- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
plajos
aktív tag
válasz
trikko #15804 üzenetére
Szia!
Az alap Primóban nincs dátum és idő kocka (gomb). Némelyik skinben van, így valószínű hogy a TMC ikon is abban van. Keress egy másik, vagy egy újabb javított ugyanilyen skint.
Házilag is megoldható, ha ismered a Primo programozási nyelvét (ha ismernéd gondolom nem tetted fel volna ezt a kérdést) -
snowdog
veterán
válasz
trikko #15802 üzenetére
Attól függ az ikon hol található. Vagy branding.zip, vagy data.zip.
Megjegyzem nem lehet szabadon garázdálkodni a mérettel, mert az ikon, és a környezete pozicionálva van, és egymásra hatással vannak. Tehát ha elkezded növelni csak annak az ikonnak a méretét, akkor elképzelhető hogy valami mást meg le fog takarni. Szóval csak óvatosan a méretezéssel!
-
snowdog
veterán
válasz
trikko #11862 üzenetére
Nem lehet beállítani.
Csak azt tudom ismételni, amit korábban is írtam: "Rengeteg féle branding.zip és skin van, próbálgasd őket, hátha rátalálsz a neked megfelelőre."
flash-
Első megközelítésben sehogy. Második megközelítésben rengeteg munkával, userdata-ként. Tudom mennyi munka van vele, mert más miatt próbálkoztam vele. [link] -
snowdog
veterán
válasz
trikko #11857 üzenetére
Szia!
Az ikonok méretét a branding.zip-ben tudod megváltoztatni. Minden egyes ikont át kell méretezned, nem lesz egyszerű.
A másik sem egyszerű, szintén át kell rajzolni (talán a skinben), és még lehet hogy pozicionálnod is kell. Menüből nem lehet a méreteket állítani.
Rengeteg féle branding.zip és skin van, próbálgasd őket, hátha rátalálsz a neked megfelelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest