Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz fulton #262387 üzenetére

    Az ilyen komment, engem mindig elgondolkoztat. Hogy vagy igénytelen vagyok, vagy szerencsés.
    Én már a betét nélküli téli nadrágomban is elvoltam a hűvös időben. De nemrég, amikor a Dechatlonban vettem tényleg csak próbaként egy 9900ft-os kantáros, betétes nadrágot, azzal is teljesen ki vagyok békülve. Mitöbb?! Abban tekertem körbe a Balatont. Pedig felpróbáltam a 29000ft-os nadrágot is amikor azt az olcsót vettem, de gondoltam kipróbálom az olcsót, aztán majd lecserélem a drágábbra ha nem jó. Azóta voltam Dechatlonban, nevettem is egyet, amikor megláttam a 9900ft-os nadrágnál a táblát, amire rá van írva, hogy "maximum 3órás tekerésekhez". :D Rendszeresen tekerek 4+ órákat (jó nem mindig ebben a nadrágban, de sokszor)
    És bár gondolkodom én is egy Santini nadrág kipróbálásában, felvetődik a kérdés, hogy minek fizessek sokkal többet érte?! Picit zavar, hogy Van Rysel van a nadrágra írva, és nem Santini, na de aki ezt látja menet közben... :)

    Szóval most inkább úgy vagyok, hogy veszek még egy 9900ft-os nadrágot. Mivel nincs vele bajom. Egyszer sem akartam még letépni magamról hosszú tekerések alatt sem.

    A nyereg meg az ami a bringán volt. Semmit se variáltam azon sem.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák