Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • karmaresz

    senior tag

    válasz Ear001 #88470 üzenetére

    A tyúkbél- és a tisztességesen megépített kábel közott magam is hallani vélek eltérést, de ez a link cáfolatnak még kevés, főleg hogy egyikük kifejezetten mást üzen:

    I did my own test where I took a one-, six- and 15-metre cable from the same high-end brand. Here I am talking about balanced signals—if you're working at instrument level with unbalanced cables, then length is quite important. So I plugged them into the input and output of an AD/DA convertor and ran the same signal through the one-metre cable five times, then again with the six-metre cable and so on. Then I played the various recordings together and inverted the phase. They cancelled each other out, creating silence, which means from a scientific point of view, the signals are identical.

    Másrészt:
    Vannak diplomás emberek, akik kiállnak a laposföld elmélet, gyíkemberek, vagy épp az oltásellenesség mellett.
    Praktizáló orvosok között is akad, aki auramasszőrt, vagy homeopátiás szert ajánl, ahogy ismert, nagymúltú onkológus professzor szerint is a halálos betegségek elsöprő hányada megelőzhető a tízparancsolat betartásával.

    Hogy hitből vagy érdekből mond valaki ilyet, az eredmény szempontjából nem igazán érdekes, de ha valaki állít valamit, azt illik bizonyítani is.

    A youtube videóban jött egy, látszólag alaposan körüljárt és jól alátámasztott tézis . Ehhez kell egy hasonló színvonalú ellenérv azoktól akik ezt nem fogadják el.
    Ha műszerekkel ez nem mérhető, úgy sokat segíthetne egy tudományos alapossággal előkészített, jól megszervezett és dokumentált vakteszt is.

    Once, I thought I was wrong but I was mistaken

Új hozzászólás Aktív témák