Aktív témák
-
norbesz74
aktív tag
válasz rolcsibácsi #23902 üzenetére
Én a te feltöltés aranyos rs értettem. Mármint 1.00 alá nem eshetsz, mert warnolnak. Itt magyar honban nincs korlátlan csak korlátolt csomag.
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
Várom a véleményeket [link]
-
kisjimy
aktív tag
Sziasztok!
Én 2 napja vettem Iphone4-et és tegnap elött este 19%akkunál feltöltöttem tegnap reggel 3:30 kor vette le 100% nál. Ma,most jelen pillanatban 29%, ebben volt tegnap bőven nyomkodás 84 név bevitele,egy kis net,nyomkodás,ma már annyira nem.Ma meddig meritsem le? elég 10-20% közé vagy még az elején jobban?
-
atirag
őstag
válasz icecave #23900 üzenetére
Igen én is tapasztalom. Kár,hogy nem tudom visszarakni a 4.3.5-öt mert ahhoz volt jó jailbrake és müködött is. És kibírt egy napot a telo. Most az 5.0.1-el jobb lett,de még így se az igazi.
Egyébként kapott valaki mostanában vissza szervizből refurb. készüléket? Milyen szoft volt rajta? Bár lehet muszályból is ráteszik a legújabbat
[ Szerkesztve ]
-
Myth
aktív tag
Sziasztok!
Ki mit tud arról, hogy a vodafone tilt-e készüléket? Mert úgy hallottam, hogy nem. 3gs-nél is vagy csak i4-nél?
Battletag: Myth#1775
-
Bling95
őstag
-
Solar_Wind
senior tag
válasz makaveli666 #23886 üzenetére
Igen, a pöcök még megvan, háromnegyed éve használom. Nincs vele gond, szerintem jó kis tartó.
-
atirag
őstag
Ki az aki sokat használja az imessage-et? Milyen logikával írja a dátumot és az időt a szöveg alá. 10 perc telt el és nem ír újat. több mint 10 szövegváltás(vagy hogy mondjam ) volt és nem tudtam mikor volt az utolsó.
-
knbs
senior tag
válasz rolcsibácsi #23784 üzenetére
Adj neki a contactnal egy angol nicknevet, nalam sok holland van az angolul kiejthetetlen szoval elneveztem oket angolul valaminek, es azt mar megtalalja a Siri.
Probalkoztam a magyar szavakkal is, pl a bazdmeg, igy beirva: buzzmac, siman megerti. Persze en nyugodtan bazdmegolhatok korulottem nem erti senki
De a baratnodnel beirod nicknek hogy Nicky es kesz is nem kell a csaladnevet mondani nicknev aztan csokolom.
A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
Ragnar95
félisten
-
FefeeX
veterán
válasz Malachi #23880 üzenetére
Ha ugyanaz a teljes gari lenne rá érvényes, akkor nulláznák a rendszerben az IMEI számát, így újraindulna a netes számláló is. Emellett, mennyire örülnének, ha a vadiúj Ferrarit visszavinnék, és kapnának helyette egy fél évig használt, de frissen mosottat, amihez ugyanúgy kapnák a garit mint a korábbihoz?
Első három nap: DOBOZZAL MINDENNEL CSERÉLNI KELL 1:1BEN. Nem cseresz@rra, nem üveggolyókra, ÚJ DOBOZOS i4RE. Utána már nem. Vagy ha nem hajlandó, akkor köteles a vételárat visszatéríteni, és a helyzetet visszaállítani a vásárlás előttire (hűség stb)
-
kisjimy
aktív tag
Sziasztok!
Nem tud valaki jó adatforgalom figyelőt ami free iphone4-re?Meg pár hozzászolással ezelött kérdeztem az akku töltést plvalaki irjon rá valami okosat.
köszönöm
-
makaveli666
senior tag
válasz Solar_Wind #23912 üzenetére
oké köszi.
-
paavoo
aktív tag
Jövő héten 5.0.2, 40 óra standby-t és 10 óra usage-t ígérve!
-
-
Malachi
addikt
válasz FefeeX #23917 üzenetére
nem értem mi a baj ezzel, hát hidd el ha mondom. a régi garilevelet elvették (vagy átírták, nem tudom már, 3 éve volt) és kaptam egy újat, a cserekészülék átvételének napjától számítva újabb egy évre. nem igazán érdekelt, miféle a készülék, fóliás karcmentes, vadiújnak tűnő volt, azt tudtam, hogy ha refurb is, belül kb. teljes cserén esik át, ahogy amott írtad is és ugyanaz a jótállás vonatkozik rá, mint egy tényleg új készülékre. nem is hagyott cserben azóta sem, semmi hibája nem volt soha.
[ Szerkesztve ]
-
Bling95
őstag
-
GALARDO
addikt
Szerintetek érdemes új kábelt venni, ez miatt?
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
vadászcsiga
félisten
Na a Gmail app visszatért épen és egészségesen.
-
Cybertrone
veterán
válasz vadászcsiga #23938 üzenetére
Zsír... viszont citromaillal nem tudom összehozni a telót... esetleg valakinek ilyen maillal tapasztalat?
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
GALARDO
addikt
válasz mondomén #23937 üzenetére
Teljesen jól működik, már kb 2 hónapja ilyen. Csak arra gondoltam, hogyha majd eladom, akkor nem-e csökkenti az értékét, ez a sérült kábel. Megnéztem aprón, csak utángyártottak vannak.
(#23934) FefeeX: Köszi megnézem.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Ragnar95
félisten
válasz GALARDO #23940 üzenetére
Nekem régi mobilom töltőjét kutyám amikor kicsi volt megrágcsálta és 3 helyen lerágta róla a gumiborítást+a kábelek belül se maradtak tökéletes állapotban, de a töltő azóta is működik (Bár a mobil csatlakozója tönkrement, így nem lehet tölteni... )
Eladáskor csökkentheti az árát valamennyivel, szóval majd azelőtt nem árt beszerezni egy újat szerintemPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
ittakary
nagyúr
válasz vadászcsiga #23938 üzenetére
Ááá vártuk már
Cybertrone: meg sem hallottuk, hogy még mindig citromail-t használasz az ingyen Gmail korában
-
Cybertrone
veterán
-
vadászcsiga
félisten
válasz Cybertrone #23943 üzenetére
Irányítsd gmailre a citromosat.
-
máyköl
veterán
Be lehet pár gombnyomással állítani, hogy a citromailes e-mailek is a gmail címedre jöjjenek.
Galardo: nekem durvábban néz ki, bár van itthon kb. 10 kábelem...
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
Akkor jó, már megijedtem Nekem is megvan még a freemailes címem, amit 11-12 évesen csináltam Azért tartom meg, mert valahova a spamnak is jönnie kell...
vadászcsiga: Gmailen belül Email beállítások, Fiókok és importálás fülecske... (freemail)
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest