Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #27070592

    törölt tag

    válasz zsid #9725 üzenetére

    Ha ilyen könnyű a honosítás meglévő jogsira az frankó.
    Az is jó hogy nem vizsgázni kell a gki-ből hanem szépen meghallgatni egy-egy kurzust. Mert így van is értelme. Nálunk ha valami vizsgaköteles, akkor az azt jelenti az átlagnak hogy "okozsba" elmegyünk a vizsga napjára, kipengetjük a tarifát, "levizsgázunk" aszt kész, adják a pappert. Aztán az átlag sofőr, akinek van adr-je, az adr osztályait sem tudná fejből felsorolni. :)

    A nagymocis vizsgát nagyon irigylem hogy ilyen rugalmasan állnak hozzá, azt én is simán megcsinálnám. Ilyesmi nálunk szerintem soha nem lesz.

    Pénztáros témakörben hallottam egy sztorit Svájcról, nem tudom mennyi igaz belőle, amikor a Lidl az első svájci boltjait nyitotta, úgy voltak vele hogy épp elég lesz az a pénz egy alkalmazottnak, mint amennyit otthon Németországban is keres egy Lidl pénztáros. Aztán a svájci hatóság/önkormányzat/nemtudomki felvázolta a Lidl-nek, hogy Zürichben havonta ennyiezer frankból lehet megélni, úgyhogy lesznek szivesek ehhez igazítani a Lidl pénztárosok bérét is és ha ez nem tetszik akkor lehet elhúzni.

Új hozzászólás Aktív témák