- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
AX táp harisnyázáshoz visszatérve. Én szembesültem az első problémával.
tehát az AX-nek a 24 pines csatija a táp felöl elosztódik, ami önmagában nem is lenne baj. Viszont az alaplap felöli 24 -es csati felöl van olyan pin, aminek 2 szála van. Mind a 2 szál más másik csatiba megy bele a táp felöl.
namost ezt hogy oldod meg "szépen"?
Ezért döntöttem mégis hosszabbító beharisnyázása mellett. A pici szépséghiba csak annyi, hogy a gyári harisnyát levágtam már a corsair gyári 24 pineséről és így egy kicsit kusza.Más:
A tűzőgépkapocs módszer a hosszabbítóknál teljesen jól működik. De a gyári korzer tápkábeleit képtelenség kiszedni velük. -
SkyS1gn
félisten
pár új kép, infó, haladok haladok
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
pook20
aktív tag
egy elméleti kérdés! adót egy Cooler Master Elite 335 ház!
http://www.nuxpress.com/scheda_prodotto.php?id=2460
hova érdemes tenni a tápot?vagy maradjon fent?
asrock 970 extreme4 AMD Phenom(tm) II X2 555 Processor /3700 MHZ/ ATI Radeon HD 5570 (1024 MB)CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT CMZ16GX3M2A1866C9 +LG optimus 3D /P920 /
-
Bakitm
tag
válasz pook20 #35209 üzenetére
Én ilyen esetben azt mondanám, hogy ha van hozzá türelmed, anyagod és talán egy kis barkácsolási tapasztalatod, akkor én letenném alulra. Ehhez, ugye az egész hátlapot át kell variálni és az alaplapi tálca lemezét is át kell kicsit alakítani, hogy az alaplap felcsússzon a ház tetejéig, a táp meg legalulra. Ezek mellett, ha lerakod alulra elrendezéstől függően érdemes a ház talpait magasabbra cserélned és a táp alatt szellőző nyílást vágnod.
Azonban, ha nem akarsz ennyit szórakozni, szerintem maradhat felül is a táp, ha nem egy űber brutál széthúzott vasat raksz a gépházba, akkor nem lesz gond a melegedéssel és a táp által belülről beszívott levegővel.
Én esetleg még azt tudom javasolni a táp pozíciójától függetlenül, hogy alul vágd ki a házat, hogy berakhass egy 12-es ventit, magasabb talpakat a ház aljára, így elég hideg levegő juthat
a gépbe elölről, alulról és oldalról. -
pook20
aktív tag
válasz Bakitm #35210 üzenetére
első átalakításom lenne úgy hogy még nem merek nagyon bele "vagdosni"! mekkora magasítóra gondolsz?a gép elejébe bele tudok rakni egy 8 vagy12 cm-es ventilátort /annak megvan gyárilag a kialakitása/csak ott az a gondom hogy a számítógép elejében van egy pórszűrő szivacs!és nem tudom hogy az maradhat-e vagy nem!alulra nem tudom hogy milyen legyen!
asrock 970 extreme4 AMD Phenom(tm) II X2 555 Processor /3700 MHZ/ ATI Radeon HD 5570 (1024 MB)CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT CMZ16GX3M2A1866C9 +LG optimus 3D /P920 /
-
pook20
aktív tag
válasz Engineer086 #35212 üzenetére
értem!de a szűrő nem fogja le a levegőt?!bocsi a hülye kérdésért!a harisnyázás mennyire nehéz egy olyan gyíknak mint én?
néztem számoitogép képeidet a facebookon!grat hozzá!
-
Engineer086
Modder
válasz pook20 #35213 üzenetére
Először is, köszi a pozitív visszajelzést a gépeimmel kapcsolatban, örülök, ha tetszenek
Másodsorban: De, némiképp biztos visszafogja, viszont így nem lesz tele a házad porral, nem kell annyit szétszedni a gépet és kitakarítani, ablakos gép esetén is dekoratívabb egy pormentes gép. A hűtűbordák is nagyobb hatásfokkal adják át a hőt a környezetnek...sztem megéri bent hagyni Annyi a dolgod vele, hogy néha kiszeded a szűrőt és kitisztítod a kosztól, amit összeszedett.
A harisnyázás alapjában véve nem egy nehézsúlyú sport, de mindenképpen gyakorlást igényel. Érdemes egy rossz/nem használt tápon gyakorolni az elején, hogy lásd, mi hogy működik. Természetesen ha kérdésed van bármivel kapcsolatban, tedd fel nyugodtan, ahogy tudunk, segítünkSzádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
pook20
aktív tag
válasz Engineer086 #35215 üzenetére
majd meglátjuk elméleti kérdések ezek csupán egyenlőre!ha nyitót lesz akkor a plexit hogyan hava rögzíted?és milyen ventilátort ajánlasz?/tapasztalatid szerint?/tápnak nem lehet plusz hűtést adni?
Dexter-2000:köszi de maradok ennél!/úgyis csak az első próbálkozásom lesz! gyakorolni jó lesz ez is!
-
Engineer086
Modder
válasz pook20 #35216 üzenetére
Ha plexit akarsz az oldallapba beépíteni, azt többféleképpen megteheted. Nyílván először egy neked tetsző nyílást kell vágni az oldallapra Ezután a plexit rögzítheted kétoldali ragasztóval, sziloplaszttal, csavarral, kédergumival. Lehet külső és belső oldalra is, van pár lehetőség, igazából a kreatívitás kérdése az egész.
Ventillátorból is van annyi, hogy dunát lehetne rekeszteni, itt megint csak a saját igényeid kell, hogy vezessenek. Én speciel Noctuát és Scythe-ot használok, de volt már Glacialtech és Cooler Master ventim is, de a két előbbi jött be nekem.Ha szeretnél a moddingba jobban belemélyedni, akkor először keresgélj a neten, a bit-tech.net nevű oldal pl első osztályú példákat mutat, rengeteg blog szól gépek átalakításával, sok más, moddinggal fogglalkozó oldal van még. A logout modding rovata is hasznos lehet számodra.
Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
SkyS1gn
félisten
Egy kis TEASER
-
SkyS1gn
félisten
mindenki!
ilyen fém kábel leszorítókat merre kapni?
-
albert8
veterán
válasz SkyS1gn #35226 üzenetére
Nem jó nekem a link, de szerintem erre gondolsz:[link]
AndrewTdi
Elsőre én is olyat kerestem, de nem találtam[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
N_A_S
veterán
plexi jó lenne szerintetek alaplapi tálcának? nem olvad meg ha lesz benn a gépbe mondjuk 100 fok?
https://tinyurl.com/phnas
-
Engineer086
Modder
Tisztelt Modderek!
Ezúton szeretnélek benneteket meghívni egy baráti eszmecserére, melyet Bari és én szeretnénk megvalósítani Debrecenben, június 21-én. Szivesen látunk minden fórumtársat, elsősorban Debrecenieket, de jöhet bárki, aki ráér és foglalkozik számítástechnikával, moddinggal. Négyen már biztos leszünk, Outsider és Fkenny már biztosan velünk tart.
Kötetlen beszélgetés során megismerkednénk egymással, egymás moddinggal kapcsolatos terveivel. Lehet hozni képeket, munkadarabokat, amiket aztán kibeszélhetnénk, ötletelhetnénk.
Tavaly a Békás-tó volt a helyszín, idén is ide tervezzük a találkát, bízva a jó időben. További részleteket majd a moddingos topikban megbeszéljük.Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Engineer086 #35236 üzenetére
Biztos, hogy csütörtökön szeretnétek ilyen összeröffenést csinálni?
Hétvégén valószínűleg többen érnének rá.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Bari
Modder
válasz TESCO-Zsömle #35237 üzenetére
A találkozó ötlete először tavaly merült fel, mivel nyári szabadságom egy részét a városban töltöttem és tudtam a radikalmodról vannak többen is akik Debreceniek vagy a közelben laknak, akkor sajnos csak hárman voltunk.
Az időpont idén is a nyaralásommal van összefüggésben, ami munkanapokra esik, a hétvége e miatt esett ki, (egyébként Miskolc mellett lakom, ha van érdeklődő erről a környékről is, akár Miskolcon is tarthatunk ilyen összeröffenést valamikor).Üdv: Bari
-
pincehely
addikt
Sziasztok!
Erősen elgondolkodtam, hogy vízre váltok.
A kérdésem az, hogy a házamban kivitelezhető-e.
Cubitek XL-tank.Kérlek nézzétek meg, és írjátok le, hogy ha igen, akkor mit és hol, és milyet!
Köszönöm!http://kefetemap.deviantart.com/
-
Vasinger!
nagyúr
Ma újrapasztáztam a procit, elrendeztem a kábeleket, kitakarítottam:
Képek: Katt
Tudom nincs benne nagy modding, meg nem is egy félmilliós gép, de az enyém
Amire kell nekem, arra tökéletes.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest