Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
-Igen!Akkor én!
(#24990) winfier: Lehet nem az én napom(ill.tegnapom)van/volt,de ha 1200-at mennek,abból nem lesz 605..
Mennyiért vetted ha nem titok.Mennek,igaz 1066-os 2x1Giga és nem olcsó.Én is játszottam(nem azért h bosszantsalak) a patriotjaimmal.Igaz ezek olcsóbbak(11,5k)lomhábbak(2x2GB)és csak 800-as modulok.viszont mennek:[Patriot Viper2x2GB800@1233 ][ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
-
romero28
senior tag
üdv . egy e8400-as procim van e0-ás , asus arctic square hűtővel . valaki legyen kedves szájbarágósan leírni , hogy mit mennyire állítsak (szorzó , fsb , feszültség ) , hogy az még stabil legyen .
-
sz.j
nagyúr
válasz Hunnia #25000 üzenetére
"... Ya, és hogy kell a windows képernyőt kimenteni és belinkelni?"
Ha XP-t (32bit) használsz, akkor talán a PintScreen lesz a nyerő, mindössze egy kattintással elkészíted és el is mented a képernyőfotót.
Nekem bevált.Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
afro9
tag
Hello, sikerült itt valakinek az újabb steppingű (E0) E8400-ast tuningolni? És ha igen mennyire, milyen feszekkel?
Szándékosan nem a tuning részbe írtam, mert tuningolni tudok, csak van egy sejtásem, hogy ezt a procit kevésbé lehet. Akinek van eredménye az írja le légyszi. Kösz
-
MPowerPH
félisten
Erre az a legegyszerűbb mód, hogy kipróbálod. Nekem egy friss E0 -ás 8400 -asom van, és nem panaszkodok. Föntebb vannak tesztek, csak az alaplap miatt nem megy jobban...
Remélhetőleg sikerül tető alá hozni egy ideigillenes cserét, és akkor köv. héten egy GA EP45T Extreme lapban fog dohogni a procim. Ha ott nem tudom rendesen kihajtani, akkor kiugrok az erkélyen.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
lipi67
nagyúr
-
MPowerPH
félisten
válasz lipi67 #25011 üzenetére
Öhm, a procit tuti nem dobom ki. mert az menne, 100%. Amit múlt héten tesztelgettem, nálam csak 1,128V -n ment 4GHz -t, akinek eladtam annak 1,12V -n megy annyit Prime alatt. Ráadásul ami proci most nálam van, az még annál is jobb, és nem megy rendsen a lap miatt. Quad -ra meg nincs pénzem,, meert olyat csak Q9650 -től érdemes venni.
Már melyiket miért adom el? Ami most van nálam, az a legjobb eddig. Meleg szobában, léggel 4,5GHz -t 1,28V -n vitte Prime stabilan P35 -ben. Hidegben nagyon kemény lehet.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
lipi67
nagyúr
válasz MPowerPH #25013 üzenetére
Miért akadály a lap?Én se értem..Add el a procit,legalább nem kell lap után keresgélned
-megveszem-Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
winfier
senior tag
válasz lipi67 #25001 üzenetére
A ramok jóval többet mennek 1200MHz-nél Majd hétvégén lesz az igazi tesztelgetés, ha minden jó sikerül.
A 605FSB-t még a corsair dominatorokkal csináltam, azoknak a ramoknak ott volt a végük.
küldtem pü-t[ Szerkesztve ]
"Végy egy erős motort, akassz rá négy kereket, és te győzöl!" - Régi szép idők
-
MPowerPH
félisten
válasz SzlobiG #25014 üzenetére
A lap az nagyon ok, de visszafogja a procit. Sokkal több fesz kell a procinak az RE -ben, mint egy P35/P45 -ös lapban. Szóval ok, csak a proci tudna sokkal többet is.
lipi67: Ezt a procit az életbe nem adnám el , talán a PH legjobb E8400 -asa még ebben a lapban is. Ha VIBO belemegy abba, hogy 1 hétig elcseréljük egymás lapját, akkor kiderül mit is megy valójában a proci.
Kérdeztem Szatesz -ékat is, és ők is azt mondták, hogy RE -ben több feszt kérnek a Wolfok, mint egy P45 -ben. ű
Meg ha el is adnám, Q9650 -re most nincs pénzem, meg ambícióm se, alatta meg nem érdemes quad -ot venni. Arról nem is beszélve, hogy hűtésem sincs quad tuninhoz.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Laraxior
titán
válasz winfier #25016 üzenetére
látom mindenki hétvégét várja jövök én is valami kis okossággal..mondjuk nem ebbe a topikba,hanem a 3dmark06ba Kíváncsi leszek a ramjaid végére..de erőteljes érzés van bennem hogy 1400MHz+ Ha minden igaz akkor D9GKX ugye?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
winfier
senior tag
-
Laraxior
titán
válasz winfier #25020 üzenetére
nyitva van az ablak,de 20 fokos a víz...csukott ablakkal 23 fokos sokat nem fogok érni a vizemmel
A micron D9 az biztos... GMH ,vagy GKX...csak ezzel a két chippel dolgozik a Team Group.
A legjobb ramgyártó..ez tuti csak vigyázz a magas fesszel..könnyen döglik a Micron chip..legalábbis Nálam"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
winfier
senior tag
válasz Laraxior #25021 üzenetére
És én szerinted sokat érek a léggel
Azt vágom én is csak azt nem, ahogy te is írtad hogy GMH vagy GKX azt tom, hogy valamelyik a a magas MHz-et szereti a másik pedig a szűk időzítéseket.
Vigyázok is rájuk mint a szemem fényére eddig 2,27V kaptak max. és itt 1300MHz-en mentek ez még finomítani kell, mert a superPI 32MB teszt kidobott, de szerintem 2,3V lehet meg lesz. Eddig még nem léptem át a gyár által előírt feszt így gondolom nem sok bajuk lesz."Végy egy erős motort, akassz rá négy kereket, és te győzöl!" - Régi szép idők
-
MPowerPH
félisten
válasz gamekiller01 #25019 üzenetére
Hejj, neked is GA EP45T Extreme lapod van. Dobok egy PÜ -t ezzel kapcsolatban.
Don't Tread On Me
-
Laraxior
titán
válasz gamekiller01 #25023 üzenetére
4x1Gb Diablom volt..de azok GTR chipesek voltak...legalábbis 2x1Gb..meg 2x1GB JNL asszem...van képem róluk,csak olyan éles hogy nem lehet leolvasni hogy milyen chipes k800i
mondjuk itt még csak 2x1GB volt... mire megjött a másik kettő már el is volt adva a lap
időközben megérkezett a Q9550
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
MPowerPH
félisten
Nah, kedden meglesz a P45 -öm. Remélem nem kell csalódnom.
Don't Tread On Me
-
lipi67
nagyúr
válasz winfier #25016 üzenetére
nem mondod
(#25017) BMW001 :"az életben nem adnám el"-Ok!Várok míg meghalod magad,időm van
(asszem én se nem adnám el-2-3hónapig tuti nem-[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
őstag
Sziasztok!
Kicsit láma kérdés következik: az Intel vállal gyártói garanciát a kiskergarin túl?
A problémám az, hogy van az E8400 procim, aminek az 1 éves kiskergarija most fog lejárni. Ha tudnám, hogy van még rá legalább 1 év gyártói gari, akkor megtartanám nyugodt szívvel, mert ha gond lenne később vele, akkor tudnám, hogy van megoldás rá.
Ha van gyártói gar azt itthon is lehet valahol érvényesíteni?
Megnéztem az Intel és az Intel Magyarország oldalát is, de nem találtam választ a kérdéseimre.RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
Laraxior
titán
ha dobozos a procid akkor úgy tudom van rá gyártói garancia...hogy egy vagy 3 év azt nem tudom pontosan..de volt már róla szó biztosan. OEM procira nincsen gyártói gar...ez biztos.
-
Lcapitano
tag
Helló!
Van egy E8500 procim de a másidik magnak nem változik a hőmérséklete csak az 1 magé vagyis változik alapból 41 fokot ír ki mindig csak főlfele megy a hőmérséklet.
Esetleg tudok vele valamit kezdeni hogy a második maghőmérséklet is változzon?
Real Temp, core temp mind a kettőnél 41 fok a második mag.Aki tud rá megoldást vagy tudaja mi a gond az segítsen pls.
-
őstag
válasz Laraxior #25030 üzenetére
THX!
Természetesen dobozos.
Akkor annyira már nem aggódom, ha van legalább 1 év garim még. Nem igazán tudom magam rászánni egy Quad vásárlására, addig jó a kis E8400 is.
Megnézem az Intel Supportot, hátha olvasok valami okosat még ehhez.RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
Laraxior
titán
válasz Lcapitano #25031 üzenetére
45 nm átka... az enyém sem mozog..sőt a legtöbb nem mozog egy bizonyos hőfok alatt ettől még jól mér..többnyire,csak éppen nem működik 100%osan -2fokos vízzel sem ment a procimag hőmérséklete 27/35 fok alá..nekem ...de eddig mindegyiknél így volt..csak más-más hőfokokkal
-
dangerzone
addikt
Sziasztok gyárékék!
Az a kérdésem van, hogy a maximálisan elérhető fsb leginkább az alaplaptól függ? Vagy valahogyan a ramoktól is ( nem a frekvenciára gondoltam , mert az ok, hogy egy 800 mhz-s ram nem viszi az 500-as fsb-t) .Csak azért kérdezem, mert sokaknál látom ,hogy 550-es fsb környékén járatják az e8500-akat. Nekem meg nem nagyon akaródzik stabil maradni a gép (elfogadható feszültség mellett) 500 fsb fölött. Ha még a prociszorzót lejjebb veszem, akkor sem.
-
plaszy
őstag
válasz dangerzone #25035 üzenetére
Sajnos így vagyok ezzel én is P5Q-ban.
533-as fsb-t szeretnék belőni az 1066-os ramok miatt, hogy 1:1-ben menjenek, de Prime alatt mindíg megáll az egyik magMegbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
kimi02
őstag
Az én lapom simán viszi az 550-es FSB-t,milyen lapod van?Hátha tudok segiteni!
-
Sziszifeca
őstag
Én a 800-as ramjaimat 1020-on hajtom, plusz hűtéssel, és 510Fsb-ig tudtam így stabbillá tenni a gépet.
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
dangerzone
addikt
válasz Sziszifeca #25038 üzenetére
Jaaaa...neked ismerősek a cuccaid.. Mégis mennyi feszt adtál nekik? (ram ,proci, gmch, fsb)
kimi02:: Ott van adatlapomon. ep35-ds3
[ Szerkesztve ]
-
dangerzone
addikt
válasz Sziszifeca #25038 üzenetére
Viszont mikor e8200-am volt, elértem az 550-es fsb-t is, szóval ezért vagyok most bizonytalan, hogy mégis mi lehet az okat annak, hogy 500 fölött nem nagyon megy.
-
kimi02
őstag
Ez a legkisebb fesz,amivel még a 4.3 Ghz-t stabilan viszi prime95-tel.Szerintetek ez jó?? Vagy sz@r.Majd még megyek tovább is, ha lesz időm.
-
-
subaruwrc
félisten
válasz Laraxior #25025 üzenetére
időközben megérkezett a Q9550
nekem valami másom van -
Laraxior
titán
válasz subaruwrc #25043 üzenetére
hajrá...de kevés lesz az is
-
Laraxior
titán
válasz subaruwrc #25046 üzenetére
nem tudom
-
proof88
addikt
válasz Laraxior #25047 üzenetére
Nem is kell.
Anno láttam valami poszt-apokaliptikus kis képregény részletet, 2 csávó (szükséges cuccban, maszk, test páncélzat, fegyver) sétál a romok között, mikor hirtelen lövést adnak le rájuk a távolból. A romos ház megmaradt falai mögé bújnak, onnan kuksiznak ki az ablakon, mire az egyikük visszalő. Erre a másik megkérdezi tőle:
- kire lövünk? van ellenség? ki ellen harcolunk?
- nem tudom.
- akkor miért harcolunk?
- hogy mi nyerjünk!
Bocs, de ez tök jó volt sztem.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz proof88 #25048 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest