Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Eugene Roe

    őstag

    válasz #10726912 #92311 üzenetére

    Én nem vonom kétségbe a kábelek fontosságát :) csak annyi egymásnak ellent mondó, handa-banda magyarázatot hallottam a témában, hogy inkább megkerültem ezt az egész problémát azzal, hogy úgymond kizártam a kábel témát a változók közül. Az, hogy te személyes támadásnak vetted a kérdéseimet, állításaimat (nem feltétlenül alaptalanul), az már a te dolgod.

    Nekem az volt a fura, hogy te a bevallásod szerint sem próbáltál ki minden költséghatékony megoldást, mégis 1-300 ezres büdzséjű embereknek ajánlottad, hogy költsék a rendszerük árának meghatározó részét kábelre. Igen, te csak azt mondogattad, hogy a kábel fontos, de azért a vak is látta, hogy nálad tök egyenértékű anyagilag a dolog. Itt a sweet spot kb. a 200k integrált erősítő + 200k hangfalpár, ebből jött ki (az én szememben), hogy neked a kábel büdzsé is 200k ami az én bevallottan laikus magánvéleményem szerint nonszensz.

    Vehetsz egy 0,8 milliós autóra 4*120 ezer ft-ért gumiabroncsot, és jobb is lesz tőle garantáltan, de ettől még nem.ez a célravezező (szerintem)

    Ui.: Fenntartom halovány jogomat, hogy olyan hozzászólásokat is kommentelhessek, amik nem nekem lettek címezve, illetve, hogy összevonhatok két, szerintem alapvetően összefüggő hozzászólást is egy válaszomban. Természetesen te is nehezményezheted ezt :)

    It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!

Új hozzászólás Aktív témák