- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaja1981
addikt
válasz Tothgera30 #26902 üzenetére
Jó gondolat!
Én is készítek most egy elég egyedi házat.
3dfx Voodoo felirat, plexizve, belső piros ledekkel, belül fehér selyem lakkal, kívül fekete.
Sajnos bele nem lesz, mert megy ki németbe.
Most először internacioal rendelést kaptam egy kint dolgozó magyar emberkétől.Eddig az oldallap van készen, kivágva, átcsiszolva, gittelve, átcsiszolva, le alapozva, átcsiszolva, meg a műanyagok alapozva csiszolva.
Meg a váz fújva. [link] -
Erdei88
veterán
Sziasztok!
Ilyen kört mivel lehet készíteni?
Külön gép kell hozzá, vagy esetleg a fúróhoz is lehetne ilyen fejet venni?[ Szerkesztve ]
-
jaja1981
addikt
válasz Erdei88 #26905 üzenetére
Vagy veszel lyukkivágót, ez akkor éri meg, ha máskor is szükség lesz az eszközre, ára a használható minőségé 15-30e Ft/méret.
Amennyiben csak egy kell, mármint a lyukból, akkor ajánlott körbefurkálni és reszelővel kiigazítani, vagy egy falapot alátéve dekopir fűrésszel vágni minőségi vaslap vágó fűrészlappal és utána reszelővel igazítani.kpal:
Manuálisan dekopir és reszelő társaságában.
Kellene keresnem egy vízsugaras céget, mert azzal lenne az igazi, de elég kevés az igény ilyen bonyolult kivágásra.[ Szerkesztve ]
-
TomiLi
addikt
válasz Erdei88 #26905 üzenetére
Ha vékony aluminium lemezt szeretnél kivágni, akkor még ezt tudnám tanácsolni. (Én 1,6mm vastag lemezből vágtam ki egy 115-ös furatot)
Nekem is van ilyen, nem azt mondom, hogy egy vér profi szerszám, de egy ilyen furatot sikerült vele készítenem.Türelem kell hozzá, mert lassan "vág". inkább karcolva mar....
Ha ezt a szerszámot választod, akkor majd adok még egy-két tanácsot![ Szerkesztve ]
Bogyorisz
-
UdVi86
aktív tag
válasz TomiLi #26909 üzenetére
Hello!
Én is vettem ilyet, de a csomagoláson úgy látom, hogy csak fához való (egy ilyen szimbólum van rajta). Kipróbáltam 1,5-es aluhoz, de nem igazán vitte. Gondolom lehet benne a vágókést cserélni. De milyen kellene hozzá, te milyennel vágtad? Mert kép alapján elég meggyőző. Köszi.
-
TomiLi
addikt
válasz UdVi86 #26911 üzenetére
Hali!
Türelem az kellett hozzá, de én azzal a késsel vágtam ki, amit adtak hozzá.
Lehet, hogy az csak fához való, de kivágta az alut is
Az eladója azt írta, hogy fához is, fémhez is jó. Rá is kérdeztem, hogy fémhez is?
Azt mondta, hogy puha fémhez frankó.
Persze az túlzás, hogy frankó, de meg lehet vele csinálni!Bogyorisz
-
horzyG
csendes tag
Üdv!
Az utóbbi időben úgy vettem észre nem igen pörög a topic, ezen felbátorodván dobnék pár képet régi AM2-es konfigomról, amin egy kicsit módosítgattam itt-ott:
-VGA-t passzívból aktívra (8600GTS) ---> Radeon 4850 ref.-hűtő segítségével
-processzor hűtését egy Phenom II X2 550 BE gyári hűtőre bíztam
Hőfokokat eddig sajnos nem tudtam rögzíteni hűtőzsír híján
KépekÖtleteket, véleményeket szívesen fogadok
-
törölt tag
Én is bedobom a gépemről készült képeket, talán kicsit jobbak lettek, mint a múltkor.
[link] -
tjokai
senior tag
Arra adjon nekem vki választ, h minek veszik meg az emberek az olyan házat, amin van LCD kijelző.....láthatom rajta az órát, hőfokokat(ami össze-vissza csal)!Csak a kinézet miatt adjak ki érte többet 5-6e ft-tal?
Üdv!
-
WolfheartGR
őstag
válasz tjokai #26923 üzenetére
Hát nekem special a dezsign jött be, arról nem tehetek, hogy tettek rá hőmérőket és kijelzőt hozzá. Egyébiránt evidens, hogy csal, de tedd pont oda ahol a beépített hőmérő (termisztor, dioda) van és pontos lesz. Nem arra van, hogy pontos hőfokot mutasson. Csak egy tájékoztató érték. Pl. asszony házában lévő Scythe ventiszabályzó ezen értékek alapján szabályozza a gépben lévő összes ventillátort. Így szükség esetén hűt mint jegesmedve #@sza, minden más esetben meg halk mint a lepkefing.
Egyébként meg, ügyesen elhelyezed a kis hőmérő b@szt, terheled a gépet (prime+furmark egyebek ízlés szerint), megtudod kb mennyi az eltérés a két hőfok között (tehát az integrált és külső hőmérő között) és akármikor rápillantasz a gépedre tudni fogod, épp melyik mért alkatrész hány fokos (ugye feltételezve, hogy megbírod jegyezni melyik értékre mennyit kell rászámolni a pontos hőmérséklethez).
Köv kérdés?
(Jelzem az előző házam is ilyen volt és 0ft pluszköltséggel, árban ugyanannyi volt mint a kijelzőtlen társai.)Mod: Jéééééé tag lettem, ezzel a mérgelődős, és stílusában megkérdőjelezhető, ám teljes mértékben hozzám hű hsz-el.
[ Szerkesztve ]
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
spuros
őstag
válasz WolfheartGR #26925 üzenetére
Értem.. Gratulálok a szintlépéshez is. Nekem csak annyi a gondom ezekkel, hogy kábeldzsungelesek.
-
TomiLi
addikt
Mi ez a nagy kihaltság a topikban?
Sajnos én is lassan haladok a kis Lian házzal, de azért vannak már bíztató jelek...
Bogyorisz
-
TomiLi
addikt
válasz Krisinto #26928 üzenetére
Köszönöm szépen!!!
Még az oldalain lesz kisebb igazítás, és a HDD tartót kell befejeznem...
Egy két apróságot még kell vennem (Tetszik a Lian Li dvd rom előlapja, meg kell még egy hdd is)
Ezen kívűl még a tápot kell harisnyázni.(#26929) Gorneck23 : Fején találtad a szöget! Ez a gép tetszett meg nagyon, amiből sok ötletet elcsentem...
Nekem még annyi előnyőm lesz a helyet illetően, hogy egy kis SFX táp lesz a gépben...
[ Szerkesztve ]
Bogyorisz
-
toldy
őstag
Tegnap csináltam pár képet, nincs hozzá sem érzékem sem cuccom, de azért megmutatom. KATT.
Az élet nem habostorta.
-
veréb
tag
sziasztok! ha tudna valaki segíteni osb lapból akarok pc házat építeni magasság 55cm szélesség 25cm hosszúság 50cm! azért gondolkodtam osb-ben mert az ilyen méretű házak igen borsos áron kaphatók és nekem a szélesség a proci hűtöm miatt kel mert a v8-as igen nagyra sikeredett van-e valakinek tapasztalata ilyen téren?
nézzél jobban szét hátha csak a fától nem látod az erdőt
-
Motion_Blur
félisten
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Tomate
veterán
válasz Motion_Blur #26935 üzenetére
Nem kispálya...
-
Stirbi
addikt
nem gyerekjáték
-
Lacc88
senior tag
-
veector
senior tag
Tyűűűű
Érdemes elolvasni az interjút. Ahol tudja, fényezi magát.
És ez milyen már hogy nyert emiatt egy OCZ Z Series 850W Moduláris tápot??[ Szerkesztve ]
-
Angelo69
senior tag
Sziasztok!
Gondoltam belikelem ide is hogy megvalok moddolt hazikomtol.
Képek
Tovabba vadaszok Corsair 600T hazra!!!
Barkinek a segitseget szivesen fogadom az ugyben."Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."
-
TomiLi
addikt
Folytattam a kis Lian-t....
Ma a "HDD hot swap rack" sínjét csináltam meg... még nem lett kész sajna, mert a felületét le kell csiszolni... Majd holnap....Bogyorisz
-
ittakary
nagyúr
azt a nem jóját. Már az adatoktól köpni nyelni nem tudtam, és ez a kivitelezés
-
Cthulhu Dawn
őstag
Ez egy kalap szar. Gyakorlatilag ráköltött egy lakásra való pénzt, és beledobta a házba, vágott rá két lyukat, aztán most ettől kell minden kis pistikének alsónadrágot cserélni, mert hú, azta két lyuk. Az már mellékes, hogy összeszereléssel annyi időt nem töltött, mint átlagban a pc-styla-ra kikerülők nagy százaléka, hogy a gyárilag vizezett VGA-król már ne is beszéljek. A legtipikusabb példája annak amikor az ember drága hardverekkel dolgozik, és attól kell mindenkinek becsurgatni a naciba. Pedig nem sok hiányozna ahhoz, hogy a kinézetével jobban alázzon, mint a teljesítményével. diszlájk
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Cthulhu Dawn #26948 üzenetére
Csak az irigység beszél belőled, nah és az a 2 alsó lemez ?
Amúgy kb ugyan ez a véleményem -
jones965
Modder
válasz Cthulhu Dawn #26948 üzenetére
A tehetősség nem minden esetben párosul a tehetséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest