- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz >Deego.. #34698 üzenetére
Én az ilyen problémák miatt vettem molex átalakítós bővítőket,hosszabbítókat. Könnyű vele dolgozni,olcsóbban jövök ki a harisnyával,nem annyira macera(egy komplett táp harisnyázásához képest),nem veszti el a garanciáját a tápom, és ami a legjobb,tápcserénél nem kell előröl kezdeni az egészet.
-
fatal1ty1984
őstag
válasz fatal1ty1984 #34705 üzenetére
ja és kijövö ágban is van egy hömérö ami 23 fokos vizet mutat.erröl ennyit nem ez a topik foglalkozik a hütéssel.......
-
SkyS1gn
félisten
holnap ha megjön Atke kollégától rendelt harik akkor újraharisnyázom a sima kék bitfenix hosszabbítókat fekete-fehér kombóval
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Ramses07
Modder
válasz >Deego.. #34698 üzenetére
Nekem is ilyen van a strike-x-ben Ahogy albert is mondta mindegyiket le kell szedni és egyenként ráhúzni.A sata tápnál vigyázz, hogy ne törd le a karmokat, a harisnyába könnyen beleakad....Én papír ragasztót tettem rá és úgy könnyen becsúszik. Ez szerintem azért fontos, merthogy nem csak egy csatiról van szó...Jó meló! Szerintem ez a legnehezebb
Life is short, ride hard!
-
zolee5016
őstag
válasz Ramses07 #34712 üzenetére
Látom nem apróztad el ! Marha jó.Rendbe kell szedni nekem is a képeket
Azért nem csak az én fantáziámat mozgatta ez a kecó már egy kicsit megbántam a piros fekete kombót,igy feketén jobban üt!Nekem az aljának az oldala van vissza még! LINKHa meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
ZetorGumi
addikt
[link] Beteszem ide is, hátha.
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
vtomi2
őstag
Azt hittem, hogy találgatni fogtok, hogy mi van ezen a képen
-
Ramses07
Modder
válasz zolee5016 #34713 üzenetére
Köszi! Ááá Láttam már ezt a gépet! Nagyon tetszik a rácsozás na meg a lényeg a fonott kábelek! Nem semmi! Egészen egyedi ötlet!
fatal1ty1984: Nagyon szépen köszi!
(#34716) vtomi2: Én is a porra tippelnék, vagy szúnyoghálóra Egyébként jó ez a fekete fehér összeállítás!
[ Szerkesztve ]
-
vtomi2
őstag
válasz SkyS1gn #34720 üzenetére
Elöször ott volt 2 venti, csak jöttek a 30-40 fokok és nem akartam, hogy 40fok fölé menjen a cpu, meg 60 fölé a vga. Kellet valami, ami megfogja a port, de azért áttengedi a levegöt, mert ugyebár venti nélkül üresek mardtak volna a "lyukak".
Elöször függönyt akartam , csak leleplezték az aljas tervemet(ezek a szülők ). Aztán jött az ötlet, hogy valami anyag kéne,pincébe le, őreg ruhák közé be, és ezt sorsoltam ki, elég pórusos,egyszóval tökéletes, úgyhogy méretre vágtam, és feldrótoztam.
Tökéletesen teszi a dolgát, és szerintem még jól is néz ki.
-
vtomi2
őstag
válasz Ramses07 #34721 üzenetére
Amúgy most valami borítást készítenék a tápnak, meg a DVD olvasó keretnek. A háttérben látni az öreg házamat kb10éves, de még mindíg használható lesz valamire.
Pénzhiány végett fel lett fügesztve. Majd nyáron, egy kis brigáddal újra nekikezdhetek.
Tervek: 120Gb SSD, egyszerűbb vízhűtés, harisnyázás (fekete+fevér kombó), nagyobb plexi az oldallapba. Egyenlőre ezeken gondolkodom, de ki tudja mit hoz még a jövő -
zolee5016
őstag
válasz Ramses07 #34721 üzenetére
Már ha jól megy elkészül az egész a hétvégén.Homogén lesz a belseje is.kitaláltam a videokártyák boritását,rácsozását is.Az Evgának jön a tesója,igy két egyforma kari lesz az sli-be.A piros részek feketítésén még gondolkozok,és összeszedek egy jó képsorozatot.
Jó volt látni az "ellen" elképzeléseit ugyanarról a házról.Külön tetszik,hogy teljesen ellentétes irányba mentünk! Szerintem tényleg egyediesitettünk
A kábelezés megoldása meg külön kálvária ,tudom mi agyalás meg meló van vele.Az a karbonos lemez külön szupi[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
gabikiraly2
aktív tag
Sziasztok,
Elkészültem egyenlőre a gépemmel.
Gép
A véleményetekre vagyok kíváncsi.Csend a lelke mindennek!
-
blasko92
őstag
válasz vtomi2 #34719 üzenetére
Látszik a kötés, meg a cérna, vagy madzad, vagy fonal Tudja a franc
"Elöször függönyt akartam , csak leleplezték az aljas tervemet(ezek a szülők ). "
Ez nagyon tetszett!
gabikiraly2 jó a házi vinyóhűtő zajfogó dobozkád Van vagy annyi kiló mi
Milyen fajta ház?[ Szerkesztve ]
-
Smani
senior tag
válasz fatal1ty1984 #34683 üzenetére
Ki mondta hogy a H80-ba hangos a pumpa?
-
Ramses07
Modder
válasz zolee5016 #34724 üzenetére
Az igen! Várom már az újításokat benne! Ha még a vga-n is lesz rács az maga a tökély lesz! Szerintem is egyedi lett mind a két kuckó! Az enyém most kicsit megváltozik a belsejét illetően, mert "újabb" cuccok kerülte-nek bele: VGA 5870 vapor lap: asus P5Q és ezért kicsit át kell építeni az egészet, mert nem fér el a carbon csatorna...De majd kitalálok valamit
(#34723) vtomi2 : Köszi szépen! Jó építést!
-
Smani
senior tag
válasz Pickle Rick #34731 üzenetére
Enyém hibátlan volt
-
fatal1ty1984
őstag
meg szarok a molex csatik,lognak minden felé,+havernak is először elszált a led rész aztán meg az egész pumpa.3 napot ment,huszon pár ezer forintért már azért megcsinálhatnák rendesen nem valami szzart rásozni a népre.énis ezért válok meg a 60-astol.levettem a pumpárol a csöveket és kb 70l/h a max amit tud az a pumpa 4200-as fordulaton.éppen hogy csordogál a viz.csodálkoztam is hogy mikor rátettem 2 single radit képes volt átforgatni a vizet.de inkább megy vissza a 2db laing+2single+1 dual radi.azok még nemokoztak csalodást meg annyiba sincs mint egy h80 és 100x jobb teljesitményben is,a hangjukkal sincs problémám mivel 1 centi szivacs alájuk és teljesen zajtalonok azokis onnantol
-
Ágógreen
senior tag
csak azért mertem megemlíteni itt, mert ez a zseniális proci kihatással van a hűtésre és ezáltal a házra - és ezáltal a gép kinézetére is ugyanis alig eszik valamit mégis nagyon korszerű architektúrákkal dolgozik.
Quad-Core Ivy Bridge 45W-al. nekem bejön.
[ Szerkesztve ]
-
Pickle Rick
senior tag
Akkor neked szerencséd van. Most csomó H40-H60-H80-H100 gyárilag hibás. Kerreg a motorjuk mint egy traktor. Nekem H40-esem van. Alacsony fordulaton ilyen [link] hangja van, viszont most maxon pörög a pumpa és így nincs hangja és a teljesítménye is több mint jó.
[ Szerkesztve ]
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
N_A_S
veterán
válasz radi8tor #34742 üzenetére
A laptopot ne keverjük ide, ott nem sok variációra van lehetőség, és egyébként is asztaliról beszélünk. Én arra vagyok kíváncsi, hogy megfelelő lapban elérhető e ugyanez egy non-T procinál. Szerintem elég jó eséllyel igen. Ráadásként a 3770K-nál ha kell egy kis plusz kraft akkor még mindig lehet birizgálni
https://tinyurl.com/phnas
-
fatal1ty1984
őstag
válasz Pickle Rick #34740 üzenetére
kistraktor
-
Ágógreen
senior tag
válasz fatal1ty1984 #34748 üzenetére
most az a kérdés hogy van e létjogosultsága alacsony fogyasztású procinak egy asztali gépbe ?
hogyafenébene, emellé a proci mellé egy passzív 7850 fog bekerülni és csá mindenkinek.
3770T-nek a Turbo Boost-ja 3,70GHz, változatlanul csodálatosan alacsony 45W fogyasztás mellett.
3770K alulfeszeléssel sem fogja tudni hozni ezt a szintet. 77W TDP-ből sosem lesz 45W.
ennyit erről.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest