- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
"Hmmm, kikapcsolt Loadline Calibration esetén, 1,33V körül (eggyel az eddig használt 1,325V _felett_) perceken belül hibázik a Prime"
"Auto-ra állított Loadline Calibration-nal, a CPUID Hardware monitor legújabb verziójával nézve, a VCore értéke nálam meg se röccen 1-2%-os prociterheltségről - 2 db Prime teszt elindításával - 100% prociterheltségre váltva"A sajat hszeiddel megvalaszoltad a sajat kerdesedet.Ha nem hibazik akkor mi lehetne vele rosz?Mi a tokomet indokoljak en meg ezen?Ha az a jobb hogy bevan kapcsolva akkor hasznald azt.Vagy tudod mit?Azt csinalsz amit akarsz.
En azt nem ertem,hogy mi a jo budos picsaert kell belekotni abba amit mondok?Az meg sem fordul a fejedben hogy egyszeruen mindenfele hatso szandek nelkul irom amit....
[ Szerkesztve ]
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
westlake
félisten
lehet, hogy ugy mondjak, hogy bazd meg, de irni nem igy kell.. vagy ti ismertek olyan iget, hogy bazni (valakit, vagy valamit)?? en nem.. szerintem ugy kell irni, hogy baszd meg.. javitsatok ki, ha tevedek.. nem hiszem el, hogy meg karomkodni sem tudtok helyesen.. milyen vilagban elunk mar???
#9704: no problem, ne izgasd magad.. en mar igy is egy kocsog vagyok[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
DeadMeat
nagyúr
-
Beowulf_78
addikt
válasz DeadMeat #9704 üzenetére
Én se vagyok szent...néha-néha összejön 1-2 off hsz...de amit itt te művelsz, az nagyon gáz.Remélem jön egy moderátor és kisöpri az értelmes hsz-eidet...és te vagy PH!addikt? Mondjuk ilyen értelmes hsz-ekkel gondolom gyorsan elérted az "addikt-ságot".
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
szab.tam
nagyúr
állj! nem jó az egész!
komolyra: jó, hogy belinkelted a képet a gépedről. hátula htx2 után a házra tegyél fel egy venit, ami kiszippantja ameleget. nálam egy 12-es venti megy nagy fordulaton. akár 10 fokot is jelenthet. de ha csak egy kis 8-as alacsony fordulatú halk ventit teszel, az is pár fokot fog csökkenteni. a táp ventije nem szív eléggé.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
westlake
félisten
asszem csak alvinnak volt ilyenje (csak neki valami ketmagosban)
Play nice!
-
westlake
félisten
válasz DeadMeat #9710 üzenetére
errol nem tudok.. legyszi adj mar valami tampontot.. epp a york topikban panaszkodom, hogy a giga lapokban nem akar elindulni a cpu (pedig emre33-nak ugyanilyen a konfigja es neki tok jol megy).. egyebkent mar rajottem, hogy valszeg tul alacsony a vid es egyszeruen nem tud postolni a lap.. eleg nagy eges.. goto x48-dq6 vmod
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
DeadMeat
nagyúr
-
Fori23
őstag
válasz DeadMeat #9710 üzenetére
Ez hülyeség. Ha megy a C1E, és idleben levált a szorzó 6-ra, a vid nálam is 1.0375 (a lap innen tudja a 6x333-hoz tartozó feszt), terhelésre ugye felmegy 8x-ra, és a vid 1.1125V lesz. Bootoláskor, dosban viszont nem működnek az energiatakarékos funkciók, csak win alatt. Tehát ez valszeg lap vagy bios hiba
"mert ugye ritkán lát az ember egy futó gépben lángoló vinyót"-wnix
-
DeadMeat
nagyúr
Lehet.Ezert is van ott a kerdojel a mondat vegen,mert en sem tudom.(a proci vid-je mindig 1,1125, a magfeszt veszi le neked,de a proci vidje ugyanaz marad kvazi az az alapfesz.Mondjuk ez annyira nem tul jo megfogalmazas.)
[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
Emberek!!
Ez egy szakmai topic, úgyhogy szakmai vitákat is szeretnék látni érvekkel. A személyeskedést pedig fejezzétek be! Többször nem szólok és nem érdekel ki kezdte!
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Shodan
addikt
Nem tudok coretmepet indítani állondóan kifagy, van olyan amivel összeakadhat? nem fut mellette semmi...
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
djtopa
csendes tag
Sziasztok!
Gigabyte P35 DS3 alaplapom van, benne E6600 proci. Gondom az, hogy az istennek se tudom húzni. 3000 MHz fölé egyszerűen nem megy a gép, még ha drasztikusan növelem a feszt, akkor sem, pedig azt hallottam, hogy ez egy jó tuningproci. A ramom Geil Ultra 800. Van úgy, hogy többszöri próbálkozásra indul el a gép, alapórajelen is. Van valakinek ötlete hogy hol lehet a gond? Alaplap, proci, RAM ?
kösz a segítséget
Gigabyte P35 DS3, Core2Duo E6600, 8800GTS 512Mb
-
Zé_Mester
őstag
nem tudom ez hogy jön a 45nm-es procik közé.
sztem kukkants át ide, itt már jobb helyen leszel, és kapsz választ is[ Szerkesztve ]
-
tom_tol
addikt
valakinek ötlete a #9698-ra?
-
buherka
addikt
Szevasztok
Én is beszereztem egy E8200-es procit.
Volna egy olyan kérdésem ha a procim VID-je 1.1125V [link]...akkor a lapom miért ad neki alapon 1.2250V-otMeg a lapom a Bios-ban 30 fokos-nak látja a procit az Everest meg 42 fokosnak látja a CPU 1-2-őt, viszont a CPU-t meg ismét 30-nak látja
Hülye ez?
Vagy csak az Everest egy lókaka?Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
DeXoor
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek az E8400 @ 4GHz-en max terhelésen sok a 80 fok a magoknak? Most kb 23 fok van a szobában. 1.248V-ot kap a proci. De stabil az Orthos tesztben. Amúgy idle-ben kb 57 fok a magok hőmérséklete. (Coolermaster Hyper TX2 cooler).
Nem tudom hogy nyáron mennyire díjazná a procim ezt a húzást :S
Néha lenne csak leterhelve ennyire, 1-1 órára naponta.Maradjon ennyin, vagy vegyek vissza hogy a procim kibírja még 1-2 évig?
Üdv. Dev
-
Beowulf_78
addikt
Milyen max. terhelést adtál neki, és mennyi ideig? Mert ha több órán keresztül akkor akár degradálódhatott is... 3-4 napja ez a téma...nem olvasol? Lehet a 75-78 fok is már sok.A fesz nem sok, de a hűtőd ehhez a mhz-hez nem jó...mindenesetre ha romlott a teljesítménye csak magadat okolhatod, mert tényleg több napja ez a téma.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
DeadMeat
nagyúr
korcsinak is.
Alapon csinalja,vistat at kellett allitani minimalis energiagazd.-ra,kulonben hiaba vette visza a proci az orajelet es a feszt,ct nem "jelezte". 0,950 a masik vid-em. Kossz a felvilagositast,ez eddig fol sem tunt.Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DeadMeat
nagyúr
Az idle homerseklet a ct es a realtemp alkotoja szerint korant sem valos adat,emlitik is xs-en,hogy ne nagyon foglalkozzunk veluk.A 80 fok orthos alatt boven jo,szerintem napi szinten nem hasznalsz olyan alkalmazast ami ennyire megfutene,meg a filmkodolasok sem.Talan... majd nyaron kiderul,ha igy hagyod.Elvileg jobban birja a hot,mint a 65-os tesok,de azert e fole hofokban mar ne engedd nagyon.
De ne hallgass ram en csak flamelek,es szemelyeskedek,mindennemu tapasztalat nelkul magyarazom a dolgokat.Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Beowulf_78
addikt
válasz DeadMeat #9737 üzenetére
A magyarázatod nem fedi a valóságot, és félre is vezeted DeXoor-t. Jó a 80 fok? Akkor te használd ennyin, de mást ne buzdíts erre hogy használja így..vagy akkor mond meg neki hogy annyira penge vagy, és annyira kened-vágod, ha esetleg degradálódik a procija a javaslatodtól akkor "zsebből" cseréled neki.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Beowulf_78 #9738 üzenetére
Szakadj mar le rolam.Kicsit unalmas vagy mar.Olvasd el mit irtam,ertelmezd aztan ugass,ne pedig flamelj....
-
Zé_Mester
őstag
sztem valami nem stimm így ezzel.
első tippre : sztem nem jól tetted fel a hűtőt. lehet hogy nem mindegyik lefogató pattant be rendesen. ilyenkor ugye nem érintkezik rendesen a 2 felület, és rohadtul melegszik.
második tippre : sztem pasztázd át, ha a gyári paszta van a hűtőn, akkor szedd le és kenj rá másikat. MX2-es paszta a legjobb, ha tudsz ilyet szerezni akkor azzal sokat javulhat a dolog.
ilyen alacsony fesszel még a gyári hűtő is képes tartani, nem hiszm hogy a proci a ludas a dologban.
HyperTX2-vel szívtam tegnap én is, tudom hogy elég sz@r felrakni, mert nekem is majd kettétört a lap mire rendesen bepattant a helyére (úgyhogy jöbőhéten kicserélem a lefogatást)
sok sikert, remélem segítettemDeadMeat - De ne hallgass ram en csak flamelek,es szemelyeskedek,mindennemu tapasztalat nelkul magyarazom a dolgokat.
esküszöm mindjárt megsajnállak[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
válasz DeadMeat #9739 üzenetére
Az hogy kijavítalak, mert hülyeséget írtál, az flame, és ugatás?
Remélem Racecam visszajön.Sajnos megint miattad.
-
Thrawn
félisten
Fejezzétek be a személyeskedést!
DeadMeat: Lazíts kérlek!
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
keIdor
titán
Srácok én nem állok senki mellé, és nem is vagyok senki ellen, de fejezzétek már be könyörgöm! Beszéljétek meg priviben, vagy MSN-en, vagy bánom is én hol, de annyira szét van már OFF-olva ez a topic, hogy már fáj! És nem a DDR3 és társaira gondolok, hanem az ilyen személyeskedésekre, flémelésekre, "b*zd megezésre" ami már napok óta megy! Húzzátok már be a kéziféket és beszéljétek meg olyan helyen, ahol senkit sem zavar, de ez a topic nem erre való!
A napi 100 hozzászólásból talán 10-nek van értelme a maradék 90 szemét!
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
buherka
addikt
válasz Beowulf_78 #9741 üzenetére
Látom vágod a témát májszter...
Akkor erre mondj valamit:[link]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
-
buherka
addikt
válasz Gorneck #9746 üzenetére
Azt mondod... , pedig szeretem ezt a kis "kaki" deszkát
Akkor mondok egy jobbat...a SpeedFan már ismét 30 foknak látja és a PC Wizard meg 37 foknak.
Ha a lapom biosa a valós értéket látja ezek a fos monitorozó progik miért nem tudják rendesen kiolvasni beőle.
Itt nem a deszkám a szarOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz buherka #9747 üzenetére
A proci hofoknal veletlen sem a magok hofokara gondolsz ugye?Ha igen szvsz azt ne nezd,biosonkent valtozhat (nalam valtozik is ) A magok hofokat sasold inkabb,ne a cput.Arra meg ott a ct vagy a realtemp. Amelyik szimpibb.
-
Beowulf_78
addikt
válasz buherka #9744 üzenetére
Annyira azért nem vágom, legalább is senkit se buzdítok a 24/7 80fokra.
Az én P5K Premium deszkámba 2db E8400 volt.Mind a 2 jól írta/értelmezte a hőfokokat...ebből adódóan használj real temp-et az jobban közelít a valósághoz.Gorneck kacsának adok igazat, lehet a lapod anomáliázik.
Azt se értem hogy miért nem frissíti pl. az Asus a P5K BIOS-okat.Itt a wolf,yorkfield és pl. a Premium legfrissebb bios-a nem ismeri fel a yorkikat...ez egy vicc amit a gyártók csinálnak.A wolf kint van 3 hónapja, és még azóta se volt frissítés. Nem csoda hogy anomáliáznak a lapok, hiszen ezek a bios-ok amik kezelik a 45nm-t nem az igaziak még, tehát nem az új deluxe lapokon kellene agyalnia a gyártóknak hanem a meglévőeket frissíteni, kompatibilissá tenni.Ez lenne az elsődleges szempont a felhasználók aspektusából...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-9700K (12M Cache, up to 4.90 GHz)
- Hibátlan - AMD Ryzen 7 2700X 3.7GHz 8 mag 16 szál CPU processzor
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó! 82.000.-
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest