- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rastacsz
tag
De mennyire dob meg a robusta magasabb koffeinje?
There are 2 types of people in this world. Avoid them both.
-
flash-
veterán
sziasztok
A Graef Cm702 es a Cm800 között csak pár ezer ft van az utóbbi javára.Az utóbbi jobban megéri? sötét pörkölésű 5-8e ft/kg kávékkal csinálnék kávét Dedica ec685 géppel.
-
RetepNyaraB
veterán
-
Nutra
tag
Kapudrog, ha valakinek érdekes lehet (Lelit Anna tartozékokkal)
-
Nutra
tag
válasz iatti #120866 üzenetére
Hozzáragadt egy space a linkhez
Talán most: Annácska társat keres -
zolnagy
őstag
Ez a mérleg befér a robot lábai közé: [link]
Egy győri ismerőssel rendelünk, de ha lenne egy harmadik személy, olcsóbb lenne. Lenne itt jelentkező? (lehetőleg Győr, vagy környéke) -
MODERÁTOR
Ez érdekes lehet normális(abb) áron mint a WW Uf.
Billet basket with over 1300 holes... First iteration using hardened 17-4 stainless steel. 4x harder, 6x higher yield strength compared to 300 series, similar corrosion resistance.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
rastacsz
tag
Olvastad te is a fő véleményt(bár két órát kellett várni, biztos vevő zargatta telefonon):
Az sworks csak kereskedő.
Biztos spriccel, ha meg nem akkor a prep úgysem látszott. Jó nagy kamuvideó. (sic!)
Báttyát nem értem, szerinte a decentet az sworks fejlesztette, vagy mit hadovál a vízterítő és olcsó showerscreen kapcsán?[ Szerkesztve ]
-
rastacsz
tag
Weber basket proto: [kép]
Érv az egyenes fal és az egész alján lévő lyukak ellen:
... úgy gondolom, hogy csapkod. A gyártó is ezt írta. Neki jobban hiszek.
Kedveléseket megkapta a csoport szakértője[ Szerkesztve ]
-
Krajcsi
csendes tag
Van olyan rajtam kívül, aki holnap egyedül megy és van kedve dumcsizni?
Tavaly elég uncsi volt egyedül -
zolnagy
őstag
válasz kukackonzerv #120875 üzenetére
Írok privátot.
@Krajcsi, én még nem döntöttem el. Mennék is meg nem is. Holnap kiderül. Ha megyek, akkor viszont összefuthatnánk.
[ Szerkesztve ]
-
zolnagy
őstag
válasz zolnagy #120879 üzenetére
Megtaláltam: [link]
Egy valaki tényleg írta, hogy kikapcsol a húzás közepén, de a többiek nem említettek ilyet. Gondolom kifogott egy hibás darabot. Ha így lenne nálam is, küldeném vissza garanciában. Egyébként pont egy robotos tulaj volt, tehát a robothoz a méret jó.Kapuczinernél néztem, ez van: [link]
Ez azért nem jó, mert automatikusan nem indul el rajta a timer, csak ha nyomom a gombot. Na de húzás közben nem akarok ezzel foglalkozni. A timemorenál megszoktam, hogy automatikusan indul, ha megérzi az első cseppet. Nekem ilyen kell kis méretben.[ Szerkesztve ]
-
icm
tag
Morgan most a második helyig jutott a WBC-n. Ez is szép teljesítmény! Onyx coffee és Lance papa támogatása is jótékony hatással volt rá szerintem.
"Simplicity is the ultimate sophistication." Leonardo da Vinci
-
MODERÁTOR
Ha valaki arra jár tegyen már egy próbát Ohana - the coffee family (ex bybeans barista és Per Nordby kofi)
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
rastacsz
tag
válasz zolnagy #120880 üzenetére
Ha passzol, akkor jó. Csak korábban volt hiszti a visszárukkal kereskedői oldalon... csak jeleztem, hogy csekkold, ha nem akarsz a csoportjában közszemlére tétetni
És most teljesen más téma:
Hűtött kávét a titusodba:
[link]There are 2 types of people in this world. Avoid them both.
-
SteelCowboy
csendes tag
válasz Krajcsi #120873 üzenetére
Én ugyan nem egyedül megyek, hanem feleségemmel ketten, de nyitás körülre tervezünk menni mi is. Ha úgy jön ki a lépés, kicsit én is elcsevegnék az urakkal.
Ennek kapcsán kérdezném a fővárosiakat ill. az arra ismerőseket, hogy az Akvárium környékén (ésszerű távolságban) hol lehet kocsival parkolni? Még nem tudom, hogy vonattal vagy kocsival menjünk, a legközelebbi útba eső P+R parkoló talán az Őrmező, de onnan még odajutni...
Előre is köszi a segítséget!We buy things we don't want with money we don't have to impress people we don't like.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz zolnagy #120880 üzenetére
Hogy beindítsam a szokásos terméketlen flémet: miért jó, ha első cseppnél indul a timer? Gomb megnyomástól reprodukálható a shot
Cowboy@ mivel vasárnap ingyenes, a környező utcákon lehet szopódni (vasárnap lévén mindenki otthon, nem lesz fun), vagy direktben az Erzsébet téri mélygarázsban, ami meg olcsó nem lesz.
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
MODERÁTOR
válasz SteelCowboy #120886 üzenetére
Mint ahogy írták a belső rész 5. ker orbitális szopás parkolás szempontjából, én azt csinálnám, hogy lemennék a Pollack mélygarázsba a Nemzeti Múzeum mögött és onnan akár fel is lehet sétálni vagy villamosozni. Még mindig jobb mint körözni a Deák térnél.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Papacoffee
csendes újonc
Házi RO víztisztítóval kapcsolatban kérném a segítségét.
Adott egy 5 lépcsős rendszer. Az utolsó aktívszenes szűrő után még be akarok tenni egy visszasózó patront. Ez mennyire növeli meg a víz kalcium tartalmát?
A RO membrán után nekem lesz egy leágazás csappal, mert itt fogom kivenni az akvárium számára a szűrt vizet. Vegyem ki innen a kávé vizet is és keverjem a már megszokott módon (keserűsó/szódabikarbóna)
A visszasózott víz pedig menjen ivásra, főzésre?
Az akvárium miatt a Bestmax és társai nekem nem igazán járható, mert akkor két rendszert kellene üzemeltetni. -
ribarszki
őstag
válasz Papacoffee #120889 üzenetére
Tegyél a kókusz-szénszűrő után egy leágazást csappal. Azt használd aksihoz, kávéhoz. Megnézem majd tds mérővel, hogy mennyit sóz vissza a patron, de úgy emlélszem elég sokat.
De a legkényelmesebb megoldás: Nekem a mosogatóra szerelt csapon dupla bemenet van, 2 karral. Egyik a sózatlan ág, másik a sózott. Nem is tudnék mást elképzelni annyira praktikus. Kávé, vasaló, gőztisztító, párásító sózatlan, minden más sózott ág. Esetleg lecserélheted a mostanit egy ilyenre. A szénszűrő után kap egy T elágazást és ennyi..[ Szerkesztve ]
-
zolnagy
őstag
válasz RetepNyaraB #120887 üzenetére
Nekem így kényelmes. A roboton nincs gomb, szabad kezem se. Az előáztatás meg lehet 2 s vagy 30, így sztem ez jobban összehasonlítható időügyileg.
-
DG790401
tag
Ki milyen vizet használ?
Valaki tudja, hogy a BWT kancsó ès a Laica egy szinten van? Mit èrdemes használni? -
Papacoffee
csendes újonc
válasz ribarszki #120890 üzenetére
Ilyen az enyém is csak van még benne egy nyomásfokozó szivattyú mágnesszeleppel.
A kétutas csap jó ötlet. Amint vele kaptam annak a csapját amúgy is le akarom cserélni, mert kicsit lepukkant állapotú. A cimbora nem akarta megtartani a szűrőt. Most vett lakást és ez be volt építve a konyhaszekrénybe.
Köszönöm a segítséget! -
Nutra
tag
válasz SteelCowboy #120886 üzenetére
Én is megyek, szívesen találkoznék a topikból, aki ott lesz.
Telefonszám csere pü-ben, vagy hogy oldjátok meg? -
zolnagy
őstag
válasz RetepNyaraB #120894 üzenetére
Köszi!
@koxx, neked is. Valóban a 3-assal volt a gond múltkor.
Jössz akkor holnap?@DG790401, én ezért is megyek holnap, hogy körbenézzek. BWT-sek kint lesznek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI Mini 2 Fly More Combo drón (újszerű)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest