Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • krichd1

    addikt

    válasz AMDFan #86649 üzenetére

    Tegnap én is nagyon meglepődtem, amikor nyitva felejtettem az ablakot a zenehallgató szobában és nagy meglepetésemre miután fél óra múlva visszatértem ebéd után, hideg lett benne, pedig a fűtés nem lett kikapcsolva, ezt még dupla vak teszteltem is előtte. Placebot sejtve, hogy étkezés után megváltozott a hőérzetem, előkerestem két hőmérőt is, hogy teljes mértékben megbizonyosodjak a hőmérséklet csökkenéséről és annak pontos mértékéről, csalódottságomra a két hőmérő eltérő értéket mutatott, most teljesen össze vagyok zavarodva, mert nem tudom melyik hőmérőm a pontatlan. Lehet korrekciózni kéne őket DSP-vel, mielőtt itt méregetek objektívan Ezot Erika nélkül. :Y

    Komolyra fordítva a szót, ez még tényleg meglep "régi motorosokat", hogy kinyitott ajtó/ablak/szekrényajtó, vitrines bizbasz erősen befolyásolja az akusztikát?

    Más, ha valaki majd módosítja a téma összefoglalót, akkor az ajánlottak résszel kezdje, eléggé megváltoztak az árak, például a Castle Knight 3 77500Ft volt sokáig (2+ évig) akciósan amikor belekerült az ajánlóba, a normál ára előtte 125000Ft volt, most pedig 170000Ft-ért próbálják eladni. Tipikus mintapéldája ez az árkategóriák tág értelmezésének.

    Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql

Új hozzászólás Aktív témák