Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fehér_ember

    addikt

    válasz attiati #84032 üzenetére

    1. Ez függ attól hogy milyen kimeneteket akarsz rácsatlakoztatni a dacra és hogy azon milyen bemenetek vannak. Szóval a válasz: Igen is, meg nem is.
    Ha olyan az a dac hogy van rajta mindenféle szokványos/elvárható bemenet akkor megoldható.
    De ha pl. nincs rajta usb és mondjuk a tv-ből és a pc-ből is optikai kimenettel akarsz csatlakozni az egy szem toslink bemenetére , akkor legalább egy mechanikus át"kapcsolót" be kell iktatni.
    Ha viszont pl. optikai bemenet nincs a dac-on, akkor cumi.

    Ha egy jobbféle régi házimozierősítőt veszel, abban van dac és megvan pl. a több toslink bemenet is. Persze lehet még ezek sem tűnnek elég olcsónak számodra.
    Viszont a külön dac se olcsó!

    2. Azért elég húzósak tudnak lenni a kábelek árai is, ilyen hosszban; de amúgy nem okozhat gondot az összeköttetés kivitelezése. Persze ha olyan kábelt akarsz ami nagyon minőségi és métere esetleg több tízezer forint, :) akkor lehet érdemesebb volna inkább közelebb költöztetni a pc-t. Ha digitálisan és azon belül optikaival csatlakozol akkor jössz ki a legolcsóbban; 10m-es alap kábel kijön 3000Ft-ból.

    3. Szerintem egy tv-t (kijelzőjét) azért járatni hogy menjen a beépített zenelejátszója, butaság. Természetesen ha filmet nézel akkor rendben van, hisz úgyis kell a kijelző, de ahhoz hogy a zenelejátszó béna képernyővédője totyorásszon rajta :N
    Használd a pc-t.

    4. Gőzöm sincs (amúgy meg nem Budapesti vagyok). Valószínűleg még az új cuccok meghallgatása is nehézkes nem még használtaké. Max. meghallgatod vásárlás előtt a kinézettet. De ragaszkodj hozzá hogy valami minőségi forrásról menjen és pl. ne egy sistergős rádióadást hallgass, mert úgy nem tudod megállapítani pl. ha valamelyik hangszóró nem megfelelően szól. Engem cseszett már így át egy "példás honpolgár".

    Természetesen használt vásárlásakor mindig van kockázat. Mindenre érdemes rákérdezni és ha van lehetőség akkor ki is próbálni. Persze ettől még "később" előjöhetnek problémák.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák