- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee5016
őstag
válasz jericho69 #34050 üzenetére
Valóban kétféle 8 pin-es hosszabitó van.Én is belefutottam,: az alaplapi 8-as meg a vga 8-as más csatis,épp ellenkezőleg van az apa-anya ha minden igaz (ahol az alaplapi az anya-ott a vga az apa)és pont a müanyag csatik nem passzolnak.6 pinesek mind egyformák a 4 pinesekbe is vannak "cselesek"
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
imibogyo
veterán
válasz SkyS1gn #34053 üzenetére
Ha sikerül akkor az a titok, ha nem akkor nem.
Egyben a feltöltés is azon keresztül történne. A tetejében lévő plexi lapnak látszódó valami valójában maga a "tartály" lesz és ebből az előlapon lévő "oszlopokban" csorogna vissza a víz a pumpához. Jelenleg nem így van a bekötés a tervben, ezt csak úgy hozzágondoltam, megvalósítani már nem volt időm.
(#34054) lizRRR: Sketchup a progi neve.
[ Szerkesztve ]
-
Atke
senior tag
Nem tudtok valakit, aki készít matricát? vagy egy helyet ahol nem 5000- egy 10*12cm es matrica elkészítése?
-
imibogyo
veterán
Lehet venni olyan nyomtatópapírt, ami matrica (ez szerintem nem olyan, de van ilyen az biztos, mert már használtam). Csak egy tintasugaras gépet (jó minőségűt) kell használni és egész komoly matricákat lehet vele gyártani. Kérdés, hogy mire is gondoltál (vastagság, minta összetettsége, van-e valami elvárásod, hogy mondjuk nagyon tartós legyen, vagy csak dizájn a cél, dombornyomott kell, vagy elég a sima felület is..... stb.).
[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
válasz viperabácsi #34039 üzenetére
Te is reszt vettel az építésben?
-
enormous
csendes tag
Nem hiszem hogy találnék olyan helyet ahol annyiba kerülne . MÁrmint az afféle matrica amit te keresel.
Ha kontúrvágott, jó minőségű ÉS karc-védett (fényes vagy matt) és 3 évig kültéri UV garanciás, akkor is 200Ft alatt van. Annyira 'kicsi' ára van, hogy egy darabra azért mondanak erősebb számot, mert az idő amit elvesz, ugyanannyi, mintha 10-et vagy 20-at kérnél belőle..
pl 10db általad felvázolt méret kihozható egy ezresből is gond nélkül. És se a minőség, se a határidő kárára nem megy./enormous/
-
KAMELOT
titán
Itt hogyan lehetne segíteni?!?!
Ez egy szép gép!V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz radi8tor #34070 üzenetére
Ja sajnos csak az. nem az enyém a gép. Enyém biztos nem így nézne ki. Habár Xigmatek Elysium házat szeretnék vásárolni ami a képen van.
Igen csak egy költői kérdés volt!(#34067) jegenye77: az még pont beférne a tagnak!
(#34072) blasko92: kötegelő mindeképpen kéne a jobb levegőáramlás végett nehgoy megsüljön a kártya. Oldallap mindeképpen kell.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Maximum1
őstag
válasz tatabánya #33981 üzenetére
Neked könnyű dolgod volt, nekem egy kicsit le kellett faragnom a házból.
[ Szerkesztve ]
-
jericho69
tag
Holnap még egy utolsó nekifutás és kész
-
jaja1981
addikt
Na pár kép, majd holnap lövünk a világosban valami profi fotóssal pár jó képet, aztán meg sötétben.
BMW X5 apró szemű mély fekete, plusz lakk, meg pár díszítés.Vélemény? (Minden porcikája plexitől a fényezésig, ledekig, fém munkáig saját kézzel lett megcsinálva!)
GMC Toast volt az elszenvedő.
Többi kép: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Engineer086
Modder
válasz jaja1981 #34078 üzenetére
Ahh, ha tudnád mit össze keresgéltem egy ilyen ház után, de sehol nem találtam az országban.....már csak ezért is járna a nagy piros pont, de a festés az még rátesz egy lapáttal Használat közben milyen? Mennyire férsz el benne? Tápegység vezetékeit mennyire tudod elrendezgetni?
[ Szerkesztve ]
Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
jaja1981
addikt
válasz Engineer086 #34086 üzenetére
Semennyire nem tudom elrendezni a táp kábeleit, és elég szűkös.
Tök kicsi ház.
Így is SFX táp van benne, nem szabvány nagy.
Privátban keress fel, ha érdekel.Egyszerű konfignak elég nagy.
Amúgy eladó, mert engem csak addig érdekel, míg készül, utána nem kell.
Kiki18:
Legközelebb matt lesz. De az olyan spúr, egyszerű, mondhatnám igénytelen. 10-ből 9 embernek matt fekete, az tök nem egyedi.
Mondjuk a CM690 és HAF házaktól már rosszul vagyok.[ Szerkesztve ]
-
jaja1981
addikt
válasz Kiki18 #34089 üzenetére
Tényleg, nemrég egyeztettünk a házadról.
A nitró megoldja a műanyagot.
Lakk benzint javaslom, az nem bántja a műanyagot.
A fém részek mehetnek nitróval, a gyári festést nem oldja meg.Ha lemostad a festéket, akkor csiszold át vizes 320-as papírral is, úgy jöhet.
[ Szerkesztve ]
-
jaja1981
addikt
válasz TESCO-Zsömle #34091 üzenetére
Csiszoló papírral.
A felső eloxált réteget el kell távolítani.Tapasztalatom nincs, mert ha átcsiszolom kifehéredik, de utána én mindig átfújom. Nem tudom festék nélkül hogy fog kinézni.
-
blasko92
őstag
válasz TESCO-Zsömle #34091 üzenetére
Attól függ, mitől sárgult be.
Ha nikotintól, akkor le lehet súrolni. Próbált meg wim súrolószerrel, hátha. -
TESCO-Zsömle
félisten
válasz jaja1981 #34093 üzenetére
Nem járható út. Ha láttál már TECHNIC LEGO-t, akkor pontosan tudod miért...
blasko92: Nem nikotintól. Időtől. Sztem a napfény csinálja. A pinyóban nem sárgult be a C64.
Olyan cucc kéne, ami a felületet nem karcolja meg, és nem kell túl nagy mechanikus erőt kifejteni. A fenti mondatból te is megtudod miért.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Engineer086
Modder
válasz TESCO-Zsömle #34095 üzenetére
Az UV fény hatására öregedésnek indul a műanyag, ezért sárgul meg a felület. Ezt vagy csiszolással, vagy festéssel tudod eltüntetni, mosószer nem fog semmit javítani rajta.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Engineer086 #34096 üzenetére
Ilyenkor de hiányoznak az anyagismeret órák...
Hát, akkor felejtős a dolog... Egy ilyet vagy egy ilyet én nem fogok megcsiszolni...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
jaja1981
addikt
válasz TESCO-Zsömle #34097 üzenetére
Hát nem.
A műanyag is öregszik, bármennyire nem szeretnénk.Kicsi homokfúvó kell Neked, finom homokkal.
-
Engineer086
Modder
Akkor most én kérdezek Adott egy Zalman ZM80D-HP passzív VGA hűtő. Ha ezt lefestem spay-s festékkel, akkor üzem közben a festék nem fog róla lejönni, levállni? Hiába, egy öreg moddernek is van még mit tanulni
[ Szerkesztve ]
-
Eddie141
senior tag
válasz Engineer086 #34099 üzenetére
Hőálló festéket vegyél Ha csak lehet ne konvektor festéket, mert az nagyon vastag réteget képez. Ha feketét szeretnél, akkor pl kipufogó festéket vásárolj, amelyet aeroszol kivitelben is lehet bármely barkácsboltban kapni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest