valóban megérné-e hosszabb távra előfizetni.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Dictator^
veterán
Preferredként nem 4 karakterslotomnak kéne legyen szerverenként?
-
stryker.hu
csendes tag
Három napja az Alliance Of Hungary megütközött az Unbroken -l
Helyszín: Ilum
Mindkét guild többségben PvE-s emberekből állt.
[Erről készült egy kis videó:][ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
válasz stryker.hu #2935 üzenetére
Háháháhá buli Jaj de várom már, hogy újra visszatérjek (talán jövő hét?). Jó öreg pvpk
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
válasz Viper26 #2937 üzenetére
Hát nézd. Ha szereted a pvpt akkor mindenképp. Ha nem akkor is megér egy próbát. Nekem mániám, az endgame content egyelőre nekem kb csak pvpből állt (és fog is nagyrészt), még ha így le is maradok a "lényegről" (ops).
Lowlvl pvp kicsit idegesítő számomra néha, a sok tudatlankodás miatt, 50es pvp buli, bár ott is sok a kretén.
Premade matchek már jobbak, amikor összeállunk páran és hasonló csapatok ellen játszunk. Ranked warzone meg még előttem áll szintén, ott 8v8-as csapat játszik (sima pvpben is, de itt előre meg kell lennie a csapatnak). Na ez meg tele van agyatlan prokkal. Akárhányszor voltam rankedben, olyanok vertek el minket, hogy csak néztünk.
Összességében: egy próbát mindenképp megérFőleg ha közben skypen / tsen beszélsz 1-2 vagy több játékostársaddal.
mod: Sőt, még jobb megfogalmazásom van. Pvp nélkül játszani mint az endgame contentet úgy játszani ahogy én: hülyeség egy próba nélkül elmenni mellette.
[ Szerkesztve ]
-
-
spanyoll
addikt
válasz stryker.hu #2939 üzenetére
Mondjuk az olyan kósza csoportokat agyonütném azért akik random megtámadnak random embereket random helyeken természetesen csoportosan, miközben csak végigrohannál a dailyn pl. Barátomékat halálba irritálták amikor csináltak volna egy q-t, mindenki bejutott valahogy az instanceba, de egyik társuk kint maradt, egy horda (8+ember) meg kint öldökölte azt az egyet...
-
spanyoll
addikt
válasz Wolverine #2941 üzenetére
Ott igen, de én PVE-n vagyok. Ott pedig akkor van ilyen, ha vagy átmászok ellenséges területre, vagy pedig valahogy felflagelődök (mert valami idióta a csapatban hülyéskedik). Akkor viszont kellemetlen. Bár már volt ilyen megmagyarázhatatlan felflagelődésem, biztos volt valami oka, csak én nem láttam át...
-
maybecomp
csendes tag
Hali!
Valaki esetleg valami tipp, merre találok purple color crystalt olcsón? 600k-ért árulják, nem értem miért ilyen drága.
"The lack of money is the root of all evil."
-
RockHaRD
addikt
válasz maybecomp #2943 üzenetére
pár napja beszélgettem egy sráccal, akinél lila kard volt, és az alábbi dolgokat tudtam meg:
alapból 3 féle lila kristály van, abból az alap szép lila (amit én szerettem volna), az lvl 39-től érhető el, és kell hozzá az auhorization, szal f2p-ként nem tudod felvenni (ha csak nem veszed meg cartel marketbe, vagy 2 milláért a gtm-en), a másik ugyanebből a lvl50-től elérhető, az szintén ugyanez, csak erősebb... ezekből asszem van olyan, ami nem endurance-ot ad, hanem mást.
VISZONT van a 3. verzió, ami szintén lila item (tehát kéne hozzá az authorization), viszont ez Cartel marketes lila item, tehát nem kell hozzá, VISZONT ha jól megnézi az ember, akkor arra jön rá, hogy ez pink-purple kristály, ami viszont k.rvára nem az a lila kristály, ami jól néz ki, hanem egy rózsaszínes fos... viszont ez "csak" 100k körül mozog, és lvl9-től felvehető, és 41 endurance-ot ad... (vagy van belőle vmi expertise-es is, de azt nemtom mire jó, és az 400k körül indul)
én erre a 41-endurance-osra gyüjtök, mert hiába ronda, lvl 20-25-től egy 41end-es kristály nagyon jó dolog tud ám lenni...
ebből van egy másik verzió amúgy, a blue-cyan, ami szintén ugyanezt tudja, csak sokkal jobban néz ki, viszont az valamiért most le van tiltva a gtm-ről... :-/
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest