- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DeadMeat
nagyúr
válasz buherka #9747 üzenetére
A proci hofoknal veletlen sem a magok hofokara gondolsz ugye?Ha igen szvsz azt ne nezd,biosonkent valtozhat (nalam valtozik is ) A magok hofokat sasold inkabb,ne a cput.Arra meg ott a ct vagy a realtemp. Amelyik szimpibb.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Beowulf_78
addikt
válasz buherka #9744 üzenetére
Annyira azért nem vágom, legalább is senkit se buzdítok a 24/7 80fokra.
Az én P5K Premium deszkámba 2db E8400 volt.Mind a 2 jól írta/értelmezte a hőfokokat...ebből adódóan használj real temp-et az jobban közelít a valósághoz.Gorneck kacsának adok igazat, lehet a lapod anomáliázik.
Azt se értem hogy miért nem frissíti pl. az Asus a P5K BIOS-okat.Itt a wolf,yorkfield és pl. a Premium legfrissebb bios-a nem ismeri fel a yorkikat...ez egy vicc amit a gyártók csinálnak.A wolf kint van 3 hónapja, és még azóta se volt frissítés. Nem csoda hogy anomáliáznak a lapok, hiszen ezek a bios-ok amik kezelik a 45nm-t nem az igaziak még, tehát nem az új deluxe lapokon kellene agyalnia a gyártóknak hanem a meglévőeket frissíteni, kompatibilissá tenni.Ez lenne az elsődleges szempont a felhasználók aspektusából...[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
válasz buherka #9752 üzenetére
Sajnos elég szomorú hogy a tecnika hiába áll magas fokon, ha a Bios-ok instabillá teszik. Ez minden gyártóra igaz.Olyan gyors a fejlődés hogy mire kiforrná magát a wolfdale, addigra itt lesz a Nahelem, amivel megint 1 év küzdés lesz mire stabilak lesznek alá a lapok.Jó a csúcstechnikát használni sok pénzért, de így...kétlem.Egyre inkább azt a vonalat kell eröltetni ami a legújabb hardver -1 generáció.Az már kiforrott, teljesítményben alig pár % lassabb.Ez tünik manapság ésszerűnek.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Zé_Mester
őstag
válasz buherka #9803 üzenetére
sztem kivételes ember vagy. lehet te vagy itt az első akinek rendesen mér a szenzora a prociban
ez valahogy emberi hőmérsékletnek néz ki, nem úgy mint sokunknál hogy alapfesszel 55 foknuke7 - köszönjük a tartalmában és minőségében világmegrengető hsz-t. ezt hogy sikerült összehozni?
subaruwrc - tehetséges!!
[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
válasz buherka #9810 üzenetére
De az 1.5-ösben nincs benne még a 45nm, viszont már támogatja a Wolfdale magot.
ez igy nem oke. vagy nem tamogatja a 45nm-t vagz nincs benne a wolfdale. ahogy mondod nem jon ossze mert a wolfdale is 45nm. nem biztos hogy jo otlet mert nem fog postolni ha nem ismeri fel a cpu-t -
subaruwrc
félisten
válasz buherka #9816 üzenetére
oke.
egy eredmeny 4ghz 1.328v
-
subaruwrc
félisten
válasz buherka #9818 üzenetére
Beowulf mihez keves a fesz? ne a sajatodbol indulj ki az atlag 8400ak nem mennek 1.4v nal kevesebbel 4ghz-et szoval jo proci ez. q748a-fpo-s es nem megy kevesebb fesszel. itt meg pont a hatarokon belul vagyok. loadline calbrationt kikapcsoltam es biosban 1.36825v van allitva mert eleg szepet droppol a lap. de az idle 1.344v is tokeletes ja es nem sajat[ Szerkesztve ]
-
Zsoo21
aktív tag
válasz buherka #9825 üzenetére
A fesz winbe 1,360 de a képen rajta van,a biosba meg asszem 1,43125 volt beállítva.
De lehet majd megbrobálkozok egy 9*422 vagy egy 9*435-el,hogy olyan 70 fok fölé ne menjen.A hűtőm meg sztem jó.Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ , 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI 8800GT-T2D512E-OC,
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest