Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • flegga92

    senior tag

    válasz BlacKSouL #65404 üzenetére

    Érdemes keresni egy céget aki intéz mindent. Az itthoni bürokratikus rendszerben kb sose sikerülne rendszámot kapnod. Egyik barátom hozatott autót már haza, majd megkérdezem ki csinálta neki, ha érdekel.
    Emlékeim szerint kétféle szállítási mód van. "Komp" szerű hajó, amire felállnak, ilyenekkel viszik az új autókat is, vagy ha járásképtelen akkor konténer. Első verzió olcsóbb, második drágább, viszont itt tudsz alkatrészt is betenni a konténerbe, de ebben az esetben nem szükséges.
    Ezek a hajók általában Hollandiába érkeznek, ott a legkedvezőbb a vám/adózás. Ezek után elviszik Németországba és ott fog műszaki vizsgát kapni. Erre azért van szükség, mert az NKH az E jeleket fogja keresni a lámpákban, amit nem talál persze, kint nem foglalkoznak ezzel. Sárga indexnek és ködzárónak lennie kell, de szerintem ezen a Hondán van. Utána meg minden úgy működik mintha az EU-ból behoznál egy kocsit.
    Később persze a műszaki vizsgákon meggyűlhet az ember baja az E jelek hiányával, de haver is elviszi másik bázisra és mindennemű plusz juttatás nélkül átmegy.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák