Hirdetés
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigatt
őstag
i9 / 4080 / 32"
-
serito
senior tag
válasz pigatt #20005 üzenetére
Mivel nem szoktamEeverest Memtesztet futtatni, csak információként adom: Everest memteszt
-
Zájec
veterán
válasz subaruwrc #19990 üzenetére
beirom ide ,mert nem warez , hanem publikus.. a gigások elöszeretettel használják ezt az oldalt, mert itt vannak a legfrisebb bios-ok és egyebek... most például ahogy elnézem ma jelent meg nekünk az új ET6 ..
ez az oldal pedig a JZelectronic -
-
blackvinyl
tag
Hi!
E8400ből a C0 vagy az E0 steppinges a "jobb"? (mint a q6600nál a G0 jobb a B3 nál)
köszi
Olvasd el (végig) mielőtt privátot írnál. Köszi! http://bit.ly/1e0TBbE
-
lipi67
nagyúr
válasz serito #20007 üzenetére
Szai!
Nem éltem volna túl...[E8400@5004MHz]Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz serito #20019 üzenetére
Köszi!És,hogy 1 FSB-vel nehogy megelőzz,s megint kinlódjak:
[E8400@5013MHz ]Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
Folytatás:Ha nem fontos,meg ne csinálj plusz 2 FSB-t!!!
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
quiksilver07
csendes tag
válasz lipi67 #20020 üzenetére
Gratula a az 5 GHz-es álomhatár átlépéséhez!!
Tudnál segíteni abban, (kezdő vagyok ) hogy van egy E8400-asom 45T-DS3 lap és 2 Gb OCZ-12800 DDR3 1600MHz-es Platinum ramot vettem, de utólag tudtam meg, hogy a proci csak 1333MHz-en kezeli. Van lehetőségem elérni, hogy a RAM is többet tudjon MHz-ben?
Miket kell beállítani és mi az amire nagyon figyelni kell (mármint ne szálljon el a rendszer).[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz subaruwrc #20022 üzenetére
Semmit!Kinyitottam az ablakot és levettem az oldallapot.(most nézem,hogy van e valami következmény,ha 1,176-on 3,8GHz hiba nélkül FFT-n,akkor minden ok.(mehetünk inni )
Nem bánnám ha valamikor fel tudnád polírozni a hűtőmet,mert annyira"sima",hogy megakad a körmöm az aljában!Daemon09: Bios 1,705v de ez csak 8400-es,kell neki a delej,de szereti
quiksilver07 Ha még sose csináltad,p45-tel lesz dolgod,szerintem nézz be "jómunkás"barátomhoz!!![IDE]
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Macka
veterán
A 8600 -okban már jó a hőszenzor EVEREST-tel is?
-
quiksilver07
csendes tag
Lip67 és Winfier!
Ebben tudtok segíteni?
Van egy E8400-asom 45T-DS3 lap és 2 Gb OCZ-12800 DDR3 1600MHz-es Platinum ramot vettem, de utólag tudtam meg, hogy a proci csak 1333MHz-en kezeli. Van lehetőségem elérni, hogy a RAM is többet tudjon MHz-ben?
Miket kell beállítani és mi az amire nagyon figyelni kell (mármint ne szálljon el a rendszer).
I -
lipi67
nagyúr
válasz subaruwrc #20029 üzenetére
Kva jól feszelhető,de kell hűtés(ami esetemben az ablak).Ok majd megdumáljuk.Ja!Azzal a kocsival menjünk ami a házatokból látszik,s jönnie kell a csajnak is,vezetni is kell!!!
[ Szerkesztve ]
-
Zájec
veterán
válasz Rusher #20015 üzenetére
most jobb lett, de az irás egy picivel gyengébb... gondolom a memokon állitottál még , azért lett jobb eredmény.. mert máson ez nem múlik.
nekem is állitani kéne a memokon, nem pedig AUTO-n hagyni... a Giga igy egy kicsit elnagyolja, azért kisebbek az eredméynek nálam.. de nincs kedvem xarakodni vele igy marad AUTO-n... lustaság rulez
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
-S még meg se fáztam!(emlékszel a 2180-nál...Bár azok voltak a szép idők!!)
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz Rusher #20034 üzenetére
Hali!!Kva rég"beszéltünk".Most néztem,proci kibírta,semmi baja.(eddig futott a prime)Most megnézem,primestabilan tud-e többet 4,5GHz-nél..
Ez..rázósabb lesz..
(Láttam,van ám egy procid Neked is! )Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
sz.j
nagyúr
Síkerült javítanom a procihűtésen, és így már nem csak 15 percig mertem futtatni a primet.
E8400: 1,392V@4455MHz[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
lipi67
nagyúr
Oké főnök! Máras be is fejeztem..asszem kezdek szerelmes lenni a procimba:[E8400@4,6GHz primestabil ]
sz.j Kösz! Ennek jobban örülök
[ Szerkesztve ]
-
Rusher
őstag
válasz lipi67 #20035 üzenetére
Hi! Na jah.. Addig jó amig még megy, de valszeg túléli egy röpke tesz erejéig. Én ilyen magas órajelen már nem prájmolnék úgysem használnám úgy a procit a sok fesz miatt úgyhogy nem is kínzom. Hát ja megyeget a kicsike...rég tuningolgattam én is majd hétvégén ha lesz végre időm akkor megcélzok 1-2 dolgot amit elképzeltem.
serito Mennyi ideig ment 5Ghz-en? Nem néztél semmit spi winrar vagy ilyesmi csak valid? az 5.1Ghz már sztem necces....bár fesz kérdése, de ott már alapjáraton bőven 100W+-t fog zabálni és hát a hőfokok miatt sztem nem fog menni.
mod.: lipi nem rossz...mivel hűtöd, hogy ilyen alacsonyak a hőfokok
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz Rusher #20041 üzenetére
Nyitott ablakok,levett oldallap,mx2-es paszta,Asus Silent Square pro +Engusztól hoztam 1600-on ketyegő 12es ventit.Ennyi
-
serito
senior tag
válasz lipi67 #20040 üzenetére
lipi: a Primeban van valami ami 17. percnél változik? Úgy értem, hogy a progi ott csinál valami más tesztet mint addig? Csak azért kérdezem mert 4400 felett 17. percben az egyik mag (mindig más) hibázik. Ha a progi nem oka, akkor bizony 4400 felett nem tudom Primestabilizálni. Miért azt nem tudom. 3DM06 még 4800-on is lefut, tudom ez nem mérvadó.
[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Szerintetek ha egy Giga EP35C-DS3R lapban egy 4GHz-en (8x500) járó E8200-as proci hőfoka 50 fok PASSZÍVAN(!) egy SCYTHE NINJA2-vel hűtve, az jó? A hőfokot RealTemp-el mértem, a szobában 24 fok volt. A proci 1.344V-ot kapott (bios 1.425V).
Üdv.
Ui. Ja ez az órajel még nem a vége a procinak, csak hasraütésre állítottam be."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Laraxior
titán
válasz subaruwrc #19990 üzenetére
igazából azon csodálkozom,hogy egy tetves kétmagossal akkorát droppol a lap mintha egy quad menne benne. 1.35V felett kell beállítanom biosban hogy menjen normálisan 1.29Val 4.25GHzet... ehet az iksznegyvennyóc jobb lenne DDR3 & 45nm alá? vagy hagyjam a retekbe már és várjam meg a nehalemet
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
subaruwrc
félisten
válasz Laraxior #20046 üzenetére
vannak olyan dolgok amikbe bele kell törődni annyit tudok mondani hogy mondjuk idle 1.36v load 1.25v biztonságosabb mint egy loadlineos 1.25v. bár attól függ honnan nézzük. előbbinél menne 20 utóbbinál 12 évet..szval nem érdekes.
hogy az x48 jobb e ddr3 és 45nm alá mint a 790i arról megintcsak nem tudok mit mondani.. nem volt ( nem is lesz ) 790i-m de nagyon megvagyok elégedve az x48.-cal és ddr3-alá is ilyenem lesz. ahogy olvasom a te lapoddal csak a szívás van. én nem panaszkodtam még erre egyszersemserito-lipi
lesz még visszavágó nyugika[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz serito #20044 üzenetére
Fogalmam sincs,hogy mi történik közben.Nálam 28 percnél volt 1x ,s ha durva a tuning(szar)mindíg máskor.Nézd a hőt!Mikor több a meló jobban melegedik.Én régebben azt bambultam,de nagyon unalmas-Beony 8400+p35(E!!!)Vs 8600+p45dq6..khm..
-Én se hagynám!!!-
Subaru: Extrém IC tuningSzombathely-Győr-Bp!Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Laraxior
titán
válasz lipi67 #20049 üzenetére
Te lenni szhelyi? csak 20 évig éltem ott
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- JavaScript topic
- Spórolós topik
- Windows 10
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Revolut
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Intel Core I7 14700KF BOX , 3 ÉV GARI , BONTATLAN !
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó! 82.000.-
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs