- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
John3:16
csendes tag
Sziasztok! Ismerősnek elromlott a Krups ESSENTIAL EA816 automatája. Tudtok jó szervízt Pesten?
-
őstag
Ami időt és pénzt mindenféle víz kikeverésére költenétek, vegyetek helyette egy ilyet: [link]
Ritka jó habot csinál, valamelyik sznob kávé oldal is tesztelte és azt mondta szuper. Ha kell előkeresem a videót. Nekem még a sima van, ami nem hőmérséklet szabályzós (mondjuk tudom már mikor kell leállítani különböző textúra érdekében). 6 éve megy hiba nélkül és tök egyszerű tisztítani. Ja. Ez csinál forró csokit is a gyereknek, vagy hideg tejhabot, ha az kell.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Az Aeroccino-t nehéz tisztítani (legalábbis a videója szerint). Ezt beteszem a mosogatógépbe, ha lusta vagyok és kész. Még a keverőt sem veszem ki belőle, mert nem kell. Kézzel, rögtön utána meg 20 másodperc. Szintén bent marad a keverő.
N.gab: Hát ha a “latte art minőségű” tejhabhoz mindenképpen a vízkeverős, kávégépes dolog kell, akkor szerintem is csak azzal csináld. Mással biztos nem fog menni. -
Tetsuo
őstag
Gondolom, a többség az eszpresszó pártján áll, de van itt, akinek más a kedvence?
Pl. török kávé stb.?
Én marhára unom az olasz divatkávét, és kipróbálnék más eljárással készült italokat is, de sajnos alig van erre lehetőség.
A kotyogós az eszpresszó-csökevény, és ami biztos, annál nem jobb.
A különböző aero-press-szerű nyomós cuccok is erős kompromisszum, főleg a sebességre, olcsóságra mennek.
Pl. Szegeden van olyan kávézó, ahol ki lehet próbálni valami autentikus, eszpresszó előtti kávét? Esetleg otthon kipróbálni azt? -
őstag
Én flat white-ot iszom dupla, kicsit rövidebb presszóval, vagy olyan hosszúra főzött egy erősebb fajtával, napszaktól függően. Nekem ez a kedvencem, és a gyomrom is jobban szereti, mint az üres kávét. Ezen nem kemény hab van, hanem csak kicsit habosított tej, ami könnyen keveredik a kávéval. Cukor nélkül. Lehet nem erre gondoltál a kérdéssel.
-
looser
addikt
Egész jónak találtam az Aldi kúpos őrlőjét, gondolván 17,000 Ft-ot tökre megér, ha valaki késes őrlőről váltana valami komolyabbra. Kis keresgélés után sikerült megtalálni az amcsiknál, ahol ~6,000 Ft-ért árulták, igaz, másfél éve, de akkor is elég nagy az árkülönbség, főképp, hogy európai áruházláncról van szó.
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
törölt tag
válasz Mr.Csizmás #1138 üzenetére
Liszt, cukor, olaj, teherautóval mentem.
1 hónapig palacsintát eszünk.
Mind meghaltok nem lesz mit enni.Televágtam ma is a toitoit!
-
őstag
Ja. Ha már ízlés(ficam). Nem iszom cukorral a kávé, hanem inkább a másik oldal felé megyek. Az egyetlen ízesített kávé, amit hétvégente szoktam reggel 2. kávéként inni, az a sós-kareamellás latte. (Broáf, igény szerint)
Én sózom a Monini karamellát, ennyi a saját erő, kicsit sósabb, mint az átlag szerintem. Sajnos a Monini karamella annyira nem jó. Ha esetleg valaki tud jobbat, akkor szóljon.
Imhol, a világ legszebb csészéjében (szerintem): -
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honda topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- Braun HC5030 hajvágó
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest