Hirdetés
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Azt valóban sajnálom, hogy nem ment jobban, de ez nem ok az elkeseredésre.
Csak egészség legyen, akkor minden oké.Na nem gondoltad meg magad a procidat illetően, még mindig el akarod adni?
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
bzs73
őstag
Hát azért vannak fejlemények.Hirdetés
Azért 1 napja van fent és végre megtaláltak már hozzáértő emberek is.Az ár is kezd alakulni.Van még idő.Egyre jobban ahogy nézegetem a corei5 dolgokat teccik.Nem tudom minek de teccik
Tavasszal tuti,de lehet még télen ráállok.Ha nem megy el a proci véletlen jó árba akkor marad lapostól,ramostól és jó lessz tartaléknak,meg nosztalgiázni.A proci ami húzósabb lenne árba a másik 2 alkatrész nem.Lap 15k,ram 15k.Ha megmaradna.If a second or you are the first to lose.
-
plaszy
őstag
válasz dangerzone #31003 üzenetére
Én a Windows-ossal szoktam hagyni 200-300%-ig, de ez már más téma. PÜ --->
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
scream
veterán
Nah kipróbáltam procimat egy X48-DS4-ben és hát az mi ,hogy 449 ig lehet csak FSB-t állítani ? hogy lehet 450 FSB fölé menni vele?Q9550 -el is csak 449ig ment ... elég viccesnek tartom ...
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
ha P45öst veszek akkor: azt nagyon bonyolult rendesen beállítani ? ,lehetséges ,hogy 4 GHz-en kevesebb fesz kell procinak ? vagy inkább P35 ?
-
sz.j
nagyúr
válasz scream #31021 üzenetére
Én nem azt mondtam, hogy ezt vagy azt a lapot vegyed, hanem hogy minkettő jó csak az egyik bios-beállítása több időt és tapasztalatot kiván.
Tehát a P35-DS4 is és pl. a P45 UD3P is tökéletes választás.
Döntened neked kell.Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
breiner
aktív tag
válasz scream #31026 üzenetére
Hát azt egy p45-sel viszont de szerintem vedd meg a p35-t na jól be kavartuk szegényt (én is így voltam nekem egy e8200 van előző lapomba ment 4,2 ami egy p35 ds3r volt és most meg van egy ep45-ds4 amibe ugyanúgy megy 4,2,csak nem használja ki a lap további teljesítményét meg nekem a memóm nem bírja tovább mert láttam olyan h e8200 kijön belőle a 4,3-4,4) röviden vedd meg nyugodtan a p35-öst
"A gépedet nem a processzorod sebessége határozza, meg hanem a pénztárcád"
-
sz.j
nagyúr
8,5-es szorzóval:
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
dime27
őstag
p35ös ds4 tökéletes lap de nem ilyen 20 perces primeokra hagyjuk már ezt ez nem stabil dolgot eredményez igazat adok subarunak ha látnám h 1-3h után sem dobja el akkor tényleg szép de igy 20 perc után....hagyjuk de respect h sokat szenvedsz vele de ha egész napokat töltesz el vele miert nem lehet rendes blendet csinálni ami nem 20 perces,mert ez igy nem stabil rendszert takar főleg ha 35ikben meg eldob....
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
dime27
őstag
válasz scream #31036 üzenetére
Má nem azért de tudom h ki ő meg elismerem azt is h ügyködik a tuningon meg ismerem az oldalát is de 20-30 perc prime az nem azt jelenti h stabil mi a facnak olyan teszt ami nem a valóságot ábrázolja én is telelinkelgethetnéma york topicot h viszi a procim a 4.2őt 1.25V cpu fesz alatt de sajna nem vitte mert 1h 14 perc után dobott de ha megemeltem a feszt akkor vitte pl....
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
sz.j
nagyúr
Ejnye fiúk, miért kell "csacskaságokon" vitatkozni!?!
dime27
Ha észrevetted a "20 perces" tesztekek (ami valójában 30), remélem azt is észrevetted, hogy ahol engem érdekelt (tehát nem mást!) ott több órás teszteket is linkeltem, ill. az oldalamra is kiraktam.Pl.: 1,120V@3986MHz
Csak ilyenkor valahogy "csend" van ....
[ Szerkesztve ]
-
sz.j
nagyúr
válasz dime27 #31042 üzenetére
Remélem, hogy ezt is olvastad, ha igen akkor nem értem a "kifakadásod".
Mint ahogy írtam, mindenki úgy tesztel ahogy jónak látja ..., én a linkben írtak szerint csinálom. Ha esetleg valakit nem érdekel a 30 perces prime, lépjen túl rajta, senkinek sem kötelező azt megnézni.
Amúgy kezdem belátni, hogy bzs73-nak igaza lehet ..., mert ez a PH már nem az a PH ....
[ Szerkesztve ]
-
bzs73
őstag
Látod látod én ezért mondtam hogy nem linkelgetek eredményeket mert kaptam már én is rendesen hogy mit idegesítem a többieket,meg hogy ez már kamu meg stb.Ezen túl is léptem végül is és én is tesztelgetek mert szeretem csinálni de nem nagyon lát tőlem senki teszteket.Ez van.El kell fogadni.Szerintem aki kíváncsi az eredményeidre el fog menni rendszeresen az oldaladra és megfogja nézni,ahogy én is teszem.Persze át is lehet ezen lépni ha téged nem bosszant a dolog hogy lassan napi szinten beszól valaki mert jogodba áll.A ph-ról meg attól függetlenül hogy szeretek ide járni mert szerintem is az egyik legjobb fórum magyarországon a véleményem továbbra is az hogy sajna nem olyan mint 1 évvel ezelőtt meg régebben.Egyre több a nézeteltérés és kritizálás,nem olyan barátságosak az userek de hát ugye az ország helyzete is sokat romlott ez tény.Na mindeggy azért nem rossz ez csak követni kell a változásokat és el kell fogadni a tényeket.Remélem nem sértettem meg senkit ezzel a véleménnyel,ha meg igen azt is el kell fogadni.Azt kell nézni hogy milyen sok barátság jött itt létre a ph-n és mennyi jó üzlet.A rosszabik fele még mindíg jóval kisebb ez a lényeg.További jó forumozást.
If a second or you are the first to lose.
-
breiner
aktív tag
Hát én nem értem miért kell fikázni a másikat???
Bírom mikor idejön egy újonc vagy tag vagy akárki és neki áll fikázni a másikat pedig csak ránézne h hány hozzászólása van meg ilyenek de áhhhhhhhhhhh. A másik meg inkább ha nem érdekli a link akkor miért kattint rá? Ha idegesíti miért kattint rá NEM muszáj meg nézni szerintem meg sz.j linkelj nyugodtan."A gépedet nem a processzorod sebessége határozza, meg hanem a pénztárcád"
-
gina100
tag
Én a helyedben nem problémáznák egyesek "véleményén", mert lehet hogy nem is véleményről hanem valami másról van szó .....
Hogy miért írom ezt?
Volt egy kis időm és úgy gondoltam, hogy megnézem a "kritikusaid" eredményeit, ök vajon milyen eredményeket linkeltek, hyperpi 32m és egyebekkel pluszba terhelve a gépüket.
Hát mit mondjak, előszőr kicsit meglepödtem majd jókat mosolyogtam, mert ilyeneket is találtam:
15 perc, 20 perc, 16 perc, 15 perc, 16 perc.De volt egy csomó 20-30 perc közötti is, és a linkelt eredmények egy részénél a primen kivül nem igen látni más egyéb terhelő programot.
Sajnos több időm nem volt így a másik "kritikusod" eredményeit nem tudtam megnézni, de a későbbiekben majd pótolom ezt a hiányt.
Azt viszont megnéztem, hogy más topikban közülük szóvá e tette, hogy csak 30 perc terheléses futtatás kell a táblázatba kerüléshez, de ilyent nem találtam , de az is lehet, hogy figyelmetlen voltam?Szerintem a fentiek elég egyértelműen utalnak egy bizonyos fajta "hozzáállásra", "vélemény-nyílvánosításra" ....
Ezekután én minden további nélkül linkelném az újabb eredményeket. nem törödnék másokkal.
[ Szerkesztve ]
-
bzs73
őstag
If a second or you are the first to lose.
-
Hawk1979
őstag
Szerintem helyénvaló ez a sok teszteredmény,hiszen nagyon másról nem szólhatna a topic.
Mert ugye ezek procik,és nem tudnak semmi érdekeset csinálni csak működni,így tesztelgetni lehet őket,különböző beállításokkal....
sz.j meg egy unicum,a tuti procijával,pláne a régebbi C0-ával -
toyone
őstag
Hogy lesz akkor ez most fiúk lányok? Két tábor lesz és megy majd a sárdobálás? Nagyszerű. Meg 5 hónappal ezelőtti hozzászólásokból gyűjtögetés lesz aztán verseny, hogy kitalál nagyobb "pontszámú" hsz.-t? Mert ha igen akkor hasonló "sorsra" jut ez a topic is mint az i7. Kiemelt Moderátori figyelés, rendszeres figyelmeztetések, és a csorikám júzer parázik beírni mert nem akar a háború közé bekerülni. Most szerencsére nyugi van ott.
Ne legyen itt is, mert így romlik a színvonal és ezzel az említett "1 éve más volt" dolgot erősítitek. Meg lehet védeni/támadni a másik érvét. De lehet kulturáltan is úgy vélem. Persze majd jön valaki aki az ellenkezőjét állítja majd és jön hogy én ezt mondtam 1 éve...
Ezért nem kívánok ebbe belefolyni csupán a véleményemet szerettem volna megosztani veletek, hátha lenyugszik a dolog mint hogy elkezdődjön valami aminek igazából semmi értelme.Mindenki menekül valamibe | ❄️🗻🍁☀️🌊
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- PlayStation 5
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.