- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
válasz proci985 #25650 üzenetére
Néha úgy érzem, hogy picit hülyén néz ki a konfigom abban a nagy házban. Üresen hat. Aztán amikor látom az átlag méretű házakat mint pl a Tiéd, akkor megint elgondolkodom, hogy azok meg annyira zsúfoltak vagyis zsúfoltnak hatnak. Biztos más amikor megvan a ház kábelvezetése, de tömött.
Fogalmam sincs melyik az optimális, talán a kettő között. vagy ki kéne tölteni az enyémet most már tényleg egy kis vízzel.Mindenesetre sokkal gusztább lett így a belsőd, mint volt. Megérte az időt szerintem.
(Talán mégjobb lehetne az összkép ha a táp kábeleit pl 5 centinként összekötegelnéd. Vagy behálóznád.)[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
válasz proci985 #25650 üzenetére
Szép ez a ház, de ez a kábelmakaróni tényleg nem semmi Habár ha nem akarsz a PC-Style-ra kerülni akkor annyira nem nagy gáz. Elég sötét ez a kép, csinálj már párat vakuval is.
A VGA végére oda van erősítve egy venti? Csak mert látszik hogy ott kicsit meggörbül szegény...#25658 Probber: Frankó lett Szépen elrendezted, pedig látszik hogy nem túl nagy ez a ház. Most esik le, nekem is ilyen házam volt Szerettem, a maga idejében az árához képest nagyon frankó volt
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest