- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
Aktív témák
-
nagyúr
Ülj le, 1-es? vagy milyet?
Akinek megvan az iPhoto, elmondaná,hogy mivel több, mint a gyári képnézegető? Úgy értem, én nem akarom szerkesztgetni iPadon a képeket, csak albumonként nézegetni, mutogatni a családnak, stb. Ez jobban meg van oldva benne, mint a gyáriban?
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Blaise
veterán
válasz icecave #44053 üzenetére
Ha csak nézegetni akarsz, ahhoz szerintem felesleges megvenni, szerkesztésre van kihegyezve.
Esetleg csak annak a funkciónak vennéd hasznát, hogy az albumokból pillanatok alatt tud szép webes galériát generálni, amit iCloudba feltölt, és bárki megnézheti böngészőből, akinek elküdöd a linket.
Solar_Wind: Sajna nem tudom, nincs Mac-em
[ Szerkesztve ]
-
ExtremeClock
aktív tag
Nektek is csinál olyat hogy néha elkezd kattogni az optika? Mintha fókuszálni akarna.
-
tildy
nagyúr
válasz DanielK #44036 üzenetére
Mar leirtam : Kenyelmetlen 1-1.2 cm-es gombok helyett 0.4*0.4esen keresgetni a betuket. Ha jol latom, a tarcsazoban itt is ott vannak a szamokon a betuk, erthetetlen , miert hagytak ki a rendszerbol ezt az alap funkciot.
MAsreszrol meg sz.r erzes azt kapni, hogy minek hasonlitom androiddal , meg hogy en vagyok a hulye, miert igy akarom hasznalni.
Ne mondjatok mar, hogy normalis dolog egy mp3 csengohang telepitessel is annyit szenvedni amit. Vagy , hogy gyorshivot ne lehessen kesziteni a fokepernyore. Mikor egy sima bookmarkot igen.
Vannak dolgok , amiket megszoktam , szerettem. Valtottam erre, mert az ipad bejott, de ugye azon nem osztottam meg fenykepeket , meg nem telefonaltam.
En az apple termekeit eddig kezreallonak, konnyen hasznalhatonak talaltam, amit konnyen meg lehet szokni. Most csalodtam , de ennyi.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
vadászcsiga
félisten
Mostanában egyre többször dobja fel ezt a hibaüzit az iTunes, googleban találtam megoldást de már az elején megakadok mert a win 7-em nem indítja el a services.exe-t hiába klikkelek rá. Nem tudja valaki a megoldást már a gép újraindítása sem segít.
Help -
menyko
tag
Ha ennyire fontos neked, hogy egyből hívni tudd az illetőt cseréld le a készüléked 4S-re.
Home gomb lenyom = > "Call Rita"
Ráadásul Londonban bárhova elnavigálna egy gombnyomás nélkül. -
sp@rtan
senior tag
válasz Solar_Wind #44055 üzenetére
Journal a neve, és nincs sajnos.
(#44060) menyko: Csak US-ben megy a navigáció tudtommal.
icecave: Mutogatásra fölös, csak a Journallal tud többet ilyen szempontból a gyári appnál. Meg másak a diavetítések. Ja meg még annyi, hogy itt a mappákat "a polcról veszed le". Amúgy szerintem nagyon jó app, szóval kreditekért megéri.
Twitteren írtam a FreeMyAppsosoknak, hogy rakják be a Sparrowt. Nem válaszoltak, de remélem majd berakják.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #44059 üzenetére
De hülye vagyok a hibaüzenetet meg nem linkeltem be.
-
__H4X0R__
senior tag
válasz vadászcsiga #44064 üzenetére
ööö talán probáld meg, hogy az Apple Mobile Devices illesztő programokat letörlöd, újra csatlakoztatod az iPhone-t, újra feltelepülnek az illesztők, és akkor hátha...
www.kristofnagy.com
-
Blaise
veterán
válasz icecave #44058 üzenetére
Én is kreditért vettem, így bőven megéri. Apple szoftvereket sose szoktak leárazni, a többi Gift Appot meg úgyis ki lehet fogni akciós áron, ha türelmes az ember
szerk: Amúgy én iPhone4-en használom, érezhető, hogy nem erre lett eredetileg kitalálva, iPad-en azért biztos jobb.
[ Szerkesztve ]
-
__H4X0R__
senior tag
válasz vadászcsiga #44067 üzenetére
Hmm, csak az Apple Mobile Device cuccokat ha letörlöd, akkor nem kérné h az itunes-t rakd ujra...
www.kristofnagy.com
-
-
kisbandima
tag
válasz vadászcsiga #44064 üzenetére
How to restart the Apple Mobile Device Service (AMDS) on Windows
A vezérlőpultból próbáld meg elindítani a szolgáltatásokat, ahogy a linkelt oldalon írja az Apple. Ha az megvigasztal, nekem meg valami más Apple szolgáltatás szokott összeomlani, amikor a Win 7-em visszatér készenléti állapotból. Ráadásul nekem tisztán volt telepítve a 10.6 (az előzőt eltávolítottam, beállításokat töröltem).
-
Ragnar95
félisten
Csengőhangot készíteni nem egy nagy ördöngősség, progival gépen kb 10mp+a szinkronizálás vagy ha ennyire zavar, meg is veheted őket pénzért.
Ez iPhone és iOS, egyeseknek nem jönnek be bizonyos funkciók,de ez van, meg kell ezeket szokni, mert az ilyen alap dolgokra még JB-el sincs igazából megoldás, mivel aki marad iPhone-nál, azt vagy alapból nem zavarják ezek vagy megszokja idővel és kárpótolja az egyszerű kezelhetőség, biztonság, stabilitás és gyorsaságPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
tildy
nagyúr
válasz vadászcsiga #44072 üzenetére
Nem, csak valaszolok, ha mar hozzam/rolam szolnak Total az az erzesem, hogy bar mar korabban is leirtam mi volt a bajom, folyamatosan feljon, hogy de hat en vagyok hulye, hogy nem tudom elfogadni, hogy ez nem megy benne.
Ma bemegyek a szolgaltatomhoz es megnezem a NExust tuzetesebben, ezekre a dolgokra kihegyezve (amik nekem alapok) , es megkerdem oket a csererol. Tudod, valakinek dolgozni is kell, egesz nap nem nyomogattam a telot, kb egyszer hivtam paromat, szerencsere benne volt a favoritokban. (o rakta bele, de 5 percet o is kereste, hogy tudna az asztalra kirakni a gyorshivot )
A siris visszaszolas meg visszaszuras volt, tenyleg nem szereti a lajos nevet, tehat az sem megoldas, Foleg, hogy ez a parom neve Na de innettol errol le is szallo.
A tarcsazo reszt innentol ignoralom , ha valami gebasz van, vagy nem talalok valamit, akkor benezek. Most pedig megyek haza munkahelyrol , meg beugrok a szolgaltatomhoz , hatha van lehetoseg valtani .
Amit kicsit banok, mert nagyon jo fenykepeket keszit, es iszonyat a hangja, de ez van.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
fazr
senior tag
Arról tudni valamit, hogy a passcode lock mekkora biztonságot nyújt? Elgondolkoztam a használatán, de fölöslegesen nem akarok szenvedni vele.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz kisbandima #44075 üzenetére
Hiába pötyögöm be a services szót a keresőbe, megtalálja ugyan csak rákattintásra nem indul el az exe pedig ott van a windows/system32-ben. A vezérlőpultban meg nem találom ezt az Administrative Tools-t.
[ Szerkesztve ]
-
kisbandima
tag
válasz vadászcsiga #44079 üzenetére
Vezérlőpult/Felügyeleti eszközök/Szolgáltatások
-
ExtremeClock
aktív tag
Nektek is csinál olyat hogy néha elkezd kattogni az optika? Mintha fókuszálni akarna.
-
vadászcsiga
félisten
válasz kisbandima #44080 üzenetére
Ááá köszi el is mentem legközelebbre bár remélem nem lesz legközelebb.
ExtremeClock
Nekem nem csinálja, legutoljára a blade-em csinált ilyet.tildy
Nem hiszem el hogy ilyen türelmetlen vagy. Ha jól olvastam tegnap óta van meg a 4S-sed és annyit nem tudsz rászánni hogy megismerd? A feleségem is használt élete során sokféle telefont de tavaly november óta számítja igazán a telefonos pályafutását amióta kapott egy 3GS-t.[ Szerkesztve ]
-
__H4X0R__
senior tag
válasz ExtremeClock #44081 üzenetére
Hát... nekem egyáltalán nem kattog semmise, ha fokuszál a telefon. Próbáld ki, h gyengéden megpöcökteted a kamera körül a telefon hátulját a körmöddel. Ha azt a kis hangot hallod, akkor az nem az optika, hanem a kábelezés miatt, az nekiütödik a telefon oldalának, és ez kelti a hangot.
www.kristofnagy.com
-
ExtremeClock
aktív tag
Hmm. Ha pl viberen képet küldök akkor csinálja. Optikától jön a hang. Ha peckelgetem annak más a hangja. Érdekes
-
Csabee.
nagyúr
Gyári diktafonnal felvett hangot hogy tudom gépre szinkronizálni? Soha nem csináltam még..
Üdv: Csabee.
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #44086 üzenetére
Johnny Gold...én emlékszem rá nagy forma volt lúzer
Egy-egy bant ki is dumáltatok egymás szájából ha jól emlékszem egy másik topikban.[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz vadászcsiga #44087 üzenetére
Jól emlékszel, de még így is megérte. Feláldoztam magam értetek!
i6 Silver
-
mondomén
őstag
válasz manchester85 #44086 üzenetére
Lehet lemaradtam, de nem csinál semmi rosszat, csak válaszolgat az ötletelésekre. Szerintem nem összehasonlítható azzal a sráccal, ha jól emlékszem kicsit más stílusban nyomta.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #44088 üzenetére
Titkon sejtettem hogy muszájból vitázol ilyen emberekkel és csak a világ jobbátétele hajt hogy nekünk élhetőbb hely legyen ez a sárgolyó
-
addikt
válasz icecave #44069 üzenetére
Már a legelejétől gond volt, hogy nem lehet rendezni az albumon belül
Rendszerint ezen mutogatom a képeket egy egy esküvőről temetésről, szülinapról (persze megcsinálták rendesen fotógéppel). Anyuéknak könnyebben megy az ujjukkal lapozgatni, meg nagyítani, mint a billentyűzetet használni
Az iPhoto-ban sem jöttem rá, hogy hogy kell rendezni... de úgy vettem észre, hogy név szerint rendez alapból
Remélem következő iOS-ekben megoldják ezt az "újítást"
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
manchester85
veterán
válasz mondomén #44089 üzenetére
A stílus más, de az alapsztori ugyanaz volt: vettem egy iPhone-t, nem olyan, mint a droid, nem lehet rátenni csengőhangokat, 2 napja sincs meg, de csak a baj van vele, veszek egy Nexust. Nem elég hasonlóság ez? Tény, hogy Johnny ezt provokatív jelleggel tette, Tildy pedig nem. Csak a "szándék" a más, a tartalom ugyanaz. [link]
i6 Silver
-
ittakary
nagyúr
Az a nagy helyzet, hogy lassan telón is búcsút fogok inteni a JailBreak-nek. Aksit nagyon húzza... 12óra készenlét 4 óra használat és már 50% alatt van...
-
vadászcsiga
félisten
Callcounter JB nélkül? Calimits
Azt állítja kontrollálni lehet vele a kimenő hívásokat, értesít ha túlléped a limitet. Rossz hír hogy ios5-ön nem működik de dolgoznak rajta. Töltsétek amig ingyenes, kiváncsian várom az update-et.Csabee
jb nélkül nincs[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- További aktív témák...
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs