Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZolkoW

    őstag

    válasz trialboj #153632 üzenetére

    "Az XTR tárcsánál nézd meg a méretet, mert szerintem a képen a pici van"
    Ez nem értem, center lock az is, nem menne fel, az a mostani helyére?

    arra értettem, hogy a képen talán a 140-es tárcsát mutatják, és ha az optika miatt veszed, akkor lehet hogy nem mindegy, hogy 4, vagy 5, vagy 6 küllős ;)
    Amúgy center lockból is van oversized, az talán a 20-as átütős első tengelyhez volt, de rövid életű szabványnak bizonyult, ha jól tudom (vagy keményebb műfajokban divat még 20-as tengelyt gyártani? mintha ott is átvette volna a helyét a 15x110)

    (#153648) rétisün : nedvesen volt vészes, de hátul több az esély orvosolni, na nem mintha tudnám, hogy, de oda elég lehet a gyantás betét, esetleg tök más tárcsa, szerencse alapon. A Sramnak van "teli" tárcsája is, ami nem furatolt a fékfelületen (lehet, hogy pont silent sweep a neve?), de az alap tárcsájuk is majdnem olyan volt, csak hát ezt is lecseréltem Cleansweepre, majd HS1-re..

    szerk.: szép próbálkozás volt, de SolidSweep a neve. Mindazonáltal az sem biztos, hogy olyan értelemben értik a csendességet, ahogy én, tehát hogy nem riasztasz el vele 3 km-es körzetben minden vadat, ha kap egy kis párát..

    [ Szerkesztve ]

    Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

Új hozzászólás Aktív témák