Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #27070592

    törölt tag

    válasz Somatom #9972 üzenetére

    Én tavalyelőtt vettem az első saját verdát, addig mindent meg tudtam oldani bringával vagy (sokkal ritkábban) a családilag használt autóval ( ha szigorúan vesszük, az is félig az enyém volt mert a hitele nagy részét én fizettem és havonta teletankoltam)
    A bringám idén lesz húsz éves. Három évente lecserélem rajta a kopóalkatrészeket (hajtóművet, láncot, hátsó fogaskeréksort, bowdeneket házastól) és olyan patent érzés használni mintha új bringám lenne. Két tank benzin árából.

    Mcrazy: ez hatalmas. :D Nem kell három percenként vaccappon irkálnod vagy fészbúkot nézegetned? És ez már hirdetési szövegben szerepel.. beszaharok..
    Nem tudom különben van-e még egy szakma, ahol egy teljes évre visszamenőleg szó szerint minden perceddel el kell tudnod számolni, vastag büntetéseket kockáztatva. Szerintem még a kereskedelmi pilótákat sem szabályozzák ennyire, akik egyszerre több száz emberéltért felelnek. Másrészt ott van összetartás olyan szinten, hogy simán sztrájkolni kezdenek ha valami nem tetszik nekik.

Új hozzászólás Aktív témák